- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.648
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.341
Uyuturum dedim yani cok uykum var busaate uyumam bulaşık bosaltilcak koyulcak yardıms gelinnnnUyur musun
Benimkide öyle annem almıştı çeyizime ilk 14 15 yaşlarındaydımKız buradan bi arkadaşla da pişti olduk. Zamanında herkes bundan almış sanırım çeyize:) ben 10 yılı geçmiştir almıştım bunu :),
Çorbanın içine ekmek içi falan dogruyor musun pekiBende tam tersi hep aklıma çorba türü geliyor yemek türü gelmiyor
Ben bazen yulaf unuyla ekmek yapıyorum koyuyorum çorbayaÇorbanın içine ekmek içi falan dogruyor musun peki
Ben önce makarna partisi arkasından cips çikolata Allah ne verdiyseCipsi partisiiii
Yok daha ekmek yaparsam inşallah batırıp vercem. Çorbayı zaten koyu kıvamlı yapıyorumÇorbanın içine ekmek içi falan dogruyor musun peki
Un helvası yapasım var :)Cipsi partisiiii
Benimde boşaltmam lazım yardım edemem :)Uyuturum dedim yani cok uykum var busaate uyumam bulaşık bosaltilcak koyulcak yardıms gelinnnn
Annem bana hiç çeyiz almadı izin vermedim eşek gibi Bi bunu almıştım kendi çalıştığım paraylaBenimkide öyle annem almıştı çeyizime ilk 14 15 yaşlarındaydım
Oo götür başgan yarasın :)Ben önce makarna partisi arkasından cips çikolata Allah ne verdiyse
Yok daha ekmek yaparsam inşallah batırıp vercem. Çorbayı zaten koyu kıvamlı yapıyorum
Normal veriyorum yapmadığım içinBi ben normal ekmek veriyorum galiba
Normal veriyorum yapmadığım içinama arada
Ahsende aynı yaaa ağzımın içine bakıyor ekmek için ölüyorBen kahvaltı yaparken öyle Bi bakıyor ki ağzını şapırtadıyor daha yeni kahvaltısını yapmamış gibi bende eline ekmek veriyorum Napim :))
Ahsende aynı yaaa ağzımın içine bakıyor ekmek için ölüyor
Boyuna mı verdi acabaYedikleri yarasa kilo da almamış hiç yaw
3 cm uzamış ama ne bilim azcık olsada alaydı iyiydiBoyuna mı verdi acaba
Ayy ben doldum hiç yapasım yok ama şöyle bi tatlı yorgunlugun ardından papatya çayı edemmUn helvası yapasım var :)
NankörrrBenimde boşaltmam lazım yardım edemem :)
Ooo guzel dusunmussun canımm bende calıştığımda aldığım cok şey varAnnem bana hiç çeyiz almadı izin vermedim eşek gibi Bi bunu almıştım kendi çalıştığım parayla
Oo götür başgan yarasın :)
Oooooo başgann hayırlı işleeeerrrrrBen önce makarna partisi arkasından cips çikolata Allah ne verdiyse
Ayy ben doldum hiç yapasım yok ama şöyle bi tatlı yorgunlugun ardından papatya çayı edemm
Nankörrrneseki bittii şükürr sen anca totonu kaldırmaağğ
Ooo guzel dusunmussun canımm bende calıştığımda aldığım cok şey var
YarasınnnNeyse yapmasın onun yerine Nutella ekmeğe sürüp yedim regl olacağım tatlı krizine girdim resmen :)
YOoo oturdum vallahaaa hiç totomu kaldıramammBana yardıma gelsene ozaman ben daha yapamadım :)
Kiz su balkabakli paylasima özendim bakma herzaman yapmiyorum bugün esim evdeydi ya ondanKes gitsin kız kısa saç candır :)
Hee dedim jou da var bende neden yokk:)
Evet bugün verdim kızlar bir sıkıntı olmadı domates salçası vermeye devam
Sevdi valla Bi güzel yedi
Yarasın minnoka başgan güzel olmuş
Vaayy süslemeli falan helal kız :)
Ee ben yapıyormuşum hepsini oley be:)