2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Yağsız güreş bayılıyor benimki mıncıklanmaya doktor bir sürü şey söyledi. Artık yürümeyi destekleyeceğiz dedi. Extra kitap okuma, dokunma, dans, konuşma, puzzle, kule tarzı dizmeli oyuncakları biz dizip o bozacakmış, çalgılı çengili oyuncak, tencere tava ya davul gibi vurma, kutuya kare üçgen gibi atmalı oyuncak, 20 dk dışarı gezintisi ve akşam pencereden bakma yapın dendi.

Ayyy iyi olmuş bende yaptırayımm seninki 8 aymı oldu

Bizim bugün menümüz sulu patates yemeği ve pirinç☺ ben hiç çorba yapmadığımı farkettim bu arada hep sulu yemek tarzı veriyorum yarın çorba yaparım
Ooo epeyy menü kızzz bende artık pilav vermeye başlayem yaa hepte corba tarzı verdim
Pilavı kendiniz yaptığınız yemeğinizdenmi veriyosunuz

Aynisi bizde de vardi iste, yanaklar kabarip benek benek yara gibi oluyodu normal mama verdikce, sonra alerjik mamaya gecince ve ben sut urunleri yemeyi kesince gecmisti, hacamat yaptirmak isterim bnde ama guvenilir bi tanidik yok etrafimda hic bu konuda bilgisi olan

Olabilir biliyor musun.. Baharatları yarım yamalak sorabildim. 8. Aydan sonra birkaç tane baharat ismi yazdı. Kağıdı bulursam yazayım buraya..
Bayadır kimyon nane kullanıyorum. 8 olunca dedim kekik veriyim bi yerde görmüştüm. Sanırım ondan geçti isilikler. Yarın kıymalı bişey yapıp yine bakcam bakalım kıyma mı yoksa kekik mi

Kız ne güzel doktor ha bizimki hiç demiyor böyle şeyleri. Ankaradaki doktor demi bende mi ona gitsem napsam

Yani herkese güvenilmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…