2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
O zamanda olduysa sizinde öyledir atopik dermatit. Nemlendirmek gerek sürekli vücudu. Cildiyeci bize bu aylarda normal demişti. Ama bizim işte nokta noktalarda olunca ben acaba alerji mi diye düşünüyorum

5 dk sonra içinde olduysa pozitiftir de yarım saatte kuruma çizgisidir diye düşündüm

Aynen ya olsa o zaman olurdu. Kollar gerçekten de vücudu hassas olduğu için bence. Verdiği krem işe yaradı azaldı baya kolları. Geçen ki karnındaki isilik gibi noktalar da bence kekikten oldu
KEkik imagir bi baharat canim bencde ondan olmustur beyaz tenliler boyle oluyor ya bnm oglnda hemen kizariyor

kız üzülüyorum bazen ona veremiyeceģim şeylerede ağzını açıyo vicdan yapıyorum bu seferde, tesekkur ederim bu arada ilgin için bepanthol var elimizde ondan surerim artık
Nedemk canim benim valla hepimiz uzuluyoruz ama saglikli beslenmeleri lazim arada baharatsiz yemeklerinden bir iki kucuk parca banip ver ben veriyordum gözü kalmasin diye ama simdi hic istahi yok yemiyor bende zorlamiyorum

amannn pozitif sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…