- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.921
Hahahahahahahah haykırdımAkşam yemeğini çektim sanmıştım
Eki Görüntüle 3200297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahahah haykırdımAkşam yemeğini çektim sanmıştım
Eki Görüntüle 3200297
Sağol canıım tadıda güzel sanırım benimki yedi tavsiye ederimWaoww muhteşem görünüyor canim elins sağlik
Aa bunu bende bi ara çok yapıyordum hatta verirken pekmeze batırıp veriyordum çok seviyordu. Ellerine sağlık güzel görünüyoKızlar arada şöyle pankek yapıyorum
Muz dolgulu pankek;
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Muz dilimleri
Tüm malzemeleri karıştırıp muzları dilimleyip harca batırıp zeytinyağlı tavada arkalı önlü pişirdim
(Yediriken çatalla ezip yedirdim)
Kuzum cogu sey varda ama iste daha ete gecmedim tavugada sebze veya meyve yapiyorum genelde aklimda hicbirsey yok malesed
Valla kuzum bilmiyorum neden geçemedim anca meyve sebze corba yapiyorum şu tıkanmadan sonra korktu gözüm pütürlü vermeyeAa bunu bende bi ara çok yapıyordum hatta verirken pekmeze batırıp veriyordum çok seviyordu. Ellerine sağlık güzel görünüyo
Aa neden geçmedin ne zaman geçiyorsunuz. Unuttum ha ben ahahah. Sebze çorbası yap istersen
Kıymam yook ne yazıkkii köfteye neler koydun pwkiiPişmeyen 2 tane kaldı onu atayım bari ahahah ne heveslede tabağı hazırladım be peh
Eki Görüntüle 3200334
Ne yapacaksın yarın:) ben sulu köfte yapacağım
Evde hangi malzeme var ki yada bir kaç tane aklında var da hangisi olacağına mı karar veremedin,
Olsunn yaz enazındannKahvaltıda yumurta sarısı ve peynir yedirdim yani atılacak bişeyim yoktu
NezamaaaaaaannnnnnnBi arkadaşa şaka amacli degistirmistim
Duzelticem geri bebem
Aaa çok güzel köfte beğendim kuzum bende deneyeyim en kısa zamanda.. köfteyi hazırlayınca dondursak sonra çıkarıp çıkarıp yapsak oluyor mu?Kızartmadım kuzum, patatesi ve soğanı rendeleyip suyunu sıktım yumurta sarısı ekleyip yoğurdum. Tavaya az bişi su çok çok azda zeytinyağı ekleyip pişirdim hatta suyu çekti biraz ekleyip iyice pişirdim çok lezzetli oldu.
En azından o saatte yiyip uyuyordur. Bende birde 8de kaşık maması veriyorum öyle uyuyo aç yatmasın diye
Maşallah kuzum inşallah bende bir düzen oturturum saati geçtim normal 2 öğünü yapamıyorum çok zor yetişiyorum. Bebeği 16:30 da uyuttum dedim yemeği yapayım daha tencereyi yıkayamadan uyandı bir yere de bırakamadım anca yoğurt çıkarabildim dolaptancanım normalde 7.30 kahvaltı, 12.00 öğlen, 16.30-17.00 gibi de akşam yediriyorum. son öğün çorba ve meyve oluyor. ama yemezse son öğünü, 18.30 gibi bizimle akşam yemeği yerken veriyorum.
ama bugün 1.5 saat kaydı herşey sabah 4.30-6.30 arası uyumayınca 8.30 da uyandık
Düşünmekten kırdım benhm onu dusunemedim
Marttan sonra süre bitiyorduNezamaaaaaaannnnnnn
Ahahah benim tek bildiğim kıymayı suda biraz haşlayıp üstüne balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak ekle iyice pişir. Sonra çatalla ez suyundan da koy. Senin bebek alerjik olmasaydı yanında da yoğurt severdi. Bu arada geçen gıda mühendisinde gördüm 25 dk kıyma pişmesi gerekiyormuş.KIzlar ya ben bugun ne yapayim bana fikir verin hadi benim oglan benim mamalari sevmio belki sizden tüyo alirsam yer sanirim ben güzel yapamiyorum
Valla kuzum bilmiyorum neden geçemedim anca meyve sebze corba yapiyorum şu tıkanmadan sonra korktu gözüm pütürlü vermeye
Kıymam yook ne yazıkkii köfteye neler koydun pwkii
Ne yapcam aklıma da yohh pilav etmek istiyorum baska ne etsem
sweetgirlcandy sabah öğlen akşam tarifler yohmuuu nerdesiinnnnn leeeeeyyyynnnnnn
Tamm aşkomBir iki defa beliste olmuştu ama vermeye devam etmişti öyle böyle alışıyorlar kuzum. Minik minik kaşık ucuyla ver alıştıkça büyüt o lokmayı ben öyle yapmıştım
Soğan, yumurta, patates var canım. Ben bulursam bişi atarım sana
Cidden bende soracaktım nerde bu başgaaaaaan
Kuzum bize süt ürünleri dokunmuyor artik şükürAhahah benim tek bildiğim kıymayı suda biraz haşlayıp üstüne balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak ekle iyice pişir. Sonra çatalla ez suyundan da koy. Senin bebek alerjik olmasaydı yanında da yoğurt severdi. Bu arada geçen gıda mühendisinde gördüm 25 dk kıyma pişmesi gerekiyormuş.
Yarın et haşlama yapayim baribBir iki defa beliste olmuştu ama vermeye devam etmişti öyle böyle alışıyorlar kuzum. Minik minik kaşık ucuyla ver alıştıkça büyüt o lokmayı ben öyle yapmıştım
Soğan, yumurta, patates var canım. Ben bulursam bişi atarım sana
Cidden bende soracaktım nerde bu başgaaaaaan
Yarın et haşlama yapayim barib