2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Evet bu da bizim enginar bezelye püresi, nefret etti cocugum
Cityfarm almisim ben, guzele benziyo
Napıcaz bacım böyle ezebildiğim kadar kaşıkla çatalla eziyorum
O gene iyiymis ben direkt blendr yapiyorum
Ihlamur neye vercez kahvaltıyamı hiç aklıma gelmez ya hastayken verdim sadece
Su yerine ihlamurla fln pisiriyolar yulafi irmigi biseyleri ya da icecek olarak kasik kasik veriyolar iste, doktora sordum vereblrsin dedi bana
Ocean 1000lik 3damla kullaniyorum ben

Ben de kendime 1000 lik ocean cocuklara 400 luk almistim hergun hepimiz duzenli kullaniyoz bakalim

Sevmedii dimii ekşi gelmiştir iyice hahahaee kim yiycek şinduuu

Oooo hadi bakalim atlatmistir umarim alerjiyi kız cok mutlu oldum simdi
Ayyy ben de çok mutluyum yoğurt Benm kırmızı çizgim
Ben ilk peynirle başladım daha önce de bahsetmiştim biraz yanakları çenesi kızarıyordu ama ben vermeyi hiç bırakmadım her gün az az peynirle devam ettim baktım bir süre sonra kizarmamaya başladı bgn de bir cesaret verdim yoğurdu ki doktorumuz verme 9.aya kadar bekleyelim demişti önce annemin dedikleri sonra doktorun

Du bakim yarim saat sora yine denicm, sonra olmadi baska bise yaparim, kim yicek ben yicem tabiki
canım bence püre pek işlemiyo bebeklere. valla var damak tadları, bizim yemiceğimiz şeyleri onlar da sevmiyo biraz garanti şeylerden başlasan havuçlu pirinçli kabak gibi. iyice haşlayıp çatalla ezince, soğan sarımsak tuzsuz salça da ekleyince tadı bizim yemekler gibi oluyor.

Hahaha kiz ayni ben annemde ver demisti bana verdim sukur bisey olmadi dayadim bende süt urunlerini. Ama artik yemiyor ne yaparsam yapayim öğürüyor zorlayinca aglama krizleri basliyor cok uzuluyorum okadar yogurt yapiyorum agzina surmuyor pureler corbalar hep biz tuketiyoruz

Aldim yine biseyler aşcı anneden insallah makarnayla bulguru sever

Eklentiler

• Screenshot_20230131_163705_A Anne.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…