2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Gugubi canim sizin çocuk doktorunun adi neydi cerrahtaki? Yarın oraya gidelim diyorum ya benim oglan bi düzelemedi yakınya rahat olur benim icin hava soguk

Aa bunu bende bi ara çok yapıyordum hatta verirken pekmeze batırıp veriyordum çok seviyordu. Ellerine sağlık güzel görünüyo
Kuzum cogu sey varda ama iste daha ete gecmedim tavugada sebze veya meyve yapiyorum genelde aklimda hicbirsey yok malesed

Aa neden geçmedin ne zaman geçiyorsunuz. Unuttum ha ben ahahah. Sebze çorbası yap istersen

Valla kuzum bilmiyorum neden geçemedim anca meyve sebze corba yapiyorum şu tıkanmadan sonra korktu gözüm pütürlü vermeye

Kıymam yook ne yazıkkii köfteye neler koydun pwkii
Ne yapcam aklıma da yohh pilav etmek istiyorum baska ne etsem

Aaa çok güzel köfte beğendim kuzum bende deneyeyim en kısa zamanda.. köfteyi hazırlayınca dondursak sonra çıkarıp çıkarıp yapsak oluyor mu?
Yok uyusa keşke 22:00 e kadar direniyoruz bazen 23:00 bile geçiyor çok sık kalkıyor birde sabaha kadar telef oluyorum.

Maşallah kuzum inşallah bende bir düzen oturturum saati geçtim normal 2 öğünü yapamıyorum çok zor yetişiyorum. Bebeği 16:30 da uyuttum dedim yemeği yapayım daha tencereyi yıkayamadan uyandı bir yere de bırakamadım anca yoğurt çıkarabildim dolaptan

KIzlar ya ben bugun ne yapayim bana fikir verin hadi benim oglan benim mamalari sevmio belki sizden tüyo alirsam yer sanirim ben güzel yapamiyorum
Ahahah benim tek bildiğim kıymayı suda biraz haşlayıp üstüne balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak ekle iyice pişir. Sonra çatalla ez suyundan da koy. Senin bebek alerjik olmasaydı yanında da yoğurt severdi. Bu arada geçen gıda mühendisinde gördüm 25 dk kıyma pişmesi gerekiyormuş.

Valla kuzum bilmiyorum neden geçemedim anca meyve sebze corba yapiyorum şu tıkanmadan sonra korktu gözüm pütürlü vermeye

Bir iki defa beliste olmuştu ama vermeye devam etmişti öyle böyle alışıyorlar kuzum. Minik minik kaşık ucuyla ver alıştıkça büyüt o lokmayı ben öyle yapmıştım
Kıymam yook ne yazıkkii köfteye neler koydun pwkii
Ne yapcam aklıma da yohh pilav etmek istiyorum baska ne etsem

Soğan, yumurta, patates var canım. Ben bulursam bişi atarım sana
sweetgirlcandy sabah öğlen akşam tarifler yohmuuu nerdesiinnnnn leeeeeyyyynnnnnn

Cidden bende soracaktım nerde bu başgaaaaaan

Tamm aşkom

Kuzum bize süt ürünleri dokunmuyor artik şükür

Yarın et haşlama yapayim barib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…