2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Kız beğendiyi su ve tam buğday unu ile yaptık sadece ama ben kaşar da koydum tabi :) bu arada besleyici olmuş kahvaltı yarasın minnoka:)

Oooo pek iştah açıcı vallahaa harikaa ss aldukk şifa olsun

Kız beğendiyi su ve tam buğday unu ile yaptık sadece ama ben kaşar da koydum tabi :) bu arada besleyici olmuş kahvaltı yarasın minnoka:)
Hee dedim bende anam sut var tereyag var hersey var hersey var evt o zmn yine mechul neyin alerji yaptigi, onu da bulmak zor ya tek tek denemek lazim herseyi
Oooo pek iştah açıcı vallahaa harikaa ss aldukk şifa olsun
Peynir meynir veremedigim icin sabahlari hep yulafli meyveli boyle biseyler yapiyorum, biskuvi de koyamiyorum onda da sut tozu oluyo, evde alerjik bebik biskuvisi yapmam lazim
Oglen de bu yaptigimdan yediririm, aksama da kabakli brokoli corbasi yapmayi dusunuyorum
Ben hep blendr yapiyorum siz puturuklu veriyonzmu

O yorgan bendede var annem ettirdii
Ee tabi üstünude açiyor ee örtüyom busefer uykusu bölünüyoo haydaa gelde uğraş sonra

Ben çatalla eziyorum kuzumm off senin işinde zor yaa ben yumruta da oyoe yumurtasız kahvaltı heep

Ben çatalla eziyorum kuzumm off senin işinde zor yaa ben yumruta da oyoe yumurtasız kahvaltı heep
Neyse bu kadar oldu artik 7bucuk aylik, yakinda baslariz heralde alerjiklere de, bazi asilardan sonra yumurta alerjisi tetiklenebiliyomus sonradan mi cikti bebikte alerji sizin?

Reactions: Jou
Yok kuzumm yumurta sarısı verdimm 15 dk sonra fırladı
Gecmisolsun, eskiden alerji malerji yokmus ne guzel simdi her bebekte bi alerji var, alerjiler yuzunden asilari yaptirmama karari aldim ben, boyle diyince de burda cok lincleniyo ama herkesin kendi bilecegi iş

Reactions: Jou
Gecmisolsun, eskiden alerji malerji yokmus ne guzel simdi her bebekte bi alerji var, alerjiler yuzunden asilari yaptirmama karari aldim ben, boyle diyince de burda cok lincleniyo ama herkesin kendi bilecegi iş
Sağlık ocağındaki hemşireler de birsey olmaz demişti aleejisi var dediğimde
Saygı duyarım
Benim dayımin gelinide oğluna birtane aşi vurdurtmamış bilmiyorum yanii yaa hastalığa bulaşırsa ya birşey olursa korku sarıyo bana bende yaptırdım şu menenjiti yaptıramadım zaten kalabalık yerlere gitmiyorum pek boğuluyorum
Leeeeeeeennnnnnnnnnnnn benim ceyiz kahvaltı
tabağım buuuuuuuuuuu

Belistoşaaa baaahhhh kurufasulye pilav ooyyyyy yanınada yoğurt şifa olsun ilk göz ağrımaa

Aayy benimde çeyizimden :)
Bizimde oğlen ve akşamyemeğimiz
Eki Görüntüle 3198978
İRMİK ÇORBASİ

Önce Havuc kenarda haslayalım ve ezelim
Irmik
Su
Tavuksuyu
Ezilmiş havucuda katalım pişirelim
Oyy yarasın almiraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…