- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.301
Ne zaman başlayacak Güneş’in kiAy çok fena ya erke n yapaydın keşke doktor:)
Bende uykusuzluğa dayanıklıyımdır normalde çalışma şartlarımdan.. Ama bebekle uykusuzluk çok zorrrrALlah yardımcımız olsun vallahi zor normalde uykusuzluğa dayanırım ama bu kadarı çok zorluyo beni
Hangi tür peynirZeytin vermedim ben daha elimle ezip veriyorum peyniri
Yağsız güreş bayılıyor benimki mıncıklanmayaKızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Ayyy iyi olmuş bende yaptırayımm seninki 8 aymı olduYok canım kreme fln gerek yok, onların iyileşme süresi bizden çok daha hızlı oluyor dedi. Delmeden uyuşturucu sprey sıktı, kızımın arkasına geçti beni gormesin ki travma olmasın dedi. Sonra tık diye soktu :) hafiften bi aşı olunca yaptıği gibi eeeledi sonra sustu hemen diģerini yaptıeczanende deldirdik, delmeden önce işaret koydu yamuk delmemek için
Ooo epeyy menü kızzz bende artık pilav vermeye başlayem yaa hepte corba tarzı verdimBizim bugün menümüz sulu patates yemeği ve pirinç☺ ben hiç çorba yapmadığımı farkettim bu arada hep sulu yemek tarzı veriyorum yarın çorba yaparım
Gerçekten öyle ve bukadar yaygın değil 3 tane vardı trendyoldaKız benim aldığım bile ucuzlamış halbuki seninkinden ucuza almıştımkazıklandık bacım
Bebeler doysun yeterkiHeeeee anaaa kız bu muydu oBu kadını bende takip ediyorum hiç aklıma gelmemiş. Bayadır her şeye yarım yamalak bakıyorum uykusuzluktan Saoalsın bacım
Hehh iyiSaolasın kuzum öyle yaptım normalde buzdolabında çözündürülüyor ya, hemen kullanmam gerekiyordu. Mecbur öyle yaptım.
Aynisi bizde de vardi iste, yanaklar kabarip benek benek yara gibi oluyodu normal mama verdikce, sonra alerjik mamaya gecince ve ben sut urunleri yemeyi kesince gecmisti, hacamat yaptirmak isterim bnde ama guvenilir bi tanidik yok etrafimda hic bu konuda bilgisi olanAhahha yok bebek hünkar beğendisiydi
Ay o nasıl doktor ya saygı duymak zorunda. Bizim doktora desem saygı duyar gibi geliyor bana. Benim de kuzenim 3.çocuğuna yaptırmadı aşıları onun da alerjisi çıktı ek gıdaya başlamadan daha yüzünde egzema gibi yaralar vardı hacamat yaptırdı geçti bi daha hiç bir şey olmadı. Bende ahsene yaptırcam bakalım
Valla mamayla ek gıda arasını baya açıyorum da demek ki yetiyor mama
Bayadır kimyon nane kullanıyorum. 8 olunca dedim kekik veriyim bi yerde görmüştüm. Sanırım ondan geçti isilikler. Yarın kıymalı bişey yapıp yine bakcam bakalım kıyma mı yoksa kekik miOlabilir biliyor musun.. Baharatları yarım yamalak sorabildim. 8. Aydan sonra birkaç tane baharat ismi yazdı. Kağıdı bulursam yazayım buraya..
Ya mama ya ek gıda tarafını seçDemekki hanım istikrarlı Olacak
Lor veriyorum o zaten taneli. Tuzsuz çeçil, dil, az tuzlu süzme ezip veriyorumHangi tür peynir
Ne zaman başlayacak Güneş’in ki
Kız ne güzel doktor ha bizimki hiç demiyor böyle şeyleri. Ankaradaki doktor demi bende mi ona gitsem napsamYağsız güreş bayılıyor benimki mıncıklanmayadoktor bir sürü şey söyledi. Artık yürümeyi destekleyeceğiz dedi. Extra kitap okuma, dokunma, dans, konuşma, puzzle, kule tarzı dizmeli oyuncakları biz dizip o bozacakmış, çalgılı çengili oyuncak, tencere tava ya davul gibi vurma, kutuya kare üçgen gibi atmalı oyuncak, 20 dk dışarı gezintisi ve akşam pencereden bakma yapın dendi.
Bende tam tersi hep aklıma çorba türü geliyor yemek türü gelmiyorBizim bugün menümüz sulu patates yemeği ve pirinç☺ ben hiç çorba yapmadığımı farkettim bu arada hep sulu yemek tarzı veriyorum yarın çorba yaparım
Yani herkese güvenilmez tabiAynisi bizde de vardi iste, yanaklar kabarip benek benek yara gibi oluyodu normal mama verdikce, sonra alerjik mamaya gecince ve ben sut urunleri yemeyi kesince gecmisti, hacamat yaptirmak isterim bnde ama guvenilir bi tanidik yok etrafimda hic bu konuda bilgisi olan