- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.501
Heee iyi yediyse canımYedi canim cok sukur yumurtayi sahanda seviyor haslama sevmiyor bide labnayle yulaf harika tat vermis doktorada gittik kremi kullanicaz iltihap yok gibi dedi takip edicez aydinda urolog gorcek randevu aldik ordanda
Ayyy dili cıkarmış bekliyorrr ne güzell yavv istahlıda yiyo benimki bugün yemeyeceği tuttu hep ağlakBende bugün terbiyeli sulu köfte yaptım :)
Eki Görüntüle 3201989
Doktorda oyle dedi uyku duzenini sordu dedim çok sık uyaniyor dalamiyor dedim dun gece 10 kere uyandi belki yazik çişini yaoarken kavuruyor heraldeHeee iyi yediyse canım
Dr işi iyi oldu bakalım geçmezse anlaşılırr belki ondan uyuyamıyo
Olabilirr diyorum ya biderdi varki uyuyamiyoDoktorda oyle dedi uyku duzenini sordu dedim çok sık uyaniyor dalamiyor dedim dun gece 10 kere uyandi belki yazik çişini yaoarken kavuruyor heralde
valla oglusuma uzulmeye basladim hic boyle seyler yapmiyorum ben yaa usengecliktendepresyona girecez sayende
Ayyy dili cıkarmış bekliyorrr ne güzell yavv istahlıda yiyo benimki bugün yemeyeceği tuttu hep ağlak
Beyazınıdamı kullanıyorsunLabneli yulafli yogurtlu omlet karadut özü (koyden gelen inek peyniri ) ben becermeyince yolladilar sagolsun muz
Enerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şurayaGünaydın teyzeleri
Yaa bende yapmak istiyordum iyi hatırlattın yarın kereviz yapayımne guzel yaa herkes menu paylasiyor
biz de oglen portakalli kerevizle yogurt yiyoruz. bayiliyor buna
Sağol datlımAfiyetttleerrrr olsuunnn
Evett üst dişi kabarmış baktımdaÖyle deme kız ben yemek yapmayı çok seviyorum. Bizede hergün farklı şeyler yapmayı severim
Diştendir kuzum. Bizim hala hiç çıkacak gibi değil oyüzden etkileyecek bişi yok :)
Vaayy güzel görünüyor
Evet canim kullaniyorumBeyazınıdamı kullanıyorsun
Yaa yerim maşallah sana
Yaa bende yapmak istiyordum iyi hatırlattın yarın kereviz yapayım
M -Murphyvalla oglusuma uzulmeye basladim hic boyle seyler yapmiyorum ben yaa usengecliktendepresyona girecez sayende
Evett kargocularin hatası oluyor maaleseffKizlar ya biri sormustu aşcı anneden gelen urunlerin kırılıp kırılmadigini paketleme mükk bu sefer sorunsuz geldi kargocularin hatasiydi bir onceki muhtemelen
Zorlama canım benimkide bugün pek birşey yemedii diş tendirKızzlar bebısım ek gıda yemiyor sütten sonra verıyorum agzını kapstıp cekıyor zorlamıyorum bende ne yapmalıyım
Normalde sarısını haşlayarak veriyordum bugün ilk defa denedim vallaYumurtanın beyazına geçtin mi
Sut ürünlerini tüketmeyeceksin sadece olur oyle şeylerr diyet yapcaksın ki emzirirken ona geçmesin düzelir zamanla sıkıntı yapma bebeğine birşey olmazz alerjen kötü birşey değill bazı şeyleri bazı bebeklere dokunuyor gecmiş olsunKizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye
Nedense bi an felaket senaryolari yazdim kendime.memeyi birakirsam beslenmezse gelisimi geriye duserse diyeSut ürünlerini tüketmeyeceksin sadece olur oyle şeylerr diyet yapcaksın ki emzirirken ona geçmesin düzelir zamanla sıkıntı yapma bebeğine birşey olmazz alerjen kötü birşey değill bazı şeyleri bazı bebeklere dokunuyor gecmiş olsun
Hatırladığım kadarıylaCatlak-kurabiye yapıyordu diyet şimdi herşey yolunda