2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Sevindim canım bakacak birini bulduğuna miniğin de zamanla alışır inşallah. Hepimiz için zor olacak bu süreç alışırız umarım. Ben de pazartesi başlıyorum.

Öğlen ne yapacaksınız 12de öğle yemeği var ben hala oturmuş düşünüyorum

Sevindim canım bakacak birini bulduğuna miniğin de zamanla alışır inşallah. Hepimiz için zor olacak bu süreç alışırız umarım. Ben de pazartesi başlıyorum.

Cok sagol.canim inşallah alışırlar
Cok az.kalmis bakıcı ile zaman geçirdimi alıştımi canim

Kahvaltı nerdaaaaağğğ
Ben de foto yok ama anlatım var
O anlık açlığımızla foto mümkün olmuyor
Bu sabah ben bir tam yumurtayı kaşar rendesiyle ocakta karıştırarak pişirdim yarıya yakınını yedi. 3-5 parça da labne ekmek verdim. Bir de eline simit verdim onu geveleyip durdu çok da hoşuna gitti iki parça da muz kaptırdım arada 4-5 yudum da çay içirmiş olabilirim

Kızzz niye kullanmıyorsun Demir mi verdi sana sa saç dökülmesi için
Benimde bir tuhaf oldu döngü yaa 2 hafta sürer mi

Heeyy maşaallahhh bayaa geçtin den kahvaltı yemek

kiz ne cok yazmissiniz okumaya yetisemiyorum okuyamayinca da yazamiyorum

bugunku menumuzu acikliyorum,
Kahvalti : yulafli irmikli avokado muz yumurtasarisi karisimi
Öglen : enginarli bezelye püresi vermeyi dusunuyorum ama enginar veriliyomu bilmiyorum
Akşam : kuzu etli sebze corbasi yerse

Nasil güzel mi?

Bence gayett gızell vallahaa enginarı şimdi verildiğini duymadım erken geldi sanki bana
Bende meyve püresi vercem uyanırsa

Yerseee bacım bu yulaflı irmikli şeyi yulaf unu ile oluyor dimi ocakta su ile yapıyoruz. Pişince meyveleri yumurta sarısını katıyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…