- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.381
Afiyet olsunnnnnn minnoşaMinnokaaa akşam yemeği
Pazı kavurmasıyoğurt eşliğinde
Eki Görüntüle 3198685
Soğanına bakmayın pek vermiyorum az veriyorum lezzetli oluyoya diye yapıyorum
Ispanağa neden korkuyorsun kuzuGectim beybimm iyi yedii 6 kaşık yetergerisini ben
İspanağa korkuyim
Benden bir cacık olmaz adam akıllı bir düzen yapamadım. Ama bir yerde okudum yemeği 24 saat içinde buzdolabında tutunca verilebiliyormuş. Tabi sadece okudum bu konuda daha iyi bilgisi olan varsa bizde yararlanalım. Sadece yumurta sarısı gibi şeyleri bekletmeyin deniliyor galibaKızlar bişi sorcam siz mesela minnoklara yemeği fazla yapıp hem sabah hem akşam mı yediriyorsunuz. Ben öyle yapıyorum da hata yapıyorum acaba
Ben Fethiye de kullanıyordum ama üstünüzde örtüyordukUyku tulumu kullanan var mı. 9.30da yatam dedim yatağa yattığımdan beri 2 dk bir üstünü açıyor ağlıcam ya
DemeeeKız sen yine iyi almışsın ben bir üst modelini 3-4 ay önce 210 a aldım şimdi 125 TL ye düşmüş
Senin miniş kulağını yesinler maşallah sanaTeyzoşlar dün kızçemin kulağını deldirdik, sorusu olan varsa sorabilir
ÖYle deme kuzum ya ben her öğün ugraşıp taze taze yapiyorum azar azar 2 3 kaşık zorla yediriyorum bizdede ne uyku duzeni ne beslenme duzeni var zamanla oturcak bu bizim elimizde degilkiBenden bir cacık olmaz adam akıllı bir düzen yapamadım. Ama bir yerde okudum yemeği 24 saat içinde buzdolabında tutunca verilebiliyormuş. Tabi sadece okudum bu konuda daha iyi bilgisi olan varsa bizde yararlanalım. Sadece yumurta sarısı gibi şeyleri bekletmeyin deniliyor galiba
Tutuşu rahat olsun diye tercih etmiştim. Işığı iş görmüyor öyle haberin olsunTeşekkür ederim canım bunu da kaydedeyim. Diğerinin yorumlarına bakınca kararsız kaldım. Kimi ortadaki düğmesi elimde kalıyor vs yazmış bilemedim o yüzden
Şu ek gıdaya o kadar hazırlıksız yakalandım ki anlatamam. Çok yorgun hissediyorum kendimiBayadır kimyon nane kullanıyorum. 8 olunca dedim kekik veriyim bi yerde görmüştüm. Sanırım ondan geçti isilikler. Yarın kıymalı bişey yapıp yine bakcam bakalım kıyma mı yoksa kekik mi
Saoalsın kuzum bende şu top peynirden aldım suya koydum ezdim verdim azarcık. Çeçili doktor da dedi ama tel tel ya emin olamadım. 8. Ayda kaşar dedi sanırım.Lor veriyorum o zaten taneli. Tuzsuz çeçil, dil, az tuzlu süzme ezip veriyorum
Enemmm yavrum hasta mı oldu en son geçti diye hatırlıyorumKuzu dun gittik doktora da kulak akıntısı ve geniz akıntısı vardi yapmadi doktor
Evet AnkaradakiKız ne güzel doktor ha bizimki hiç demiyor böyle şeyleri. Ankaradaki doktor demi bende mi ona gitsem napsam
İyi uzamış bence olsun hiç takılma normal değerlerdeyse. Alır elbet3 cm uzamış ama ne bilim azcık olsada alaydı iyiydi
Makarnadan sonrası gelmedi çöktümOooooo başgann hayırlı işleeeerrrrr
Hepinizden ss alıyorum iyi oluyor böyle basit ama iyiKızlar ancak girebildim bgn pazarları koca evde olunca ailecek aktiviteler
Ay kıskandım ben de günlük menümü yazayım
Sabah: haşlanmış bir yumurta sarısı iki çay kaşığı da beyazını verdim. Yarım dilim ekmek içini de labne peynir ve bir ceviz rendesi ile yedirdim.
Öğlen havuç kabak rendeledim yulaf unu ve yumurta ile karıştırıp mucver gibi pişirip verdim yarım anca yedi bir parmak kadar da muz yedi.
Akşam da tarhana çorbası pişirdim kimyon ve nane ekledim içine de kendi yaptığım yulaf unlu ekmekten doğradım yarım kaseden biraz daha az birsey yedi.
Basit ev yemekleri işte benimkiler
Emekleyen var mı beaKizlar sizin bebikler tam olarak kacinci ayda emeklemeye başladı? Bide emeklemeye yardimci olmak icin neler yaptiniz
Daha iyi tel tel ya parmağımla basıp eziyorum at ağzına küçük veriyorsun zaten. Evet kaşara bende başlıycam bakalımSaoalsın kuzum bende şu top peynirden aldım suya koydum ezdim verdim azarcık. Çeçili doktor da dedi ama tel tel ya emin olamadım. 8. Ayda kaşar dedi sanırım.
Giderim valla 2 adım yerEvet AnkaradakiDoktorumuzu seviyoruz İlgili, bilgili.. Öneririm.. Ben senin yerinde olsam atlar sürekli gelirim kız Kırıkkale şurası.. Fethiye 600 küsür km
Benimki emeklemiyor tam solucanımsı hareketler yapıyor öne arkaya yana doğru hemen hemen 1-1,5 aydır sanırım ama numaralar daha aktifKizlar sizin bebikler tam olarak kacinci ayda emeklemeye başladı? Bide emeklemeye yardimci olmak icin neler yaptiniz
İndirimliydi bacım ben alırkendeDemeeeVallahi şu indirimleri hep kaçırıyoruz ya şanssızlik tavan bizde