2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Avokado muz lor peyniri pekmez karışımı kahvaltımız da bizden🥲😍

Eklentiler

• 20230130_123053.jpg
    20230130_123053.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 41
Yaa ben boyle etcektim avokadom bitmis muzda öyle afiyett olsuuuunnnn sıpayaa oyyyyy
Ben koştur şimdi öglen yemeği edeyiimm
Kızçe uyumuşken
Teşekkür ederiz canım bende bugün ikinci kez veriyorum avokado bir 6 aylıkken vermiştim bide şimdi veriyorum😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ama söylim sabah ne yaptığımı yumurta haşladım, elma rendeleyip üzerine pekmez ve ceviz koydum, sabah lor yapıp az bişi labne ile karıştırdım okadar Jou Jou :)

• Muhteşem
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var aptamil mama kullanıyorum kızıma 1 ay önce eşim indirimde kalan son 6 kutu 900gr mama eczaneden almıştı son kullanımı 27.04.2023 şuana kadar bi sıkıntı yoktu son 2 kutu kaldı sabah mama yapcaktım kutunun birini açtım mamayı hazırladım ben genelde bi çay kaşığıyla ılımışmı die tadına bakarım tadı kokusu her zamankinden farklıydı acaba mı felan derken anlayamadım içırdım fazla içmedi 10 dak sonrada kustu. Diğer kutuyuda açtım anlamak için o normal geldi bana muhtemelen bozuk mama 174 aradım 150 cimeri aramam gerektiğini soyledi ariyorum açan yok başka napmam gerek bi fikriniz varmı

Dimii yaa nebileyimm ikinciyi doğuran daha çok yaramazlık oluyo geliyo bana yaa
Yoksa isterim beraber büyüsün kocam istemiyo😂😂😂 hamileyken hep diyet yaptım çok bilgilidir herşey o dedi yaptım yapmadığım şeylerede kızardı 😀
Eşinde bilgiliymiş işte ne guzel.dogurmadan bilemezsin yaramaz olup olmayacagini:))

• Beğen
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var aptamil mama kullanıyorum kızıma 1 ay önce eşim indirimde kalan son 6 kutu 900gr mama eczaneden almıştı son kullanımı 27.04.2023 şuana kadar bi sıkıntı yoktu son 2 kutu kaldı sabah mama yapcaktım kutunun birini açtım mamayı hazırladım ben genelde bi çay kaşığıyla ılımışmı die tadına bakarım tadı kokusu her zamankinden farklıydı acaba mı felan derken anlayamadım içırdım fazla içmedi 10 dak sonrada kustu. Diğer kutuyuda açtım anlamak için o normal geldi bana muhtemelen bozuk mama 174 aradım 150 cimeri aramam gerektiğini soyledi ariyorum açan yok başka napmam gerek bi fikriniz varmı
Ayy geçmiş olsun yaaa. Napılır hiç bilmiyorum

X