- 2 Ağustos 2013
- 34.159
- 101.703
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.061
O zamanda olduysa sizinde öyledir atopik dermatit. Nemlendirmek gerek sürekli vücudu. Cildiyeci bize bu aylarda normal demişti. Ama bizim işte nokta noktalarda olunca ben acaba alerji mi diye düşünüyorumAslında 3 yada 4 aylıkken sırt kısmında bizim yine benzer şekilde olmuştu sadece sırtta vardı götürdük deterjandan felan olabilir demisti ama kızın deterjanı ayrı alıyorum ayrı yıkıyorum bide o dönem zaten sırf mama iciyodu ne olduğunu anlayamadan geçti 2 günde,ya yediklerinden şuan yada mevsimsel bi alerjilerimi var acaba her zaman olmuyo çünkü en güzel test sanırım acabalarla zorlancaz sanırım
Owww menü zengin Belis hanımınGünaydın kızlar, sabahki menümüz muzlu pankek, ceviz pekmez, yumurta labne :)
Eki Görüntüle 3200528
5 dk sonra içinde olduysa pozitiftir de yarım saatte kuruma çizgisidir diye düşündümGÜnaydın kızlar stresten uyuyamadım biraz şüphem var die gece test yaptım yarım saat sonra bu görüntuyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilirmi after 10 testin adı kafayı yiycem umarım yanlıştır
KEkik imagir bi baharat canim bencde ondan olmustur beyaz tenliler boyle oluyor ya bnm oglnda hemen kizariyorAynen ya olsa o zaman olurdu. Kollar gerçekten de vücudu hassas olduğu için bence. Verdiği krem işe yaradı azaldı baya kolları. Geçen ki karnındaki isilik gibi noktalar da bence kekikten oldu
Aynen bnde raziyim artikYaaaa çok tatlı yaaavarsın yatsın ulen
Yarasin şifa olsun kuzuyaBugünkü kahvaltımız da bişey yok. Allahım ne zor yumurtasız kahvaltı. Tahıllı ve meyveli kaşık maması, muz, bisküvi verdim
Bugünkü kahvaltımız da bişey yok. Allahım ne zor yumurtasız kahvaltı. Tahıllı ve meyveli kaşık maması, muz, bisküvi verdim
Bugünden sonra veriririm ya doktora söylerim. Bence ondan değil çünkü.Bir an önce geçseydide sende rahat rahat kahvaltı hazırlasaydın miniğe
Bugünden sonra veriririm ya doktora söylerim. Bence ondan değil çünkü.
Yaaaaa 2 güne çıkar o koyulaşmışgunaydiin. dunden kalan tatli patatesten omlet yaptik biz de :) ben yumurta beyazini da tattiriyodum bi kac haftadir, karisik yaptim omleti sari beyaz.
Eki Görüntüle 3200542
ay bi de ilk disimiz geliyooo
Eki Görüntüle 3200543
Ayy inşallah inşallahAa yarın denersin ozaman kahvaltı da
elime geliyo valla sert sertYaaaaa 2 güne çıkar o koyulaşmış
Yok 6 gün felan varKrglhly adetin gecikti mi
Test yok elimde bugün alcam tekrar deniycemCanım bence var gibi varsa sabahta yapsaydın
Demi çıksa şimdiye kadar çıkardı
Nedemk canim benimkız üzülüyorum bazen ona veremiyeceģim şeylerede ağzını açıyo vicdan yapıyorum bu seferde, tesekkur ederim bu arada ilgin için bepanthol var elimizde ondan surerim artık
Öyle etcem yoğurtla yedircemÇorba yap yanına ya da tek başına da olur
GÜnaydın kızlar stresten uyuyamadım biraz şüphem var die gece test yaptım yarım saat sonra bu görüntuyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilirmi after 10 testin adı kafayı yiycem umarım yanlıştır