2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ohhh afiyet olsun. Bunların hepsini yiyor mu bnmki bu sabah yarım yumurta sarısı ve yarım ceviz yedi. Çocuk da haklı bir gün börek bir gün yumurta verirsem böyle olur
Pankekin biri kaldı diğerlerini yedi canım senin minnoka da afiyet olsun
Yaaa jou yapma lütfen
Anladım canım sıkma canını gönlünden ne geçiyosa o olsun hayırlısı
Gönlüm olmaması :)

Reactions: Jou
Kiz ne oldu okuyamadim gecmis sayfalari sıkıntı nedir:))
Bossvveeerrrrr sinirlendirdiler benii looo prima 3 indirim var diyorum 3 nosunu kullanıyomm aboovvvv herkes kız 3 nasıl kullanıyon herkes art arda ben 4 ben 4 diyip durdularr indirim var diye söylüyomm ooyyy demediklerini bırakmadılar

Aynen öyle valla cok mutlu oldum ya ilk kez agiz tadiyla kahvalti yaptim inanki cocuk yemeyince benimde bogazimdan gecmiyordu
Bazen zayıf yonlerimizi eşlerimize gostermemiz gerek,hatta becerebiliyo olsakta oyle gostermeliyiz bence.ben de herşeyi ben yaparim modundayim ama bazen cok bunaliyom.

Canımmm benimmmm senin attiğını görmüştüm ama bulamadın ya internet gitti o ara kesildi

Cokgüzel görünüyordu yedimii
Yok gülüş yemedi ama babasiyla kahvalti yapti tereyagli yumurta peynir zeytin domates cay adama verme dedim sen kendin ye yaptigini sanki biz bunlarlami buyuduk dedi benim oglum agzinin tadini bilir sen karisma ne yicekse yesin dedi bende öylece izledim resmen koca adamlar gibi çaylı kahvalti yapti biliyorum saglikli degil suan ama yedi diye cok mutlu oldum azöncede esimle konustuk dioki sen cok abartiyon surekli yok cocuk unu irmigi pekmezi evde ne piserse ondan yesin bulamac yediriyon tabi yemez kasma bukadar dedi hakli bi yönden eskiden azar azar veriyordum ya tadimlarda cocuga onu ariyormus yavrum biz ne yersek onu yicek bu bıddık

Bazen zayıf yonlerimizi eşlerimize gostermemiz gerek,hatta becerebiliyo olsakta oyle gostermeliyiz bence.ben de herşeyi ben yaparim modundayim ama bazen cok bunaliyom.
Kuzum çook haklısın kesinlikle benim eşim inşaat sektörunde 3 4 gündür don oldugu icin calismiyor bugün artık kahvaltida benim zorlugumu görünce valla hakliymissin bu durmuyor sen yine iyi idare ediyosun ben olsam evde is yapamazdim dedi .. yardim almak en guzeli hic yardim etmeyen adam bugün üzüldü koşuşturmama bi elimde cocuk bi elimle iş o yaptirdi kahvaltiyi .. valla yapicaklar cocuklar ortak sorumlulugumuz en azindan bu konuda Her türlü zorlukta yanimizda olmalari gerek

yaşadıkça anlaşilir bazi şeyler bunun gibi.hele 2. Bebek olursa o zaman daha farkli anliyo eşler bizi,en azindan psikolojik destek veriyolar

yaşadıkça anlaşilir bazi şeyler bunun gibi.hele 2. Bebek olursa o zaman daha farkli anliyo eşler bizi,en azindan psikolojik destek veriyolar
Valla insallah böyle anlayişli olur normalde öküzün dibidir benimki.. eger yardimci olur motivasyon verirse ben 2. Çocuguda hemen yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…