2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ahahha yok bebek hünkar beğendisiydi

Ay o nasıl doktor ya saygı duymak zorunda. Bizim doktora desem saygı duyar gibi geliyor bana. Benim de kuzenim 3.çocuğuna yaptırmadı aşıları onun da alerjisi çıktı ek gıdaya başlamadan daha yüzünde egzema gibi yaralar vardı hacamat yaptırdı geçti bi daha hiç bir şey olmadı. Bende ahsene yaptırcam bakalım

Valla mamayla ek gıda arasını baya açıyorum da demek ki yetiyor mama

Ara ögünümüz bardak kenarlari azicik muhallebiyi koyarken buharlasti birazda bulasti 2 kasik yedik tamam

Eklentiler

• Screenshot_20230129_160312_Gallery.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 32
Cozulmesini beklemeden at pişir,daha fazla bakteri uremesin icerisinde.ben kofte yapmayacaksam eti hep boyle kullanirim.
Kiz bu işleri sen bilecen biz degil,bakteridir carttur curttur:))
Normalde dondurulmuş et ürünleri buzdolabı kısmında çözünmesi beklenir ve öyle kullanılır. Ama bekleme süresi olmadan herkes nasıl yapıyor onu merak ettim. Bakterileri bildiğimden bu kadar kırı kırk yarıyorum

ben her yemeğe ya sarımsak ya soğan koyuyorum. bi de aşçı annenin kapya biber salçasından koyuyorum :) baya baya yemek gibi oluyor
Sanırım bende artık salça kullanabilirim tuzsuz olanından. Doktor domates biber salçası kullan gibisinden bir şey dedi. Tat arıyor bebelerde hep aynı şey sıkıldı yavrum.

Olabilir biliyor musun.. Baharatları yarım yamalak sorabildim. 8. Aydan sonra birkaç tane baharat ismi yazdı. Kağıdı bulursam yazayım buraya..

Saolasın kuzum.. Bende bu ara önünde birlikte yiyorum, denk gelemediysek onun tabağından ağzıma değdirmeden alıyorum önünde yiyorum. Biraz büyük parçalar korkutuyor beni Ezerek peynir zeytin verdim biraz inşallah aşıcam bu durumu

sweetgirlcandy Jou kızlar siz tırnak için törpü almıştınız ya neydi linki. Kesmek çok zor oluyor ya artık zor duruyor. Hala kullanabiliyor musunuz siz
Bizimevde Yenidoğan Çocuk Yetişkin Pilli Tırnak Törpüleme Cihazı OVAL MAVİ
Bende bundan aldım. Hatta ben 210 TL ye almıştım Yeni yeni kendim yaptım geçen ilk defa fena değil.

Teşekkür ederim canım bunu da kaydedeyim. Diğerinin yorumlarına bakınca kararsız kaldım. Kimi ortadaki düğmesi elimde kalıyor vs yazmış bilemedim o yüzden

Kız benim aldığım bile ucuzlamış halbuki seninkinden ucuza almıştım kazıklandık bacım

Reactions: Jou
Aaaaaaaa ne güzel oldu nasıl acıyomu hiç krem falan verdimi açıkla hemen
Yok canım kreme fln gerek yok, onların iyileşme süresi bizden çok daha hızlı oluyor dedi. Delmeden uyuşturucu sprey sıktı, kızımın arkasına geçti beni gormesin ki travma olmasın dedi. Sonra tık diye soktu :) hafiften bi aşı olunca yaptıği gibi eeeledi sonra sustu hemen diģerini yaptı eczanende deldirdik, delmeden önce işaret koydu yamuk delmemek için

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…