- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.715
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.781
Yazın zatenn full gezicez kızımlaaAyy evet koşarız yoruluruz ama tatlı yorgunluk kız düşünsene yaza parkta peşlerinden koşuyoruz
Sevindim canım bakacak birini bulduğunaKocası istemiyormuş bakicinin ikna etmiş kuzu bakalım hakkımızda hayırlısı zeynep güneş alissinda başka bisi istemiyorum sanki benim ve babasının dışında kimseye yanasmayacakmis gb geliyor
Canim 7500 anlaştık ara zam gelirse bizde yaparız.bisiler dedik
Hadi inşallah bol dolaşmalı olacak bu yazYazın zatenn full gezicez kızımlaa
Bugün olmam lazımdı ama hiç olacak gibi durmuyorumOldunmu
2. Mi geliyoor yoksa
Sevindim canım bakacak birini bulduğunaminiğin de zamanla alışır inşallah. Hepimiz için zor olacak bu süreç alışırız umarım. Ben de pazartesi başlıyorum.
Ben de foto yok ama anlatım varKahvaltı nerdaaaaağğğ
Ben daha önceden bebek köftesi yaptıydım ondan çıkardım iki tane buzluktan. Yanına da brokoli haşlayacağım. Zaten benmki öğlen çok yemiyor. Köftenin biri bana kalacak kesinÖğlen ne yapacaksınız 12de öğle yemeği var ben hala oturmuş düşünüyorum
Düşük değilse sadece sigorta ve yol parası için çalışmış olurumİnşallah kuzum
Sorma bu fiyatda en uygun fiyat he
Ins sizinki daha uygundur kuzu
Kızzz niye kullanmıyorsunHiç alışık değilim bünye korunma işine :))
Banada saçım için verdi çok fazla dökülüyor ama üşenipte kullanmadım ben en son saçımı kısacık kestirdim :)
Çok karıştırdılar yav :)
Ay deme öyle:)
Yok kız ilk olduğumda tuhaftı ama sonra normale döndü benim döngüm:)
Birbirimizden bir şeyler öğrenmiş olduk bu sayede
Heeyy maşaallahhh bayaa geçtin den kahvaltı yemekBen de foto yok ama anlatım var
O anlık açlığımızla foto mümkün olmuyor
Bu sabah ben bir tam yumurtayı kaşar rendesiyle ocakta karıştırarak pişirdim yarıya yakınını yedi. 3-5 parça da labne ekmek verdim. Bir de eline simit verdim onu geveleyip durdu çok da hoşuna gittiiki parça da muz kaptırdım arada 4-5 yudum da çay içirmiş olabilirim
Ayyy yok kızzz neolcakk stresten olmazz dusunme akışına bırakBugün olmam lazımdı ama hiç olacak gibi durmuyorum
Deme kız öyle :)
Hemde nasıll jou nerdesin dersiniz banaHadi inşallah bol dolaşmalı olacak bu yaz
Hahahaha pek kemirmiş poğaçaları oyyyBu sabah poaça yiyoruz:))
Ben daha hic olmadim 7bucuk ay olucakBugün olmam lazımdı ama hiç olacak gibi durmuyorum
Bence gayett gızell vallahaa enginarı şimdi verildiğini duymadım erken geldi sanki banakiz ne cok yazmissiniz okumaya yetisemiyorum okuyamayinca da yazamiyorum
bugunku menumuzu acikliyorum,
Kahvalti : yulafli irmikli avokado muz yumurtasarisi karisimi
Öglen : enginarli bezelye püresi vermeyi dusunuyorum ama enginar veriliyomu bilmiyorum
Akşam : kuzu etli sebze corbasi yerse
Nasil güzel mi?
Emziriyosan normaldiirrBen daha hic olmadim 7bucuk ay olucakvarmi aranizda olmayan ya
Yerseeekiz ne cok yazmissiniz okumaya yetisemiyorum okuyamayinca da yazamiyorum
bugunku menumuzu acikliyorum,
Kahvalti : yulafli irmikli avokado muz yumurtasarisi karisimi
Öglen : enginarli bezelye püresi vermeyi dusunuyorum ama enginar veriliyomu bilmiyorum
Akşam : kuzu etli sebze corbasi yerse
Nasil güzel mi?