- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bİzim mesai 7.30 gibi başladı akşam gece 22.00 23.00e kadar yolu varYaaaaaaaaaa delircemmmmmn lokum maşallahhh günaydınnn sizede bi gidımcık ısırık almak istiyorum biz hala uyanmaya calisiyoruz
Maşallah kuzuma ne hinlik yapsam diye gözler parlamışEnerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şuraya Günaydın teyzeleri
Küçük küçük değil demi sanki bizim koldaki atopik dermatitlere benziyor bilemedimAz biyer ama kizarikti baya, dedigin gibi ymk fln geliyo galiba, belli bi nokta var parmak ucu kadar, orasi kizariyo hemen, bide cenenin tam alti, diger yerlere de geliyo ama oralarda yok, anlamadim gitti
Gecmisolsun ya bebeklerde cis vermek kan vermek hersey cok zor oluyo, insallah enfeksiyon fln yoktur da bi acilir istahi minigin yer ne versen insallah
Popoda ya da vucutta bisey yok, sade cenede oldu, insallah degildir alerji, gecen hafta mendille sildim evt ondan sonra alevlendi galiba
ay masallah sana ya
Yumurtanın beyazına geçtin miPatatesli yumurta ve pekmezli yogurt bizim kahvaltımızı bugünlük bu
yavrum ya , iste ona bi eğlence oyun oluyo.zor ama güzellikleri de var böyle iste dimi
Kucaklasın kuzum yavaştan alıştır senin gözetiminde . Ya kız çocuğunda anaclik da var ya dinlemiyor bizim ki kucaklıyorum yatırıyo yanıma getiriyi fln. Allah ım korusun ya ona emanet artık
Ayyycokguzel yedimiiiiLabneli yulafli yogurtlu omlet karadut özü (koyden gelen inek peyniri ) ben becermeyince yolladilar sagolsun muz
Bende yapmıştımm afiyetler olsunnnEki Görüntüle 3201848
Bu da bizim kahvalti, elma armut yulaf irmik pekmez, zorla yedi biraz, diş sorunu galiba yine, agliyo bagriyo durdugu yerde durmuyo
Afiyetttleerrrr olsuunnnBu da bizden gelsin lor peynirimiz bitmiş malefef
Mama önlüğünü takınca heycanlanıyor artık
AAaaa bende denerim bigün afiyetler olsunnnnne guzel yaa herkes menu paylasiyor
biz de oglen portakalli kerevizle yogurt yiyoruz. bayiliyor buna
Afiyetlerrr ollsssuuunnnnPatatesli yumurta ve pekmezli yogurt bizim kahvaltımızı bugünlük bu
Yaaaa günaydınn teyzzeemmm..Enerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şuraya Günaydın teyzeleri
Yaaa nedicem çaya başladıysan çay maması yap bigün rizenin yöresel aitBen de bu sabah kaşarlı omlet ve ev yapımı ekmek verdim. Ekmeğin sert yerlerini çaya batırıp verdim en çok onu seviyor bir de biz bardaktan çay içerken bir izlemesi var sanki aç bıraktık onu
Yedi canim cok sukur yumurtayi sahanda seviyor haslama sevmiyor bide labnayle yulaf harika tat vermis doktorada gittik kremi kullanicaz iltihap yok gibi dedi takip edicez aydinda urolog gorcek randevu aldik ordandaAyyycokguzel yedimiiii
valla oglusuma uzulmeye basladim hic boyle seyler yapmiyorum ben yaa usengeclikten depresyona girecez sayendeBende bugün terbiyeli sulu köfte yaptım :)
Eki Görüntüle 3201989