- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.638
- 27
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.561
Yaa ben boyle etcektim avokadom bitmis muzda öyle afiyett olsuuuunnnn sıpayaa oyyyyyAvokado muz lor peyniri pekmez karışımı kahvaltımız da bizden
Teşekkür ederiz canım bende bugün ikinci kez veriyorum avokado bir 6 aylıkken vermiştim bide şimdi veriyorumYaa ben boyle etcektim avokadom bitmis muzda öyle afiyett olsuuuunnnn sıpayaa oyyyyy
Ben koştur şimdi öglen yemeği edeyiimm
Kızçe uyumuşken
HArikaaa avokado zaten herseye yakışırrTeşekkür ederiz canım bende bugün ikinci kez veriyorum avokado bir 6 aylıkken vermiştim bide şimdi veriyorum
Zaten rendelenmiş patates yumuşak olduğu için ezmedim elimle koparıp verdimsweetgirlcandy kuzum ahsene tostu ezerekmi veriyorsun kendimi parcaliyor ?
Valla bilmiyorum ben kızı alıp kucağıma sallayınca uyuyor geneldeCanim bu 45 dk dongusu en guzel 4-5 . Aylarda uzatilirdi.şuan biraz geç,8 aylik olmak uzereler.bazi alişkanliklar 1,5-2 yaşina kadar felan oturdu artık
Bakar kuzum yaAy inşallah kuzu
İçim biraz buruk İnşallah çocuğuma iyi bakar
Verdim ben ıspanak veriliyor bu aylardaAaaaaa kız Fethiye’deki doktor bana ıspanak ver kb brokoli pırasa verme dediydianam bende ıspanak vereyim diyordum.
Kızlar böyle resimli ve anlatımlı görünce kafamda netleşiyor çok güzel oluyor saolunsweetgirlcandy M -Murphy
Niyeymiş heeehhhh
Labne de güzel oluyor tavsiye ederimAvokado muz lor peyniri pekmez karışımı kahvaltımız da bizden
Guzel olduuuAma söylim sabah ne yaptığımı yumurta haşladım, elma rendeleyip üzerine pekmez ve ceviz koydum, sabah lor yapıp az bişi labne ile karıştırdım okadarJou :)
Eşinde bilgiliymiş işte ne guzel.dogurmadan bilemezsin yaramaz olup olmayacagini:))Dimii yaa nebileyimm ikinciyi doğuran daha çok yaramazlık oluyo geliyo bana yaa
Yoksa isterim beraber büyüsün kocam istemiyohamileyken hep diyet yaptım çok bilgilidir herşey o dedi yaptım yapmadığım şeylerede kızardı
Seninki akılli,uslu zaten kiz:)Valla bilmiyorum ben kızı alıp kucağıma sallayınca uyuyor genelde
Ayy geçmiş olsun yaaa. Napılır hiç bilmiyorumKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var aptamil mama kullanıyorum kızıma 1 ay önce eşim indirimde kalan son 6 kutu 900gr mama eczaneden almıştı son kullanımı 27.04.2023 şuana kadar bi sıkıntı yoktu son 2 kutu kaldı sabah mama yapcaktım kutunun birini açtım mamayı hazırladım ben genelde bi çay kaşığıyla ılımışmı die tadına bakarım tadı kokusu her zamankinden farklıydı acaba mı felan derken anlayamadım içırdım fazla içmedi 10 dak sonrada kustu. Diğer kutuyuda açtım anlamak için o normal geldi bana muhtemelen bozuk mama 174 aradım 150 cimeri aramam gerektiğini soyledi ariyorum açan yok başka napmam gerek bi fikriniz varmı
Amaaan sorma son zamanlar fenaSeninki akılli,uslu zaten kiz:)
Çok şükürIyi şükür canim
Benim işler karışık kuzum
Annem bakacakti teferruat lar çıktı
Bi bakıcı ile anlaştık