2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Anladım canm bende öyle yapıyım baktım gecmiyo o zaman gideriz. İlk bende az az verdim bişey olmamıştı sevdi diye bugün abarttım baya yedi,hoş benim bebe tok evin aç kedisi gibi önce onu doyuruyorum ben yerken ağzını açıyo tekrar gözümü aç nedir anlamadım🤭 Bu arada hangi kremi kullandın
Kiz yesin iste ne guzel masallah size. Bepantholbaby vazelin bide mustela kullandim canim

Belki öyle olmaz cano belli olmaz
Sanmam keske olmasa ama simdiden bile benim olmadigimi farkedip uyaniyor ayaklarini ustume atiyor arada yuzumu seviyor yokluyor bi yoksam basiyor cığlığı bide bunu genelde gece yapiyor biliyor gunduz islerim var gecr otur diyo oturdugun yere

Bende alerji olmadigini dusunuyorum cunku sen cogu seyi kuralina gire verdin
Aynen ya olsa o zaman olurdu. Kollar gerçekten de vücudu hassas olduğu için bence. Verdiği krem işe yaradı azaldı baya kolları. Geçen ki karnındaki isilik gibi noktalar da bence kekikten oldu 🙊😂

Sanmam keske olmasa ama simdiden bile benim olmadigimi farkedip uyaniyor ayaklarini ustume atiyor arada yuzumu seviyor yokluyor bi yoksam basiyor cığlığı bide bunu genelde gece yapiyor biliyor gunduz islerim var gecr otur diyo oturdugun yere
Yaaaa çok tatlı yaaa 😍 varsın yatsın ulen

Bizimde kırmızılık yoktu yıkarken bi kaç kez elime geldi. Sonra bi gün banyo için soyundurdum şok oldum kolları böyle ve kırmızıydı. Cildiyeciye sorduk. Atopik dermatit bu ay bebeklerde sık olur dedi bi nemlendirici verdi onu kullanın geçmezse gelin dedi. Kullandık hiç etki etmedi. Sonra götürdük egzema değil, cildi hassas, deterjan şampuan vs onlardan olabilir dedi. Dedim içeriği temiz hep bakıp alıyorum falan. En son yediğine dikkat et o da yapabilir dedi. Bende yumurtadan mı diye düşünüp kestim 2 haftadır vermedim. Sonra geçen 3 gün kıyma tadımı yaptım. 4.gün kıymayı soğanlı kekikli yaptım. O gün akşam karnı isilik gibi oldu azdı ama. Ben tam buğday unundan oldu sanmıştım. Sabah azaldı o isilik gibiler sonra ertesi gün kalan kıymayı verdim bu sefer arttı daha da. Sanırım kekikten oldu diye düşünüyorum onları. Ama kolları neyden hassas olduğundan mı yoksa alerjiden mi bilemiyorum. Her şeyi de 3 gün kuralı ile verdim. Cildiyeci özel bi krem yaptırdı o işe yaradı. Yarın da kendi doktorumuza gidicez bakalım ne diyecek. Ben alerji testi yaptıralım diyorum da

Kiz yesin iste ne guzel masallah size. Bepantholbaby vazelin bide mustela kullandim canim
kız üzülüyorum bazen ona veremiyeceģim şeylerede ağzını açıyo vicdan yapıyorum bu seferde, tesekkur ederim bu arada ilgin için bepanthol var elimizde ondan surerim artık

kız üzülüyorum bazen ona veremiyeceģim şeylerede ağzını açıyo vicdan yapıyorum bu seferde, tesekkur ederim bu arada ilgin için bepanthol var elimizde ondan surerim artık
Bize hametan verdi cildiyeci gece yatarken de onu sürüyorum kaşıntıyı alıyor. Gece uyanıp uyanıp kolunu kaşıyordu son zamanlarda

Bizimde kırmızılık yoktu yıkarken bi kaç kez elime geldi. Sonra bi gün banyo için soyundurdum şok oldum kolları böyle ve kırmızıydı. Cildiyeciye sorduk. Atopik dermatit bu ay bebeklerde sık olur dedi bi nemlendirici verdi onu kullanın geçmezse gelin dedi. Kullandık hiç etki etmedi. Sonra götürdük egzema değil, cildi hassas, deterjan şampuan vs onlardan olabilir dedi. Dedim içeriği temiz hep bakıp alıyorum falan. En son yediğine dikkat et o da yapabilir dedi. Bende yumurtadan mı diye düşünüp kestim 2 haftadır vermedim. Sonra geçen 3 gün kıyma tadımı yaptım. 4.gün kıymayı soğanlı kekikli yaptım. O gün akşam karnı isilik gibi oldu azdı ama. Ben tam buğday unundan oldu sanmıştım. Sabah azaldı o isilik gibiler sonra ertesi gün kalan kıymayı verdim bu sefer arttı daha da. Sanırım kekikten oldu diye düşünüyorum onları. Ama kolları neyden hassas olduğundan mı yoksa alerjiden mi bilemiyorum. Her şeyi de 3 gün kuralı ile verdim. Cildiyeci özel bi krem yaptırdı o işe yaradı. Yarın da kendi doktorumuza gidicez bakalım ne diyecek. Ben alerji testi yaptıralım diyorum da
Aslında 3 yada 4 aylıkken sırt kısmında bizim yine benzer şekilde olmuştu sadece sırtta vardı götürdük deterjandan felan olabilir demisti ama kızın deterjanı ayrı alıyorum ayrı yıkıyorum bide o dönem zaten sırf mama iciyodu ne olduğunu anlayamadan geçti 2 günde,ya yediklerinden şuan yada mevsimsel bi alerjilerimi var acaba her zaman olmuyo çünkü en güzel test sanırım acabalarla zorlancaz sanırım

Bizimkisi beşikte uyanınca cingar çıkarıyor artık 🤣 benim için baya konforsuz oluyor tabi, bazen yataktan düşecek gibi oluyorum, köşede küçüçük alanda uyumaya alıştım artık 🤗
Evet küçücük bir alan kalıyor :)) alışyıysa sana kolay gelsin ozaman 😂
Bakalımmm az once baktımda 144 tanesi 505 lira diyo

Hepsi burada da daha uygun orayada bak istersen alacaksan
Bi anda geldi yaaa ne gülmüştük o zaman 😂😂😂

Aynen hala neden öyle bir inada bindiğini anlamış değilim :)

Günaydın kızlar, sabahki menümüz muzlu pankek, ceviz pekmez, yumurta labne :)
IMG_20230201_071521.jpg

GÜnaydın kızlar stresten uyuyamadım biraz şüphem var die gece test yaptım yarım saat sonra bu görüntuyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilirmi after 10 testin adı kafayı yiycem umarım yanlıştır

Eklentiler

• 20230201_011231.jpg
    20230201_011231.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 50
GÜnaydın kızlar stresten uyuyamadım biraz şüphem var die gece test yaptım yarım saat sonra bu görüntuyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilirmi after 10 testin adı kafayı yiycem umarım yanlıştır

Canım bence var gibi varsa sabahta yapsaydın

X