2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Oooyyyyy ahsenime afiyet olsunn yediimiiiii

Askom

Dun doktora Menenjit için gittik fakat kulakta akıntı ve geniz akıntısı var dedi ates olursa antibiyotik baslatcam dedi
Haftaya geçerse ona göre yapılacak canim sıkıldı ilaç veriyorum iste
Gorumcemler h sonu için geldiler onlarla çoluk çocuk takılıyoruz çok bakamadım tele

Bu arada benim dana mama+ek gıda götüremiyor bir arada 3 gündür falan çok güzel mama içiyordu ek gıdayı yemiyordu doğru düzgün. Dün geceden beri içmiyor mamayı ek gıdayı güzel yiyor

Yavrum gorumcemde gündüz kesmişti mamayi yatarken ve gece kalkınca veriyordu
Ahsen hanımda hatun bir karar ver diyordur

Oooobaya kalabalık ve dolusun
Bide güneş geçmiş olsun

Gelinde zatenn dünden razıymış oda rahatlamıştırr artıkk ulan kardeşten kıskanilırmı
Eee ondan iyisimi var simdi kocasinin tarafindan kimse evine gitmiyor kendi anasi 7 24 onda mis gibi hayat

Reactions: Jou
Aynen kuzum çok faydali minnak minnak tattır istersen bakalim nolcak evet sen yediginde kakada mukus kan vücutta kizariklik olmuyorsa geçmis olabilir
Azcik daha durim arastirim bakim sonra mayalicm yogurt minnosuma
Kız yok tabanında yağ ve tam buğday unu kavurdum o var bebek hünkar beğendisi
Ben normal yetiskin hunkar begendisi sandim kiz o yuzden alarma gectim
Bilmiyorum ben gozlemlerime gore tetikledigi i dusunuyorum, doktora gittik o da sordu asilari oldu mu diye olmadi ret verdim ben yaptirmicm dedim, bi tavri degisti varya inanamazsin, artik bana gelmeyin demeye getirdi ciktik gittik biz de, gitmicm bidaha, olur mu boyle sey ya olurum olmam doktor da olsan bnm ustumde baski kuramazsinki, cocukla ilgilenirken ilgilenirken birden gecti yerine oturdu fln ilgisiz ilgisiz cvplar, cok bozuldum
Bu arada benim dana mama+ek gıda götüremiyor bir arada 3 gündür falan çok güzel mama içiyordu ek gıdayı yemiyordu doğru düzgün. Dün geceden beri içmiyor mamayı ek gıdayı güzel yiyor
Doyuyodur fazla geliyodur miktarlari iyi ayarlamak lazim ben de bi turlu ek gida mama ve süt oranini tutturamadm

Geçmiş olsun yaa

Yavrum gorumcemde gündüz kesmişti mamayi yatarken ve gece kalkınca veriyordu
Ahsen hanımda hatun bir karar ver diyordur
Ahsende öyle yapıyordu kaç haftadır günde 3 kere falan içiyordu mamayı ek gıda güzeldi 3 gündür falan mamayı her vermemde içti 4 saatte bir ama ek gıda yemedi pek ikisini idare edemiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…