2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
İyiyiz çok şükür uğraşıyoruz gel arada yaz özletme kendini meryem kuzum nasıl var mı dişler
Allah iyilik versin canim benimm İyiyiz bizde şükür diş daha tam çıkamadı uçları belli ama bakalim nasip yakında çıkar. Abisi 8-9ay arasi çıkarmıstı ilk disi meyroşda öyle olacak sanırım

Aldiginiz eczaneye goturun hemen kuzum cimerede yaz
Götürdüm bugün çalışan vardı bişey yapamadı sahibi yoktu tekrar gel yardımcı oluruz dedi muhtemelen iade göndercek ama ben inanılmaz sinirlendim sağlik bakanlığına felan şikayette bulundum çocukta benim sağolsun hiç durmuyo bi yere iki kelime yazmak işkence vallahi

Kiz demeeee gecen ay bende sen gibiydim bu ayda oldu kaza bizimde onemsemedim pek ilac kullanmiyordum ama kullanicam sanirim bu gidisle
Hiç alışık değilim bünye korunma işine :))

Banada saçım için verdi çok fazla dökülüyor ama üşenipte kullanmadım ben en son saçımı kısacık kestirdim :)
Son olayda ki gelini kim öldürdüyse o babasını da bıçakladılar ılgazın ölecek sanırım o

Çok karıştırdılar yav :)
Hiç öyle deme abimlerin tüp bebekle oldu ilki ikinci de birinci 1 yaşındayken kazayla olmuş

Ay deme öyle:)
Yok kız ilk olduğumda tuhaftı ama sonra normale döndü benim döngüm:)
Valla ben de anlamam annemde öğrendiğim bir şey işte

Ahaha öylemiymis ben de suan sayende öğrendim yok kizzzz Samsunluyum ben

Birbirimizden bir şeyler öğrenmiş olduk bu sayede

Kahvaltıyı çekmeyi unuttum pankek, haşlanmış yumurta, labne, ceviz ve pekmez karışımı birde ıhlamur :) Jou joummmm neredesin kız doyundunmu minnoku :)

Allah iyilik versin canim benimm İyiyiz bizde şükür diş daha tam çıkamadı uçları belli ama bakalim nasip yakında çıkar. Abisi 8-9ay arasi çıkarmıstı ilk disi meyroşda öyle olacak sanırım
Aalllooooooo gün olan ek gidalarin resimleriyle bizimle paylaşş hergun böyle ediyoruzz sende katıl meryoşa neler veriyosun

Abboovvvvvvvvvv hemen nerden olcakk amaann nerde bize o şans

oğluşumun kahvaltısı yumurtayı bayadır yemiyo diye yulaf da yaptım, bugün yiyesi tuttu yulafı da ben yedim
labneli yumurta sarısı, muzlu avokado, bebe bisküvisi, muzlu pekmezli yulaf lapası
Ooo ellerine sağlıkkk benimki bugün beklemeyeceği tuttu hiçbirşey edemedim oysaki hayalim patates tosttu

2. Mi geliyoor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…