-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.801
çay kısmına gelince biraz gülmüş olabilirimBen de foto yok ama anlatım var
O anlık açlığımızla foto mümkün olmuyor
Bu sabah ben bir tam yumurtayı kaşar rendesiyle ocakta karıştırarak pişirdim yarıya yakınını yedi. 3-5 parça da labne ekmek verdim. Bir de eline simit verdim onu geveleyip durdu çok da hoşuna gittiiki parça da muz kaptırdım arada 4-5 yudum da çay içirmiş olabilirim
Bacım ne güzel işte 1-2 sene normalmiş galiba benim annem 2 sene olmamış. 4. Ayda başladı şuan lohusa zamanında gibiyim 2 haftadır sürüyorBen daha hic olmadim 7bucuk ay olucakvarmi aranizda olmayan ya
ben de olmadım valla. 8 ay olduBen daha hic olmadim 7bucuk ay olucakvarmi aranizda olmayan ya
Ben de duymadim da bi arastiricsm bakim, enginar pisiricem buzlukta vardi, ucundan azcik koparim da bebike de yemek ciksin diye enginar seçtimBence gayett gızell vallahaa enginarı şimdi verildiğini duymadım erken geldi sanki bana
Bende meyve püresi vercem uyanırsa
Emziriyorum kiz ama cok saskinim bu kadae zaman olmamasina, bi yandan da cok rahat heEmziriyosan normaldiirr
Evet evet az bi suda 1 tatli kasigi yulaf unu 1 tatli kasigi irmigi karistira karistira pisirdim, sonra icine 1/4 avokado 1/3muz ve 1 tam haslanmis yumurta sarisini attim icine, hop blendr yaptim, hepsini yemiyo tabiki 3te birini fln yediYerseeebacım bu yulaflı irmikli şeyi yulaf unu ile oluyor dimi ocakta su ile yapıyoruz. Pişince meyveleri yumurta sarısını katıyoruz dimi
Anaam kan kaybindan da insan yorgun oluyo ya o neymis oyleBacım ne güzel işte 1-2 sene normalmiş galiba benim annem 2 sene olmamış. 4. Ayda başladı şuan lohusa zamanında gibiyim 2 haftadır sürüyor
He iyi bari ya bende anormallik var saniyodm, iyi iyi bakalim ne zaman olucazben de olmadım valla. 8 ay oldu
Poaçalari yedik şimdi mutfagi supurdum sabah dansi yapip eritcezzzHahahaha pek kemirmiş poğaçaları oyyy
Hadii bakalımmm ben evi toparladım camasirları astım bulaşıklar makineye koyuldu oturdum papatya iciyorum süpürücem sonra yemahhhPoaçalari yedik şimdi mutfagi supurdum sabah dansi yapip eritcezzz
Araştır bakemm ama onda asit var normalde öyle degilmiBen de duymadim da bi arastiricsm bakim, enginar pisiricem buzlukta vardi, ucundan azcik koparim da bebike de yemek ciksin diye enginar seçtim
Evett yaaa menopozluk kötü aslındaa genede rahatlık ama iste busefer şişlik yaşıyorsunEmziriyorum kiz ama cok saskinim bu kadae zaman olmamasina, bi yandan da cok rahat he
Evet evet az bi suda 1 tatli kasigi yulaf unu 1 tatli kasigi irmigi karistira karistira pisirdim, sonra icine 1/4 avokado 1/3muz ve 1 tam haslanmis yumurta sarisini attim icine, hop blendr yaptim, hepsini yemiyo tabiki 3te birini fln yedi
Ben de olmadım halaBen daha hic olmadim 7bucuk ay olucakvarmi aranizda olmayan ya
Hergun yemahhh hergun:))Hadii bakalımmm ben evi toparladım camasirları astım bulaşıklar makineye koyuldu oturdum papatya iciyorum süpürücem sonra yemahhh
Çay ayda bir kere vereceğim artık daha yok bir ayçay kısmına gelince biraz gülmüş olabilirimbir gurme yetişiyor adeta
Kaçışımızz yok beybiiHergun yemahhh hergun:))
Ayyyy bende edeyim bunu brokoli çorba etcektim amaaa boylee deyim daha iyi pirinçle ev darmadağındı evle ugraştım öğlene şimdi geçeceğum askomm harikasın herzamanki gibiiÖğle yemeği havuç, brokoli, pırasa ve pirinç kemik suyuyla pişirdim yanına da yoğurt
Eki Görüntüle 3199998
Benim elimde malzeme yokluğundan ben bir şey yapmıyorum sanırım ya.. irmik, yulaf unu, pirinç unu var. Yumurta sarısı ve yoğurt, elma, muz.. birkaç sebze var geri kalan tatlandırıcılar yok pekmez vsBen de duymadim da bi arastiricsm bakim, enginar pisiricem buzlukta vardi, ucundan azcik koparim da bebike de yemek ciksin diye enginar seçtim
Emziriyorum kiz ama cok saskinim bu kadae zaman olmamasina, bi yandan da cok rahat he
Evet evet az bi suda 1 tatli kasigi yulaf unu 1 tatli kasigi irmigi karistira karistira pisirdim, sonra icine 1/4 avokado 1/3muz ve 1 tam haslanmis yumurta sarisini attim icine, hop blendr yaptim, hepsini yemiyo tabiki 3te birini fln yedi
Oo cok guzel eline saglik, kendi yiyo mu?Öğle yemeği havuç, brokoli, pırasa ve pirinç kemik suyuyla pişirdim yanına da yoğurt
Eki Görüntüle 3199998
Araştır bakemm ama onda asit var normalde öyle degilmi
Evett yaaa menopozluk kötü aslındaa genede rahatlık ama iste busefer şişlik yaşıyorsun
Oh oh yalniz degilizBen de olmadım hala
Nebilim ekşi gibi asit gibi geliyo ben yiyince ondan dedim iyi bari hadi verOo cok guzel eline saglik, kendi yiyo mu?
Eki Görüntüle 3200026
Boyle diyo internette, ne asiti kiz ben bilmiyom
Oh oh yalniz degiliz
Afiyet olsunnnnÖğle yemeği havuç, brokoli, pırasa ve pirinç kemik suyuyla pişirdim yanına da yoğurt
Eki Görüntüle 3199998
Benimkine verdikçe artık damağınla ezip yemeği öğrendii alistı alışıcak elbetAfiyet olsunnnnKuzum diş yoktu Belis te dimi bu şekilde yiyor dimi eziyor musun vermeden önce?