2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Azcik daha durim arastirim bakim sonra mayalicm yogurt minnosuma

Ben normal yetiskin hunkar begendisi sandim kiz o yuzden alarma gectim 🤣🤣

Bilmiyorum ben gozlemlerime gore tetikledigi i dusunuyorum, doktora gittik o da sordu asilari oldu mu diye olmadi ret verdim ben yaptirmicm dedim, bi tavri degisti varya inanamazsin, artik bana gelmeyin demeye getirdi ciktik gittik biz de, gitmicm bidaha, olur mu boyle sey ya olurum olmam doktor da olsan bnm ustumde baski kuramazsinki, cocukla ilgilenirken ilgilenirken birden gecti yerine oturdu fln ilgisiz ilgisiz cvplar, cok bozuldum

Doyuyodur fazla geliyodur miktarlari iyi ayarlamak lazim ben de bi turlu ek gida mama ve süt oranini tutturamadm 😅
Ahahha yok bebek hünkar beğendisiydi😂😂

Ay o nasıl doktor ya saygı duymak zorunda. Bizim doktora desem saygı duyar gibi geliyor bana. Benim de kuzenim 3.çocuğuna yaptırmadı aşıları onun da alerjisi çıktı ek gıdaya başlamadan daha yüzünde egzema gibi yaralar vardı hacamat yaptırdı geçti bi daha hiç bir şey olmadı. Bende ahsene yaptırcam bakalım 🤭

Valla mamayla ek gıda arasını baya açıyorum da demek ki yetiyor mama😂😂

Ara ögünümüz bardak kenarlari azicik muhallebiyi koyarken buharlasti birazda bulasti 🤣🤣 2 kasik yedik tamam 🤩

Eklentiler

• Screenshot_20230129_160312_Gallery.jpg
    Screenshot_20230129_160312_Gallery.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 32
Cozulmesini beklemeden at pişir,daha fazla bakteri uremesin icerisinde.ben kofte yapmayacaksam eti hep boyle kullanirim.
Kiz bu işleri sen bilecen biz degil,bakteridir carttur curttur:))
Normalde dondurulmuş et ürünleri buzdolabı kısmında çözünmesi beklenir ve öyle kullanılır. Ama bekleme süresi olmadan herkes nasıl yapıyor onu merak ettim. Bakterileri bildiğimden bu kadar kırı kırk yarıyorum 🙈

ben her yemeğe ya sarımsak ya soğan koyuyorum. bi de aşçı annenin kapya biber salçasından koyuyorum :) baya baya yemek gibi oluyor 😅
Sanırım bende artık salça kullanabilirim tuzsuz olanından. Doktor domates biber salçası kullan gibisinden bir şey dedi. Tat arıyor bebelerde hep aynı şey sıkıldı yavrum.

Yok bayadır vermiyorum. Dün karnı isilik gibi olunca dedim tam buğday unundan heralde. Sabah azalmış anneme gittim orda yoğurt çorbası ve dünkü kıymadan yedi. Sonra altını değiştirmek için açtım çoğalmış. Kıyma yapıyor desem 3 gün tadım yaptım. Kıymaya kekik koymuştum o mu yaptı acaba bilemedim 🙊
Olabilir biliyor musun.. Baharatları yarım yamalak sorabildim. 8. Aydan sonra birkaç tane baharat ismi yazdı. Kağıdı bulursam yazayım buraya..

Bizim de hiç dişimiz yok. Ben arada eline veriyorum ama hep yere atıyor 🙈 nasıl alıştırırsan öyle gider mantığıyla ben ilk başlar minik parçalar verdim şimdi fındık büyüklüğünde veriyorum. Ekmekle başlayabilirsin mesela ekmeği yemeğin suyuna batırıp ver ağzında eriyor zaten. Bir de ben hep kızımla birlikte sofraya oturuyorum ve çiğnemeyi gösteriyorum sürekli. Peynir,köfte vs çiğniyorlar hep zaten yiyemedigini ya öğürüyor ya da çıkarıyor ağzından. Aralarda da sık sık su veriyorum. Zamanla hersey rayına oturuyor.
Saolasın kuzum.. Bende bu ara önünde birlikte yiyorum, denk gelemediysek onun tabağından ağzıma değdirmeden alıyorum önünde yiyorum. Biraz büyük parçalar korkutuyor beni 🙆‍♀️ Ezerek peynir zeytin verdim biraz inşallah aşıcam bu durumu 🙈

sweetgirlcandy sweetgirlcandy Jou Jou kızlar siz tırnak için törpü almıştınız ya neydi linki. Kesmek çok zor oluyor ya artık zor duruyor. Hala kullanabiliyor musunuz siz
Bizimevde Yenidoğan Çocuk Yetişkin Pilli Tırnak Törpüleme Cihazı OVAL MAVİ
Bende bundan aldım. Hatta ben 210 TL ye almıştım 🙈 Yeni yeni kendim yaptım geçen ilk defa fena değil.

Bizimevde Yenidoğan Çocuk Yetişkin Pilli Tırnak Törpüleme Cihazı OVAL MAVİ
Bende bundan aldım. Hatta ben 210 TL ye almıştım 🙈 Yeni yeni kendim yaptım geçen ilk defa fena değil.
Teşekkür ederim canım bunu da kaydedeyim. Diğerinin yorumlarına bakınca kararsız kaldım. Kimi ortadaki düğmesi elimde kalıyor vs yazmış bilemedim o yüzden

Evett kuzum kullanıyorumm atayim sana linkini
Ben zaten tırnak makasıyla elinine tini kesiyodum sen iyi kestin vallahaa

Anamm bayada ucuzlanmış haa buna benzer gibi gibi pembesi varbende yeni çıkmıştı 300 ze aldım.aboovvvvv

Kız benim aldığım bile ucuzlamış halbuki seninkinden ucuza almıştım 🤣 kazıklandık bacım

• Komik
Reactions: Jou
Aaaaaaaa ne güzel oldu nasıl acıyomu hiç krem falan verdimi açıkla hemen
Yok canım kreme fln gerek yok, onların iyileşme süresi bizden çok daha hızlı oluyor dedi. Delmeden uyuşturucu sprey sıktı, kızımın arkasına geçti beni gormesin ki travma olmasın dedi. Sonra tık diye soktu :) hafiften bi aşı olunca yaptıği gibi eeeledi sonra sustu hemen diģerini yaptı 😄 eczanende deldirdik, delmeden önce işaret koydu yamuk delmemek için 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
X