2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Gugubi Gugubi canim sizin çocuk doktorunun adi neydi cerrahtaki? Yarın oraya gidelim diyorum ya benim oglan bi düzelemedi yakınya rahat olur benim icin hava soguk

Kızlar arada şöyle pankek yapıyorum

Muz dolgulu pankek;
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Muz dilimleri
Tüm malzemeleri karıştırıp muzları dilimleyip harca batırıp zeytinyağlı tavada arkalı önlü pişirdim
(Yediriken çatalla ezip yedirdim)
Aa bunu bende bi ara çok yapıyordum hatta verirken pekmeze batırıp veriyordum çok seviyordu. Ellerine sağlık güzel görünüyo 😍
Kuzum cogu sey varda ama iste daha ete gecmedim tavugada sebze veya meyve yapiyorum genelde aklimda hicbirsey yok malesed 😏

Aa neden geçmedin ne zaman geçiyorsunuz. Unuttum ha ben ahahah. Sebze çorbası yap istersen

Aa bunu bende bi ara çok yapıyordum hatta verirken pekmeze batırıp veriyordum çok seviyordu. Ellerine sağlık güzel görünüyo 😍

Aa neden geçmedin ne zaman geçiyorsunuz. Unuttum ha ben ahahah. Sebze çorbası yap istersen
Valla kuzum bilmiyorum neden geçemedim 😆 anca meyve sebze corba yapiyorum şu tıkanmadan sonra korktu gözüm pütürlü vermeye

Pişmeyen 2 tane kaldı onu atayım bari ahahah ne heveslede tabağı hazırladım be peh
Eki Görüntüle 3200334

Ne yapacaksın yarın:) ben sulu köfte yapacağım

Evde hangi malzeme var ki yada bir kaç tane aklında var da hangisi olacağına mı karar veremedin,
Kıymam yook ne yazıkkii 😏 köfteye neler koydun pwkii
Ne yapcam aklıma da yohh pilav etmek istiyorum baska ne etsem

Kızartmadım kuzum, patatesi ve soğanı rendeleyip suyunu sıktım yumurta sarısı ekleyip yoğurdum. Tavaya az bişi su çok çok azda zeytinyağı ekleyip pişirdim hatta suyu çekti biraz ekleyip iyice pişirdim çok lezzetli oldu.

En azından o saatte yiyip uyuyordur. Bende birde 8de kaşık maması veriyorum öyle uyuyo aç yatmasın diye
Aaa çok güzel köfte beğendim kuzum bende deneyeyim en kısa zamanda.. köfteyi hazırlayınca dondursak sonra çıkarıp çıkarıp yapsak oluyor mu?
Yok uyusa keşke 22:00 e kadar direniyoruz bazen 23:00 bile geçiyor çok sık kalkıyor birde sabaha kadar telef oluyorum.

canım normalde 7.30 kahvaltı, 12.00 öğlen, 16.30-17.00 gibi de akşam yediriyorum. son öğün çorba ve meyve oluyor. ama yemezse son öğünü, 18.30 gibi bizimle akşam yemeği yerken veriyorum.
ama bugün 1.5 saat kaydı herşey sabah 4.30-6.30 arası uyumayınca 8.30 da uyandık 😂
Maşallah kuzum inşallah bende bir düzen oturturum saati geçtim normal 2 öğünü yapamıyorum çok zor yetişiyorum. Bebeği 16:30 da uyuttum dedim yemeği yapayım daha tencereyi yıkayamadan uyandı bir yere de bırakamadım anca yoğurt çıkarabildim dolaptan 😐

KIzlar ya ben bugun ne yapayim bana fikir verin hadi benim oglan benim mamalari sevmio belki sizden tüyo alirsam yer sanirim ben güzel yapamiyorum 🫣
Ahahah benim tek bildiğim kıymayı suda biraz haşlayıp üstüne balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak ekle iyice pişir. Sonra çatalla ez suyundan da koy. Senin bebek alerjik olmasaydı yanında da yoğurt severdi. Bu arada geçen gıda mühendisinde gördüm 25 dk kıyma pişmesi gerekiyormuş.

Valla kuzum bilmiyorum neden geçemedim 😆 anca meyve sebze corba yapiyorum şu tıkanmadan sonra korktu gözüm pütürlü vermeye

Bir iki defa beliste olmuştu ama vermeye devam etmişti öyle böyle alışıyorlar kuzum. Minik minik kaşık ucuyla ver alıştıkça büyüt o lokmayı ben öyle yapmıştım
Kıymam yook ne yazıkkii 😏 köfteye neler koydun pwkii
Ne yapcam aklıma da yohh pilav etmek istiyorum baska ne etsem

Soğan, yumurta, patates var canım. Ben bulursam bişi atarım sana
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sabah öğlen akşam tarifler yohmuuu nerdesiinnnnn leeeeeyyyynnnnnn

Cidden bende soracaktım nerde bu başgaaaaaan

Bir iki defa beliste olmuştu ama vermeye devam etmişti öyle böyle alışıyorlar kuzum. Minik minik kaşık ucuyla ver alıştıkça büyüt o lokmayı ben öyle yapmıştım

Tamm aşkom 😘

Kim enginar yapmıştı bugün :)
Screenshot_20230131_190940_com.instagram.android.jpg

Ahahah benim tek bildiğim kıymayı suda biraz haşlayıp üstüne balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak ekle iyice pişir. Sonra çatalla ez suyundan da koy. Senin bebek alerjik olmasaydı yanında da yoğurt severdi. Bu arada geçen gıda mühendisinde gördüm 25 dk kıyma pişmesi gerekiyormuş.
Kuzum bize süt ürünleri dokunmuyor artik şükür

Yarın et haşlama yapayim barib

X