- 2 Ağustos 2013
- 34.130
- 101.549
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.281
Allahım yaaaaaa yerim ben o küpesini güzel bebeğim benimTeyzoşlar dün kızçemin kulağını deldirdik, sorusu olan varsa sorabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yaaaaaa yerim ben o küpesini güzel bebeğim benimTeyzoşlar dün kızçemin kulağını deldirdik, sorusu olan varsa sorabilir
Ahahha yok bebek hünkar beğendisiydiAzcik daha durim arastirim bakim sonra mayalicm yogurt minnosuma
Ben normal yetiskin hunkar begendisi sandim kiz o yuzden alarma gectim
Bilmiyorum ben gozlemlerime gore tetikledigi i dusunuyorum, doktora gittik o da sordu asilari oldu mu diye olmadi ret verdim ben yaptirmicm dedim, bi tavri degisti varya inanamazsin, artik bana gelmeyin demeye getirdi ciktik gittik biz de, gitmicm bidaha, olur mu boyle sey ya olurum olmam doktor da olsan bnm ustumde baski kuramazsinki, cocukla ilgilenirken ilgilenirken birden gecti yerine oturdu fln ilgisiz ilgisiz cvplar, cok bozuldum
Doyuyodur fazla geliyodur miktarlari iyi ayarlamak lazim ben de bi turlu ek gida mama ve süt oranini tutturamadm
Allahım yaaaaaa yerim ben o küpesini güzel bebeğim benim
Evetttt öyle istiyordu ya zatenn hayatı olduuEee ondan iyisimi var simdi kocasinin tarafindan kimse evine gitmiyor kendi anasi 7 24 onda mis gibi hayat
Ooo afiyetllerrrr olsunnnn bendeAra ögünümüz bardak kenarlari azicik muhallebiyi koyarken buharlasti birazda bulasti 2 kasik yedik tamam
Aaaaaaaa ne güzel oldu nasıl acıyomu hiç krem falan verdimi açıkla hemenTeyzoşlar dün kızçemin kulağını deldirdik, sorusu olan varsa sorabilir
Afiyet olsun minigimeOoo afiyetllerrrr olsunnnn bende
Hero baby sütlaç verdim
Normalde dondurulmuş et ürünleri buzdolabı kısmında çözünmesi beklenir ve öyle kullanılır. Ama bekleme süresi olmadan herkes nasıl yapıyor onu merak ettim. Bakterileri bildiğimden bu kadar kırı kırk yarıyorumCozulmesini beklemeden at pişir,daha fazla bakteri uremesin icerisinde.ben kofte yapmayacaksam eti hep boyle kullanirim.
Kiz bu işleri sen bilecen biz degil,bakteridir carttur curttur:))
Saolasın kuzum öyle yaptım normalde buzdolabında çözündürülüyor ya, hemen kullanmam gerekiyordu. Mecbur öyle yaptım.Ben buzluktan çıkarıp suda kavurdum az suda hemen çozülüyor zaten
Sanırım bende artık salça kullanabilirim tuzsuz olanından. Doktor domates biber salçası kullan gibisinden bir şey dedi. Tat arıyor bebelerde hep aynı şey sıkıldı yavrum.ben her yemeğe ya sarımsak ya soğan koyuyorum. bi de aşçı annenin kapya biber salçasından koyuyorum :) baya baya yemek gibi oluyor
Heeeee anaaa kız bu muydu o Bu kadını bende takip ediyorum hiç aklıma gelmemiş. Bayadır her şeye yarım yamalak bakıyorum uykusuzluktan Saoalsın bacım
Olabilir biliyor musun.. Baharatları yarım yamalak sorabildim. 8. Aydan sonra birkaç tane baharat ismi yazdı. Kağıdı bulursam yazayım buraya..Yok bayadır vermiyorum. Dün karnı isilik gibi olunca dedim tam buğday unundan heralde. Sabah azalmış anneme gittim orda yoğurt çorbası ve dünkü kıymadan yedi. Sonra altını değiştirmek için açtım çoğalmış. Kıyma yapıyor desem 3 gün tadım yaptım. Kıymaya kekik koymuştum o mu yaptı acaba bilemedim
Evet normalde buzdolabında çözmek lazım ama bazen planlar ani olunca en doğrusu bilemedim bende öyle direkt yaptım.Ben bazen aklıma gelirse erken çıkarıyorum çözülüyor yoksa direkt atıyorum eriyor hemen küçük parça olduğu için yemeğin içinde
Saolasın kuzum.. Bende bu ara önünde birlikte yiyorum, denk gelemediysek onun tabağından ağzıma değdirmeden alıyorum önünde yiyorum. Biraz büyük parçalar korkutuyor beni Ezerek peynir zeytin verdim biraz inşallah aşıcam bu durumuBizim de hiç dişimiz yok. Ben arada eline veriyorum ama hep yere atıyor nasıl alıştırırsan öyle gider mantığıyla ben ilk başlar minik parçalar verdim şimdi fındık büyüklüğünde veriyorum. Ekmekle başlayabilirsin mesela ekmeği yemeğin suyuna batırıp ver ağzında eriyor zaten. Bir de ben hep kızımla birlikte sofraya oturuyorum ve çiğnemeyi gösteriyorum sürekli. Peynir,köfte vs çiğniyorlar hep zaten yiyemedigini ya öğürüyor ya da çıkarıyor ağzından. Aralarda da sık sık su veriyorum. Zamanla hersey rayına oturuyor.
Bizimevde Yenidoğan Çocuk Yetişkin Pilli Tırnak Törpüleme Cihazı OVAL MAVİsweetgirlcandy Jou kızlar siz tırnak için törpü almıştınız ya neydi linki. Kesmek çok zor oluyor ya artık zor duruyor. Hala kullanabiliyor musunuz siz
Ahsende öyle yapıyordu kaç haftadır günde 3 kere falan içiyordu mamayı ek gıda güzeldi 3 gündür falan mamayı her vermemde içti 4 saatte bir ama ek gıda yemedi pek ikisini idare edemiyor demek ki
Teşekkür ederim canım bunu da kaydedeyim. Diğerinin yorumlarına bakınca kararsız kaldım. Kimi ortadaki düğmesi elimde kalıyor vs yazmış bilemedim o yüzdenBizimevde Yenidoğan Çocuk Yetişkin Pilli Tırnak Törpüleme Cihazı OVAL MAVİ
Bende bundan aldım. Hatta ben 210 TL ye almıştım Yeni yeni kendim yaptım geçen ilk defa fena değil.
Kız benim aldığım bile ucuzlamış halbuki seninkinden ucuza almıştım kazıklandık bacımEvett kuzum kullanıyorumm atayim sana linkini
Ben zaten tırnak makasıyla elinine tini kesiyodum sen iyi kestin vallahaa
Anamm bayada ucuzlanmış haa buna benzer gibi gibi pembesi varbende yeni çıkmıştı 300 ze aldım.aboovvvvv
HODAF YenidoÄan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HODAF YenidoÄan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yok canım kreme fln gerek yok, onların iyileşme süresi bizden çok daha hızlı oluyor dedi. Delmeden uyuşturucu sprey sıktı, kızımın arkasına geçti beni gormesin ki travma olmasın dedi. Sonra tık diye soktu :) hafiften bi aşı olunca yaptıği gibi eeeledi sonra sustu hemen diģerini yaptı eczanende deldirdik, delmeden önce işaret koydu yamuk delmemek içinAaaaaaaa ne güzel oldu nasıl acıyomu hiç krem falan verdimi açıkla hemen