- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.401
Kuzu geldim mesela bugün tel şehriye yaptım üzerine lor peyniri koydum çok güzel oldu ben bile yedim kafama göre bi tarif oldu denemek isteyenlere tavsiye ederimZekta1 gelll artıkk sende yektoşa neler yapıyosun gün icerisinde paylaş sendede acayip şeyler dönüyodurr
7 Ay 8 günlük canım. Yaptırcaksan aklı ermeden yaptırman en iyisi, anlamıyolar çünküAyyy iyi olmuş bende yaptırayımm seninki 8 aymı oldu
Çok yorgun vücudum halim yok bir şey yapmaya niye böyleyim anlamadım. Benimkide kitliyor ağzını birde tükürmeyi öğrenmiş işine gelmeyince tükürüyor. Ben şu karışımları yapamıyorum nedense pekmez vs almam lazım.ÖYle deme kuzum ya ben her öğün ugraşıp taze taze yapiyorum azar azar 2 3 kaşık zorla yediriyorum bizdede ne uyku duzeni ne beslenme duzeni var zamanla oturcak bu bizim elimizde degilki
Yarın bir markete gidip alayım çeçilden..Daha iyi tel tel ya parmağımla basıp eziyorum at ağzına küçük veriyorsun zaten. Evet kaşara bende başlıycam bakalım
Tuz oranına bak tuzsuz bulamazsan en az olanı al ben öyle yapıyorum labnede falanYarın bir markete gidip alayım çeçilden..
Bizim tayfa neden tembel gı bukadarEmekleyen var mı beageçen kimdi kız biri demişti sadece
Benimkide öyle döne döne koltuk altlarina giriyorBenimki emeklemiyor tam solucanımsı hareketler yapıyor öne arkaya yana doğru hemen hemen 1-1,5 aydır sanırım ama numaralar daha aktif
Valla hele benimki tam tembel oturmak bile istemiyorBizim tayfa neden tembel gı bukadaraz biraz gayretleseler keşke arkadasimin bebe 8 ay 10 günlük masallah emeklerken kosuyor
AYnen ya surekli zam zam vallahi usandim bende ne bulursam kar diyip aliomİndirimliydi bacım ben alırkendealdığım ürünler genelde zamlanıyor, bunun gibi düşenleri saymıyorum bile.. Hele almadığım düşer diye beklediklerimin fiyatları uçuyor ohoooooooo
Çok şükür onu yapıyorlarBenimkide öyle döne döne koltuk altlarina giriyor
Bende bez stokladım hep denk geldikçe. Keşke geçen sene 1 ve 2 alırken diğerlerini alsaydım diyorum. Herkes sızdırıyor sleepy dedi ondan almamıştımAYnen ya surekli zam zam vallahi usandim bende ne bulursam kar diyip aliom
Mustafa Çağlar Yörgüç (ÇEDA Çocuk Sağlığı) eşi Eda Yörgüç de var onunda baya hastası var.Giderim valla 2 adım yeradı neydi demiştin sanki de unuttum ben
BEnimki ayaklariyka kendini iktiriyor gerin elleriyle istemiyorum gibi hareketlernÇok yorgun vücudum halim yok bir şey yapmaya niye böyleyim anlamadım. Benimkide kitliyor ağzını birde tükürmeyi öğrenmiş işine gelmeyince tükürüyor. Ben şu karışımları yapamıyorum nedense pekmez vs almam lazım.
Hamm çok güzel ya bende sevdim tadınıböyle bebe bisküvisi yapmıştım mesela ama şimdi e bebekte hamm marka bisküvi alıyorum çok güzel içeriğide iyi
Evet ya arada muz yoğurt 4-5 adet bisküviyi karıştırıp veriyorum çok seviyor yektaHamm çok güzel ya bende sevdim tadını
En guzeli vallahi bende alsam diyorum bu ara indirim yakalarsam en para harcanan ürün sonucta her türlü kàr .. her bez sızdırıyor cok kalinca bence bide harketlendiler iyice kayiyir totislerinden. sleepy bize pisik yapiyor ya anlamadim gitti gecen kuzenimden denedim 1 tane hemen totis kizardi bide bezin desenleri cikti totosundaBende bez stokladım hep denk geldikçe. Keşke geçen sene 1 ve 2 alırken diğerlerini alsaydım diyorum. Herkes sızdırıyor sleepy dedi ondan almamıştımgeçen getirden bişeyler aldım baktım bezin tanesi çok ucuza geliyor hemen attım 1 tane eşim bezi bitti mi yoksa diyor halbuki her yer bez dolu vestiyerin üstleri çocuk odası
Benimki başladı kuzu iyi bişeymi kötü mü onu bilemiyorum daEmekleyen var mı beageçen kimdi kız biri demişti sadece