- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.821
Oo cok guzel eline saglik, kendi yiyo mu?
Eki Görüntüle 3200026
Boyle diyo internette, ne asiti kiz ben bilmiyom
Oh oh yalniz degiliz
Benim yorgunluğuma etkisi olabilir bunun ay hiç düşünmemiştim böyle.. Sorma ya doktora bahsettim de pek inanmadı gibiAnaam kan kaybindan da insan yorgun oluyo ya o neymis oyle
He iyi bari ya bende anormallik var saniyodm, iyi iyi bakalim ne zaman olucaz
Kolum yerinden kalkmıyorrrrrHadii bakalımmm ben evi toparladım camasirları astım bulaşıklar makineye koyuldu oturdum papatya iciyorum süpürücem sonra yemahhh
Enginarı pek severimOo cok guzel eline saglik, kendi yiyo mu?
Eki Görüntüle 3200026
Boyle diyo internette, ne asiti kiz ben bilmiyom
Oh oh yalniz degiliz
Bu şekilde ezdim canımAfiyet olsunnnnKuzum diş yoktu Belis te dimi bu şekilde yiyor dimi eziyor musun vermeden önce?
Ayyyy bende edeyim bunu brokoli çorba etcektim amaaa boylee deyim daha iyi pirinçle ev darmadağındı evle ugraştım öğlene şimdi geçeceğum askomm harikasın herzamanki gibii
Hep benden ötürü benim cesaretim olmuyor yoksa bebek halledecek sanırımBenimkine verdikçe artık damağınla ezip yemeği öğrendii alistı alışıcak elbet
Tamamdır kuzum saoalsınBu şekilde ezdim canım
Eki Görüntüle 3200034
Güzel oldu valla hepsini yıka koy hemen pişiyor zaten :)
Nezaman hazır hissedersen kuzumHep benden ötürü benim cesaretim olmuyor yoksa bebek halledecek sanırım
niçuunnnnnKolum yerinden kalkmıyorrrrr
Kiz daha ne olsun bende oyle yapiyorum, yogurt da veremiyom bide, ilk zmnlar insanin akli cok karisiyo ama sonra uydurmaya basladim bn, elma havuc yulaf elma yulaf armut yulaf, cesitli kombinasyonlarda yapip duruyorum, sebze meyve soyle uydurim sana benBenim elimde malzeme yokluğundan ben bir şey yapmıyorum sanırım ya.. irmik, yulaf unu, pirinç unu var. Yumurta sarısı ve yoğurt, elma, muz.. birkaç sebze var geri kalan tatlandırıcılar yok pekmez vsSaoalsın kuzum fikir oldu bana da..
Tek sevmeyeblr diye bezelyeli vericm bende o yuzdenNebilim ekşi gibi asit gibi geliyo ben yiyince ondan dedim iyi bari hadi ver
Blw sabir isi, bnde kendim yedircm ymkleri hep galiba, pankek kek kraker fln yapinca onlari veririm ancaYok ben kendim veriyorum canım. Daha başlatamadım kendi yemesi için :)
Tabi olabilir etkisi doktor nasi inanmadi yahu ulan bize mi denk geliyo bu ilginc doktorlar hep, soyle israrla valla 3hafta nedirBenim yorgunluğuma etkisi olabilir bunun ay hiç düşünmemiştim böyle.. Sorma ya doktora bahsettim de pek inanmadı gibiŞehir dışına çıktık 3. Hafta içindeyiz geldikten 4-5 gün sonra bir başladı bitecek gibi durmuyor. Bir ara azalıyor bitecek gibi sonra devam ediyor.
Bendee, insallah bebik de bzm kadar severEnginarı pek severim
TamamdırrrKiz daha ne olsun bende oyle yapiyorum, yogurt da veremiyom bide, ilk zmnlar insanin akli cok karisiyo ama sonra uydurmaya basladim bn, elma havuc yulaf elma yulaf armut yulaf, cesitli kombinasyonlarda yapip duruyorum, sebze meyve soyle uydurim sana ben
Tek sevmeyeblr diye bezelyeli vericm bende o yuzden
Blw sabir isi, bnde kendim yedircm ymkleri hep galiba, pankek kek kraker fln yapinca onlari veririm anca
Tabi olabilir etkisi doktor nasi inanmadi yahu ulan bize mi denk geliyo bu ilginc doktorlar hep, soyle israrla valla 3hafta nedir
Bendee, insallah bebik de bzm kadar sever
Valla bende veremiyom parcacikli korkudanHep benden ötürü benim cesaretim olmuyor yoksa bebek halledecek sanırım
Alisiyoz herseye be yavas yavas, mecbur ogrenicez napcaz baska, kiz sizin bebeler de sizi tepiyomu emerken, bnm danacik getirip ayagini agzima sokuyo yaTamamdırrr
Bende öyle ilkbaşlarda cok karıştı kafamm ama artık kendim uyduruyorumm bazende gorduklerim birşey olursa onu yapıyorum
ayda birden bişey olmaz, çaysız simit mi yenirÇay ayda bir kere vereceğim artık daha yok bir aydemir dusuklugune neden oluyormuş zaten demirleri artsın diye ilaç kullaniyorken çay verdim diye vicdan yaptım birazcık ama çocuğum da simit çay keyfinden mahrum mu kalsaydı bgn
Kiz ihlamur verin, cayin hic bir faydasi yokkiayda birden bişey olmaz, çaysız simit mi yenir
sen de haklısınKiz ihlamur verin, cayin hic bir faydasi yokki
Evveeettt öğlen yemeğimiiizzzzzzzz
Patates
Pirinç
Soğan
Havuç
Brokoli
Çok minnak sarımsak
Kapya biber salçası
Ilikli kemik suyu
Su
Yoğurt
Eki Görüntüle 3200080
Aaa etiketlerim o halde canımm bende kaçırıyorumkızlar tek tek isim etiketlemek değil de, böyle menü paylaşınca bi etiket mi yapsak. #ekgidamenüsü gibi. gerçi nası etiket yapılıyo ben bilmiyorumyapılıyo mu ki. ben herşeyi okuyamıyorum ama menüleri de kaçırmak istemiyorum valla.