2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ben de foto yok ama anlatım var 😁
O anlık açlığımızla foto mümkün olmuyor 🙈
Bu sabah ben bir tam yumurtayı kaşar rendesiyle ocakta karıştırarak pişirdim yarıya yakınını yedi. 3-5 parça da labne ekmek verdim. Bir de eline simit verdim onu geveleyip durdu çok da hoşuna gitti😁 iki parça da muz kaptırdım arada🤣 4-5 yudum da çay içirmiş olabilirim 🙈
çay kısmına gelince biraz gülmüş olabilirim 😂 bir gurme yetişiyor adeta 😂

Bence gayett gızell vallahaa enginarı şimdi verildiğini duymadım erken geldi sanki bana
Bende meyve püresi vercem uyanırsa
Ben de duymadim da bi arastiricsm bakim, enginar pisiricem buzlukta vardi, ucundan azcik koparim da bebike de yemek ciksin diye enginar seçtim 😅
Emziriyosan normaldiirr
Emziriyorum kiz ama cok saskinim bu kadae zaman olmamasina, bi yandan da cok rahat he 😅
Yerseee 🤣🤣🤣🤣 bacım bu yulaflı irmikli şeyi yulaf unu ile oluyor dimi ocakta su ile yapıyoruz. Pişince meyveleri yumurta sarısını katıyoruz dimi 😁
Evet evet az bi suda 1 tatli kasigi yulaf unu 1 tatli kasigi irmigi karistira karistira pisirdim, sonra icine 1/4 avokado 1/3muz ve 1 tam haslanmis yumurta sarisini attim icine, hop blendr yaptim, hepsini yemiyo tabiki 3te birini fln yedi

Bacım ne güzel işte 1-2 sene normalmiş galiba benim annem 2 sene olmamış. 4. Ayda başladı şuan lohusa zamanında gibiyim 2 haftadır sürüyor 🤣
Anaam kan kaybindan da insan yorgun oluyo ya o neymis oyle
ben de olmadım valla. 8 ay oldu 😬
He iyi bari ya bende anormallik var saniyodm, iyi iyi bakalim ne zaman olucaz

Öğle yemeği havuç, brokoli, pırasa ve pirinç kemik suyuyla pişirdim yanına da yoğurt 😍
IMG_20230131_111742.jpg

Ben de duymadim da bi arastiricsm bakim, enginar pisiricem buzlukta vardi, ucundan azcik koparim da bebike de yemek ciksin diye enginar seçtim 😅
Araştır bakemm ama onda asit var normalde öyle degilmi
Emziriyorum kiz ama cok saskinim bu kadae zaman olmamasina, bi yandan da cok rahat he 😅

Evet evet az bi suda 1 tatli kasigi yulaf unu 1 tatli kasigi irmigi karistira karistira pisirdim, sonra icine 1/4 avokado 1/3muz ve 1 tam haslanmis yumurta sarisini attim icine, hop blendr yaptim, hepsini yemiyo tabiki 3te birini fln yedi
Evett yaaa menopozluk kötü aslındaa genede rahatlık ama iste busefer şişlik yaşıyorsun😂

çay kısmına gelince biraz gülmüş olabilirim 😂 bir gurme yetişiyor adeta 😂
Çay ayda bir kere vereceğim artık daha yok bir ay 🤣 demir dusuklugune neden oluyormuş zaten demirleri artsın diye ilaç kullaniyorken çay verdim diye vicdan yaptım birazcık 🙈 ama çocuğum da simit çay keyfinden mahrum mu kalsaydı bgn 🤣

Benim elimde malzeme yokluğundan ben bir şey yapmıyorum sanırım ya.. irmik, yulaf unu, pirinç unu var. Yumurta sarısı ve yoğurt, elma, muz.. birkaç sebze var geri kalan tatlandırıcılar yok pekmez vs 🙈 Saoalsın kuzum fikir oldu bana da..

Öğle yemeği havuç, brokoli, pırasa ve pirinç kemik suyuyla pişirdim yanına da yoğurt 😍
Eki Görüntüle 3199998
Oo cok guzel eline saglik, kendi yiyo mu?
Araştır bakemm ama onda asit var normalde öyle degilmi

Evett yaaa menopozluk kötü aslındaa genede rahatlık ama iste busefer şişlik yaşıyorsun😂
5EF7D090-12A5-4190-9B5C-616CA1DF9E89.jpeg
Boyle diyo internette, ne asiti kiz ben bilmiyom
Ben de olmadım hala 🙈
Oh oh yalniz degiliz

X