2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Zekta1 gelll artıkk sende yektoşa neler yapıyosun gün icerisinde paylaş sendede acayip şeyler dönüyodurr
Kuzu geldim mesela bugün tel şehriye yaptım üzerine lor peyniri koydum çok güzel oldu ben bile yedim kafama göre bi tarif oldu denemek isteyenlere tavsiye ederim

Reactions: Jou
ÖYle deme kuzum ya ben her öğün ugraşıp taze taze yapiyorum azar azar 2 3 kaşık zorla yediriyorum bizdede ne uyku duzeni ne beslenme duzeni var zamanla oturcak bu bizim elimizde degilki
Çok yorgun vücudum halim yok bir şey yapmaya niye böyleyim anlamadım. Benimkide kitliyor ağzını birde tükürmeyi öğrenmiş işine gelmeyince tükürüyor. Ben şu karışımları yapamıyorum nedense pekmez vs almam lazım.

Mesela kendimize yaptığım sebzelerden ona ayırıp yaptığım kapya biber salçasıyla böyle menüler hazırladım
1. Foto karnabahar

Eklentiler

• 59D2EADD-69FA-4F0F-B490-36C71A53EA2B.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 44
  • E3B9637C-9732-47BC-8A8D-965C739EB5B2.jpeg
    177,2 KB · Görüntüleme: 41
İndirimliydi bacım ben alırkende aldığım ürünler genelde zamlanıyor, bunun gibi düşenleri saymıyorum bile.. Hele almadığım düşer diye beklediklerimin fiyatları uçuyor ohoooooooo
AYnen ya surekli zam zam vallahi usandim bende ne bulursam kar diyip aliom

AYnen ya surekli zam zam vallahi usandim bende ne bulursam kar diyip aliom
Bende bez stokladım hep denk geldikçe. Keşke geçen sene 1 ve 2 alırken diğerlerini alsaydım diyorum. Herkes sızdırıyor sleepy dedi ondan almamıştım geçen getirden bişeyler aldım baktım bezin tanesi çok ucuza geliyor hemen attım 1 tane eşim bezi bitti mi yoksa diyor halbuki her yer bez dolu vestiyerin üstleri çocuk odası

BEnimki ayaklariyka kendini iktiriyor gerin elleriyle istemiyorum gibi hareketlernbende oyleyim ya sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum aksama kadar ite kaka is yapiom gecede uyku sorunumuz var hala memede paşa nasil olcak bilmiyorum boyle bi doktora gideyim saclarda hala dokuluyor benim vitamin eksik galiba

En guzeli vallahi bende alsam diyorum bu ara indirim yakalarsam en para harcanan ürün sonucta her türlü kàr .. her bez sızdırıyor cok kalinca bence bide harketlendiler iyice kayiyir totislerinden. sleepy bize pisik yapiyor ya anlamadim gitti gecen kuzenimden denedim 1 tane hemen totis kizardi bide bezin desenleri cikti totosunda prima aliyorum deli para gidiyor baska beze gecmem lazim benmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…