2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bişi sorcam siz mesela minnoklara yemeği fazla yapıp hem sabah hem akşam mı yediriyorsunuz. Ben öyle yapıyorum da hata yapıyorum acaba
Benden bir cacık olmaz adam akıllı bir düzen yapamadım. Ama bir yerde okudum yemeği 24 saat içinde buzdolabında tutunca verilebiliyormuş. Tabi sadece okudum bu konuda daha iyi bilgisi olan varsa bizde yararlanalım. Sadece yumurta sarısı gibi şeyleri bekletmeyin deniliyor galiba

Uyku tulumu kullanan var mı. 9.30da yatam dedim yatağa yattığımdan beri 2 dk bir üstünü açıyor ağlıcam ya
Ben Fethiye de kullanıyordum ama üstünüzde örtüyorduk Ankara da kullanmıyorum kuzum sıcak geldi biraz.. Ama benim bebede üstünü açmaya başladı yetişemiyorum ne zaman uyansak üstü açık..

ÖYle deme kuzum ya ben her öğün ugraşıp taze taze yapiyorum azar azar 2 3 kaşık zorla yediriyorum bizdede ne uyku duzeni ne beslenme duzeni var zamanla oturcak bu bizim elimizde degilki

Bayadır kimyon nane kullanıyorum. 8 olunca dedim kekik veriyim bi yerde görmüştüm. Sanırım ondan geçti isilikler. Yarın kıymalı bişey yapıp yine bakcam bakalım kıyma mı yoksa kekik mi
Şu ek gıdaya o kadar hazırlıksız yakalandım ki anlatamam. Çok yorgun hissediyorum kendimi Tam net bilgimde yok çat pat gördüklerim duyduklarım.

Hepinizden ss alıyorum iyi oluyor böyle basit ama iyi

Saoalsın kuzum bende şu top peynirden aldım suya koydum ezdim verdim azarcık. Çeçili doktor da dedi ama tel tel ya emin olamadım. 8. Ayda kaşar dedi sanırım.
Daha iyi tel tel ya parmağımla basıp eziyorum at ağzına küçük veriyorsun zaten. Evet kaşara bende başlıycam bakalım

Demeee Vallahi şu indirimleri hep kaçırıyoruz ya şanssızlik tavan bizde
İndirimliydi bacım ben alırkende aldığım ürünler genelde zamlanıyor, bunun gibi düşenleri saymıyorum bile.. Hele almadığım düşer diye beklediklerimin fiyatları uçuyor ohoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…