2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yumurtasiz kaldi cocuum, cenesinde alerji gibi biseyler cikti diye yumurtayi muzu herseyi kestim, sabah irmik ve yulaf pisirip icine yarim cennet hurmasi kattim onu yedi
Öglen de tavuk sulu sehriyeli yogurtsuz tarhana yaptim verdim onu yedi,
Aksama da tarhanadan vericem yine galiba,
Bu cenesindeki alerji gibi şeyler mama geliyo oralara hep kuruyo siliniyo falan ondan mi oluyo acaba, sadece cenede alerji mi olur

Yumurtasiz kaldi cocuum, cenesinde alerji gibi biseyler cikti diye yumurtayi muzu herseyi kestim, sabah irmik ve yulaf pisirip icine yarim cennet hurmasi kattim onu yedi
Öglen de tavuk sulu sehriyeli yogurtsuz tarhana yaptim verdim onu yedi,
Aksama da tarhanadan vericem yine galiba,
Bu cenesindeki alerji gibi şeyler mama geliyo oralara hep kuruyo siliniyo falan ondan mi oluyo acaba, sadece cenede alerji mi olur
Yumurtasız çok zor hiçbirşey edilmiyor 1ay boyunca çok çekiyorum

Yok gülüş yemedi ama babasiyla kahvalti yapti tereyagli yumurta peynir zeytin domates cay 🤭 adama verme dedim sen kendin ye yaptigini sanki biz bunlarlami buyuduk dedi 🫣 benim oglum agzinin tadini bilir sen karisma ne yicekse yesin dedi bende öylece izledim resmen koca adamlar gibi çaylı kahvalti yapti biliyorum saglikli degil suan ama yedi diye cok mutlu oldum azöncede esimle konustuk dioki sen cok abartiyon surekli yok cocuk unu irmigi pekmezi evde ne piserse ondan yesin bulamac yediriyon tabi yemez kasma bukadar dedi hakli bi yönden eskiden azar azar veriyordum ya tadimlarda cocuga onu ariyormus yavrum biz ne yersek onu yicek bu bıddık 🤣
Canımm bizim zamanlarr zaten hicbirşey zararı yoktu ozamanlar hava bile temizdii simdi neolduğu belli değil tabi adamına dinletemezsinn maaleseff 8ay oldu zaten ondan sonra çok azar azar verirsin

X