2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Akşam menüsü tandır çorbası.
Tarif:
Pöç eti düdüklüde güzelce pişirilir. (Bu aynı zamanda et suyu için fazlaca yapıldı)
Et parçalarını tiftikledim güzelce sonra et suyu ekleyip ocağa aldım biraz pirinç attım. Bir kenarda iki kaşık yoğurt iki kaşık un yarım limon ile terbiye yaptım çorbaya ekledim. Üç diş sarımsağı da ezip ekledim.
Bu en sevdiği çorba koyu kıvamlı oluyor hem. Biz de tuz ekleyip yiyoruz.
Ss aldımmm demek pöç yapıldı vayy beeee hiç kendime bile etmeye fırsat olmadı lezzeti eminim bi okadarda güzeldiirr😍

canım dişi çıkmış mıydı senin bebişin? börek filan maşallah yani 😅 benim oğluşta hiç diş yok, herşeyi veremiyorum 😬
Hiç diş yok, ufukta da görünmüyor. Damaklarımıza kuvvet 🤣
canım 5i çok alma bence. az alıp dene. 4le boyu hemen hemen aynı. senin bebişin de boyu baya varmış, çok uymayabilir. bak ekledim soldaki 5, sağdaki 4.
Aaa gerçekten fark yok neredeyse çok sagol iyi oldu dediğin ben 5 az alayım. Boyu var da zayıf benm kız zaten 2,5 kg doğdu. Böyle etli butlu değil😁 doktor da bir kaç ay boyu uzamaz daha panik yapma dedi 😀🙈

Yok kız niye linçlenesin herkes özgür 😁 keşke bende rahat olabilsem 🙈
Bak ben her konuda inanılmaz panik ve stresliydim ama çocuk doğdu bana bir rahatlama geldi😁 zor oldu ya ondan galiba. Şimdi Dr den çok anneme tabi oldum. Annem ben size şunu veriyordum bunu veriyordum vs diyor ben de o gazla veriyorum tabiki kontrollü gidiyorum ben de alerji vs olursa diye ama ben rahat olunca inan bebek de rahat oluyor. Tavsiye ederim 😁
Ooo gün çocuğu olmuş minnok :) eşimde en küçükleri olduğu için annesi her Güne götürürmüş o aklıma geldi ahahah niye linç yiyesin canım. Hem böreklerden sonra yer kalmamıştır eheheh kötü espriydi tamam 🙈
Ahahah valla yer kalmadığı gibi fazla da gelmiş olacak ki 8 de uyuttum 3 kere uyandı sindiremedi yavrum😁 mecbur ayağıma aldım suan🙈 neyse böyle böyle sindirim sistemi öğrenecek 😃

Ss aldımmm demek pöç yapıldı vayy beeee hiç kendime bile etmeye fırsat olmadı lezzeti eminim bi okadarda güzeldiirr😍
Kizzzz bak şimdi öyle dedin üzüldüm heeee yakın olsan valla getirirdim bir şekilde suan 🥺 ben de vakit bulamam normalde de, okullar tatil olduğundan gelen giden oluyor bu ara çocuklu arkadaşlardan. Öyle olunca bebişi oyalayacak adam çok oldu ben de mutfağa adam gibi girmeye fırsat buldum işte buzluga ne depolarsam kâr şuan 🙈

• Muhteşem
Reactions: Jou
Akşam menüsü tandır çorbası.
Tarif:
Pöç eti düdüklüde güzelce pişirilir. (Bu aynı zamanda et suyu için fazlaca yapıldı)
Et parçalarını tiftikledim güzelce sonra et suyu ekleyip ocağa aldım biraz pirinç attım. Bir kenarda iki kaşık yoğurt iki kaşık un yarım limon ile terbiye yaptım çorbaya ekledim. Üç diş sarımsağı da ezip ekledim.
Bu en sevdiği çorba koyu kıvamlı oluyor hem. Biz de tuz ekleyip yiyoruz.

Pöç eti ne kız neresi oluyor bende hiç anlamam yaw 😂

Kizzzz bak şimdi öyle dedin üzüldüm heeee yakın olsan valla getirirdim bir şekilde suan 🥺 ben de vakit bulamam normalde de, okullar tatil olduğundan gelen giden oluyor bu ara çocuklu arkadaşlardan. Öyle olunca bebişi oyalayacak adam çok oldu ben de mutfağa adam gibi girmeye fırsat buldum işte buzluga ne depolarsam kâr şuan 🙈
Çok iyi etmissinn vallahaaa yoksa gerisi cok zorre

Olsun bee neolcakk unutuyorumda pöçü almayı ama bilmediğim için pişirmeyi oyüzdende alamadım

X