- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.841
Baya yorgun hissediyorum kendimi bacım 2 haftadır adet, 2 gündür boğaz şişkinliği, dvit düşüklüğü, uykusuzluk mahvetti beniniçuunnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya yorgun hissediyorum kendimi bacım 2 haftadır adet, 2 gündür boğaz şişkinliği, dvit düşüklüğü, uykusuzluk mahvetti beniniçuunnnnn
Yahu ne olacak haftada bir,15 gunde bir felan..hemen demir emilimini engelleyecekte demiri düşürecekte bla bla blaÇay ayda bir kere vereceğim artık daha yok bir ay demir dusuklugune neden oluyormuş zaten demirleri artsın diye ilaç kullaniyorken çay verdim diye vicdan yaptım birazcık ama çocuğum da simit çay keyfinden mahrum mu kalsaydı bgn
Canim sen kendine 400 lukten bir fıs mi yapiyodun kendine,bebeklere verdigimiz gibi? Ben 1000 likten den bir fis yapiyom kendime hergun ins ise yariyodurBaya yorgun hissediyorum kendimi bacım 2 haftadır adet, 2 gündür boğaz şişkinliği, dvit düşüklüğü, uykusuzluk mahvetti beni
Elma ve muz var kuzum meyve olarak.. Sebze balkabağı, patates, havuç var. İrmik,yulaf ve pirinç unu var birde yoğurt. Pekmez alıcam OG mi alsam aşçı anne mi bilemedim. Şikayet vara bakınca hepsinde bir sorun çıkmış başka ürünlerde..Kiz daha ne olsun bende oyle yapiyorum, yogurt da veremiyom bide, ilk zmnlar insanin akli cok karisiyo ama sonra uydurmaya basladim bn, elma havuc yulaf elma yulaf armut yulaf, cesitli kombinasyonlarda yapip duruyorum, sebze meyve soyle uydurim sana ben
Tek sevmeyeblr diye bezelyeli vericm bende o yuzden
Blw sabir isi, bnde kendim yedircm ymkleri hep galiba, pankek kek kraker fln yapinca onlari veririm anca
Tabi olabilir etkisi doktor nasi inanmadi yahu ulan bize mi denk geliyo bu ilginc doktorlar hep, soyle israrla valla 3hafta nedir
Bendee, insallah bebik de bzm kadar sever
Napıcaz bacım böyle ezebildiğim kadar kaşıkla çatalla eziyorumValla bende veremiyom parcacikli korkudan
Sen iyi olmadınmı cocuğa bakmak cok zor oluyoyaBaya yorgun hissediyorum kendimi bacım 2 haftadır adet, 2 gündür boğaz şişkinliği, dvit düşüklüğü, uykusuzluk mahvetti beni
Çok güzel tepikliyor kollarımı Baya ufaktan beri yapıyor amaAlisiyoz herseye be yavas yavas, mecbur ogrenicez napcaz baska, kiz sizin bebeler de sizi tepiyomu emerken, bnm danacik getirip ayagini agzima sokuyo ya
Ihlamur neye vercez kahvaltıyamı hiç aklıma gelmez ya hastayken verdim sadeceKiz ihlamur verin, cayin hic bir faydasi yokki
Hahahahaahahahahah ayy krize girdimmm ayağını ağzına sokmakkAlisiyoz herseye be yavas yavas, mecbur ogrenicez napcaz baska, kiz sizin bebeler de sizi tepiyomu emerken, bnm danacik getirip ayagini agzima sokuyo ya
Evet kuzum 400 lük bebeğe verdiğimin aynısından ama sanırım 1000 lik gidip alıcam. Bunlarda 1 dış değil 1 damla alıyordum. Seninki işe yarıyor olabilir. Ama bir ara ölçtürt değerini ne olur olmaz. 2000lik desiferol verdi doktor hap şeklinde, onu kullanmakta kararsızım biraz..Canim sen kendine 400 lukten bir fıs mi yapiyodun kendine,bebeklere verdigimiz gibi? Ben 1000 likten den bir fis yapiyom kendime hergun ins ise yariyodur
Aynen öyle bacım zor oluyor o durumdaSen iyi olmadınmı cocuğa bakmak cok zor oluyoya
Hehe bak her emmede değil ama bazı emmelerde eliyle burnumu ağzımı mıncırıyor ileri ittiriyorHahahahaahahahahah ayy krize girdimmm ayağını ağzına sokmakk
Benimki elini sokuyo ağzıma sürekli emzirirken hele
Ben hergün zorla iciriyorum kış günü iyi gelir diyeIhlamur neye vercez kahvaltıyamı hiç aklıma gelmez ya hastayken verdim sadece
Dreamgirls kuzum benim esime doktor bi d vit yazmisti 15 gunde 1 2 doz o hemen toparladi degerini aticam sana birazdan foto bi bak ona istersenCanim sen kendine 400 lukten bir fıs mi yapiyodun kendine,bebeklere verdigimiz gibi? Ben 1000 likten den bir fis yapiyom kendime hergun ins ise yariyodur
Oooo hadi bakalim atlatmistir umarim alerjiyi kız cok mutlu oldum simdiKızlar bgn öğlen kızıma ilk defa yoğurt verdim (süt alerjisinden dolayı ilk). Şükürler olsun henüz bir reaksiyon olmadı. Ay bir de bayılarak yedi ki ben de çok severim yoğurdu. kızım yoğurt yiyebildi diye aşırı mutlu oldum. Bu annelik ne tuhaf şey
Iyi bişeyy zaten iyi yapıyorsunuzzBen hergün zorla iciriyorum kış günü iyi gelir diye
Hahahaha kız çok fena bunlar yaaHehe bak her emmede değil ama bazı emmelerde eliyle burnumu ağzımı mıncırıyor ileri ittiriyor
VAlla kuzum bu ek gıda isi beni cok yordu ya bi ıhlamuru seviyor diğer herseyi ögüruyor suyu bile ne hazirlasam ben tuketiyorum cope gidicek yoksaIyi bişeyy zaten iyi yapıyorsunuzz