- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.761
Allah iyilik versin canim benimmİyiyiz çok şükür uğraşıyoruz gel arada yaz özletme kendinimeryem kuzum nasıl var mı dişler
Götürdüm bugün çalışan vardı bişey yapamadı sahibi yoktu tekrar gel yardımcı oluruz dedi muhtemelen iade göndercek ama ben inanılmaz sinirlendim sağlik bakanlığına felan şikayette bulundum çocukta benim sağolsun hiç durmuyo bi yere iki kelime yazmak işkence vallahiAldiginiz eczaneye goturun hemen kuzum cimerede yaz
ÇOk sağol araştırıyorum bi kaç yere şikayette bulundum küçücük kutuyu dünyanın parasına satıyo bide rezillerAyy geçmiş olsun yaaa. Napılır hiç bilmiyorum
Valla ben de anlamam annemde öğrendiğim bir şey iştePöç eti ne kız neresi oluyor bende hiç anlamam yaw
Ahaha öylemiymis ben de suan sayende öğrendim
Hiç alışık değilim bünye korunma işine :))Kiz demeeeegecen ay bende sen gibiydim bu ayda oldu kaza bizimde onemsemedim pek ilac kullanmiyordum ama kullanicam sanirim bu gidisle
Yorgunum bayadır zaten kuzum halbuki dvit alıyorum ama 400 lük alıyordum 1 damla etki etmemiş demekki. Doktorada zamanında yazdıydım. 400 lük 1 damla yeterli olucak mı diye olur olur demişti. Normalde yetişkinler 1000lik vs alıyor. Şimdi 2000 ilk verdi hap birde saç için sanırım Demir,çinko verdi ama emzirdiğini için paraben vs varsa nasıl olucak çözemedim.
Son olayda ki gelini kim öldürdüyse obabasını da bıçakladılar ılgazın ölecek sanırım o
Hiç öyle deme abimlerin tüp bebekle oldu ilki ikinci de birinci 1 yaşındayken kazayla olmuş
Yok kız ilk olduğumda tuhaftı ama sonra normale döndü benim döngüm:)Bacım öyle düşünme doğum yaptığından dolayı belki daha çabuk hamile kalabilirsinmuayenede doktor hiç söylemedi mi kız Rahmi vs bakarken Benim adet döngüm bir tuhaflaştı belki seninde öyle olmuştur
Valla ben de anlamam annemde öğrendiğim bir şey işte
Ahaha öylemiymis ben de suan sayende öğrendimyok kizzzz Samsunluyum ben
Sevmedimm yaaaaNaberr şekerim nickimi sevdinmi aşkooom
Aalllooooooo gün olan ek gidalarin resimleriyle bizimle paylaşşAllah iyilik versin canim benimmİyiyiz bizde şükür diş daha tam çıkamadı uçları belli ama bakalim nasip yakında çıkar. Abisi 8-9ay arasi çıkarmıstı ilk disi meyroşda öyle olacak sanırım
Amann kocam evde izletmiyo pekİzle bence çok heyecanlı
Abboovvvvvvvvvv hemen nerden olcakk amaann nerde bize o şansKızlar bi kaza yaşandı nasıl olsa normal yolla olmuyor diye umursamadım ama normalde 3 4 gün öncesinde lekelenmelerim olurdu hiç olmadı da. 2 gündür rüyamda 3üz görüyorum birde :)) tövbee.. :)) 1 gün kaldı regle çok stresliyim
Abboovvvvvvvvvv hemen nerden olcakk amaann nerde bize o şans
OldunmuDimi yinede öyle demeyelim ama:)))
Ooo ellerine sağlıkkk benimki bugün beklemeyeceği tuttu hiçbirşey edemedim oysaki hayalim patates tosttuoğluşumun kahvaltısıyumurtayı bayadır yemiyo diye yulaf da yaptım, bugün yiyesi tuttu yulafı da ben yedim
labneli yumurta sarısı, muzlu avokado, bebe bisküvisi, muzlu pekmezli yulaf lapası
2. Mi geliyoor yoksaKızlar bi kaza yaşandı nasıl olsa normal yolla olmuyor diye umursamadım ama normalde 3 4 gün öncesinde lekelenmelerim olurdu hiç olmadı da. 2 gündür rüyamda 3üz görüyorum birde :)) tövbee.. :)) 1 gün kaldı regle çok stresliyim
Kahvaltı nerdaaaaağğğ2. Mi geliyoor yoksa
Hızlansın hepsi yürüsünler pıtır pıtır kuzularım yaO da bi adım hızlanır yakında
Heeee sonra pesine düşerizz sessizlik oldumu koşarsın salonlaraHızlansın hepsi yürüsünler pıtır pıtır kuzularım ya
Ayy evet koşarız yoruluruz ama tatlı yorgunluk kız düşünsene yaza parkta peşlerinden koşuyoruzHeeee sonra pesine düşerizz sessizlik oldumu koşarsın salonlara
evet bazen öyle yapıyo benimki de. iki elimizi ayağımıza dolaştırıyolar. oysa bekleseler ne ziyafet çekeceklerOoo ellerine sağlıkkk benimki bugün beklemeyeceği tuttu hiçbirşey edemedim oysaki hayalim patates tosttu