2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Valla bende öyle sabaha kadar 40 kere üst örtüyordum rahatladım şimdi.

Offf bana da yine geliyor saç kesme perileri bu sefer dokunmayacam😂😂

Kes gitsin kız kısa saç candır :)
Pisss kadın bendenmi gordünn de aldın

Hee dedim jou da var bende neden yokk:)
Pişmiş domates de çok alerji olmuyormuş diye biliyorum

Vallaha ben geçen gün biraz kattım domates salcası hiçbirşey olmadı

Evet bugün verdim kızlar bir sıkıntı olmadı domates salçası vermeye devam🤗
Sevdi valla Bi güzel yedi😍
Sabah paket kaşık maması hazırladım suyla 2 tane de bebe bisküvisi attım onu verdim. Yumurta olmayınca bişey bulamıyorum. Zaten yumurtaya da alerjisi yok bence ama bekliyorum doktora gidecene kadar🤭

Sebze Çorbası 😍
Havuç ve kabağı makineye koydum. 1 küp tavuk suyu, 1 küp kapya biber koyup pişirdim. Blenderdan geçirdim. Suyunu döküp çekmediğim için sıvı oldu zeytinyağında yulaf unu kavurup koydum koyulaştı 🤭

Eki Görüntüle 3199029

Yarasın minnoka başgan güzel olmuş 😍
Ara ögünümüz bardak kenarlari azicik muhallebiyi koyarken buharlasti birazda bulasti 🤣🤣 2 kasik yedik tamam 🤩

Vaayy süslemeli falan helal kız :)
Yağsız güreş bayılıyor benimki mıncıklanmaya 🤣 doktor bir sürü şey söyledi. Artık yürümeyi destekleyeceğiz dedi. Extra kitap okuma, dokunma, dans, konuşma, puzzle, kule tarzı dizmeli oyuncakları biz dizip o bozacakmış, çalgılı çengili oyuncak, tencere tava ya davul gibi vurma, kutuya kare üçgen gibi atmalı oyuncak, 20 dk dışarı gezintisi ve akşam pencereden bakma yapın dendi.

Ee ben yapıyormuşum hepsini oley be:)

Kes gitsin kız kısa saç candır :)

Hee dedim jou da var bende neden yokk:)

Evet bugün verdim kızlar bir sıkıntı olmadı domates salçası vermeye devam🤗

Sevdi valla Bi güzel yedi😍

Yarasın minnoka başgan güzel olmuş 😍

Vaayy süslemeli falan helal kız :)

Ee ben yapıyormuşum hepsini oley be:)
Eii bari domates salçaya devamm😆
Hahahaha pisti olduk eeiimii olsunn

Ben akşama kaynanam yoğurt çorbası yaptı gönderdi belistosa ondan verdim. Uyumadan öncede kaşık maması almıştı eşim tok tutuyor diye onu verdim uyudu bi duş alıp çay içme vakti 🥳

Ben akşama kaynanam yoğurt çorbası yaptı gönderdi belistosa ondan verdim. Uyumadan öncede kaşık maması almıştı eşim tok tutuyor diye onu verdim uyudu bi duş alıp çay içme vakti 🥳
Ayyyy bende kızıma son gece maması verdimm banyosunu ettim oturuyoruz simdi birazdan uyuruz😆

Eii bari domates salçaya devamm😆
Hahahaha pisti olduk eeiimii olsunn

Kız buradan bi arkadaşla da pişti olduk. Zamanında herkes bundan almış sanırım çeyize:) ben 10 yılı geçmiştir almıştım bunu :),

• Komik
Reactions: Jou
Çekiyorum yaaa. Bugün mesela hiç birini yapamadım ya kıymalıydı ya da kabız yapacak şeylerdi. 2 gündür kabız diye o tür şeyler vermemeye çalışıyorum 😂

Kabız olduğu zaman hemen kuru kayısıyı cezvede biraz pişirip verdiğim meyvenin içine ekliyorum suyundanda ekliyorum biraz hemen yapıyor kakasını aklında olsun beybi

Kabız olduğu zaman hemen kuru kayısıyı cezvede biraz pişirip verdiğim meyvenin içine ekliyorum suyundanda ekliyorum biraz hemen yapıyor kakasını aklında olsun beybi
Kayısı tattırmadığım için veremiyorum 😂😂😂 kız mamayı içince güzel yapıyor 24 saat mama içmedi sonuç kabız 😂😂 ss aldım ama deneyim kayısıyı da bari olunca veririm

Ooo epeyy menü kızzz bende artık pilav vermeye başlayem yaa hepte corba tarzı verdim
Pilavı kendiniz yaptığınız yemeğinizdenmi veriyosunuz
Evet ama tabi tuzu azaltilmis tereyagiyla yapıyorum pilavı . Beraber yiyeceğimiz yemekleri az tuzlu yapıyorum genelde😊

X