- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.723
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.861
Ara ver bari kuzumm madem pek yemiyo bidahaki sefere tekrar baslarsınVAlla kuzum bu ek gıda isi beni cok yordu ya bi ıhlamuru seviyor diğer herseyi ögüruyor suyu bile ne hazirlasam ben tuketiyorum cope gidicek yoksa
Ihlamur neye vercez kahvaltıyamı hiç aklıma gelmez ya hastayken verdim sadece
Veririmm bundan sonraaaaKız versene kışın en güzel ıhlamur beybi :) ben her sabah veriyorum
bakalim sütlaç aldım onceden vermiyordum hazir gida ozenip aldiydim bi onu vericem bugünAra ver bari kuzumm madem pek yemiyo bidahaki sefere tekrar baslarsın
Ver canımm illaki yer onubakalim sütlaç aldım onceden vermiyordum hazir gida ozenip aldiydim bi onu vericem bugün
Cityfarm almisim ben, guzele benziyoElma ve muz var kuzum meyve olarak.. Sebze balkabağı, patates, havuç var. İrmik,yulaf ve pirinç unu var birde yoğurt. Pekmez alıcam OG mi alsam aşçı anne mi bilemedim. Şikayet vara bakınca hepsinde bir sorun çıkmış başka ürünlerde..
inşallah bebikler her şeyi sevse ayırt etmese
Bir ay daha adetim böyle devam ederse bir kere daha gidip şikayetlerimi söyleyeceğim valla bu nedir bezli bebek gibiyim
O gene iyiymis ben direkt blendr yapiyorumNapıcaz bacım böyle ezebildiğim kadar kaşıkla çatalla eziyorum
Su yerine ihlamurla fln pisiriyolar yulafi irmigi biseyleri ya da icecek olarak kasik kasik veriyolar iste, doktora sordum vereblrsin dedi banaIhlamur neye vercez kahvaltıyamı hiç aklıma gelmez ya hastayken verdim sadece
Evet kuzum 400 lük bebeğe verdiğimin aynısından ama sanırım 1000 lik gidip alıcam. Bunlarda 1 dış değil 1 damla alıyordum. Seninki işe yarıyor olabilir. Ama bir ara ölçtürt değerini ne olur olmaz. 2000lik desiferol verdi doktor hap şeklinde, onu kullanmakta kararsızım biraz..
Ben de kendime 1000 lik ocean cocuklara 400 luk almistim hergun hepimiz duzenli kullaniyoz bakalimEvet kuzum 400 lük bebeğe verdiğimin aynısından ama sanırım 1000 lik gidip alıcam. Bunlarda 1 dış değil 1 damla alıyordum. Seninki işe yarıyor olabilir. Ama bir ara ölçtürt değerini ne olur olmaz. 2000lik desiferol verdi doktor hap şeklinde, onu kullanmakta kararsızım biraz..
Sevmedii dimii ekşi gelmiştir iyice hahahaEki Görüntüle 3200171
Evet bu da bizim enginar bezelye püresi, nefret etti cocugum
Cityfarm almisim ben, guzele benziyo
O gene iyiymis ben direkt blendr yapiyorum
Su yerine ihlamurla fln pisiriyolar yulafi irmigi biseyleri ya da icecek olarak kasik kasik veriyolar iste, doktora sordum vereblrsin dedi bana
Eki Görüntüle 3200171 Ocean 1000lik 3damla kullaniyorum ben
Du bakim yarim saat sora yine denicm, sonra olmadi baska bise yaparim, kim yicek ben yicem tabikiSevmedii dimii ekşi gelmiştir iyice hahahaee kim yiycek şinduuu
Ayyy ben de çok mutluyum yoğurt Benm kırmızı çizgimOooo hadi bakalim atlatmistir umarim alerjiyi kız cok mutlu oldum simdi
Analarr yerrr hahahahaDu bakim yarim saat sora yine denicm, sonra olmadi baska bise yaparim, kim yicek ben yicem tabiki
Aynen valla oyleAnalarr yerrr hahahahabişekilde yiycek akşam yemeğii
Akşam yemeğimiz tekrar brokoli yemeği fazla etmişim
Oooköfte falann kuruköftemiBende az kaldı yanına birde köfte pişireceğim
canım bence püre pek işlemiyo bebeklere. valla var damak tadları, bizim yemiceğimiz şeyleri onlar da sevmiyoDu bakim yarim saat sora yine denicm, sonra olmadi baska bise yaparim, kim yicek ben yicem tabiki
Oooköfte falann kuruköftemi
Hahaha kiz ayni benAyyy ben de çok mutluyum yoğurt Benm kırmızı çizgim
Ben ilk peynirle başladım daha önce de bahsetmiştim biraz yanakları çenesi kızarıyordu ama ben vermeyi hiç bırakmadım her gün az az peynirle devam ettim baktım bir süre sonra kizarmamaya başladı bgn de bir cesaret verdim yoğurdu ki doktorumuz verme 9.aya kadar bekleyelim demiştiönce annemin dedikleri sonra doktorun