2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Sağlık ocağındaki hemşireler de birsey olmaz demişti aleejisi var dediğimde
Saygı duyarım
Benim dayımin gelinide oğluna birtane aşi vurdurtmamış bilmiyorum yanii yaa hastalığa bulaşırsa ya birşey olursa korku sarıyo bana bende yaptırdım şu menenjiti yaptıramadım zaten kalabalık yerlere gitmiyorum pek boğuluyorum

Leeeeeeeennnnnnnnnnnnn benim ceyiz kahvaltı
tabağım buuuuuuuuuuu 😳😳😳😳😳😳😳😳
Eki Görüntüle 3198977

Belistoşaaa baaahhhh kurufasulye pilav ooyyyyy yanınada yoğurt 🤤 şifa olsun ilk göz ağrımaa
Evt iste yaptirip hicbisey olmayan da var yaptirmayip hicbisey olmayan da var, ailelerin kendi tercihi yani,
Tabaklar pisti oldu 🤣

En son disarda yanlislikla yumurta beyazi vermistin ondan kabarmisti diye hatirliyorum ben teee oralarda kalmisim, sonra devam mi etti? Yiyecek biseye alerji olmayadabilir, belki deterjan ya da bezin geldigi yer falan olabilirmiki?

Ben ara ara kendim yiyorum biseylerin icinde sut yogurt falan az az, sutten bebege de geciyodur kabarma olmadi, daha kucukken inek suyu proteinli mama cok kabartmisti yanaklarini, öyle cikti ortaya zaten

Evt genelde 1 yaşa kadar geçiyomus alerjiler, bizim coklu besin degil sadece inek sutu alerjisi var, iyi etmissin tabi insan ne vercegini sasiriyo
Yok kiz sen neden kendini paralican allah korusun cok minnacicik tattiririm zaten denersem, biraz daha arastirim bakim, yogurt cok iyi oluyo hem faydali hem uyku getirir hemde pratik, yaşasın yogurt 😄

Evt bak bu mantikliymis, ben tarhanayi bile yogurtsuz almistim alerji cikinca, belki o sekilde pismislerden baslarim bende
Aynen kuzum çok faydali minnak minnak tattır istersen bakalim nolcak evet sen yediginde kakada mukus kan vücutta kizariklik olmuyorsa geçmis olabilir

Simdiki gelinler fena 😅
Sormaaaa bendede 2 abi var buyuk olanla konusmuyoruz dügünümden beri zaten oncesindede konusmuyorduk abime canım cicim diyorum diye kıskandı beni sacimi basimi yolcakmis ablamda sen kimi yoluyosun diye cemkirdi onlada küstüler kimsesiz kaldi abim oralarda zaten asgeri personel hep sehir disinda tamamen koptuk

Bende hepinizinkini merak ediyorum 😂😂

E bebekte 180e vardı kampanya varmış beybi

Aynen benimde razı değilde az zararsız olan şeylerdende sıkıntı olmaz herhalde :)

Yarasın o zaman minnoka

Off çok ihtiyacım var öyle üstünü örtmek çok yorucu

Yaaa ne güzel yapmışsın dün bende bıraktım gittim saçımı kısacık kestirdim eheheh

Oyy ellerine sağlık yarasın ahsene

Kız üşümez diye değil eşim gidip kuş tüyü yorgan aldı ona okadar para boşa mı verdim diyor ahaha
Aynen kuzum yavaştan kendileri isticek zaten marketlere gidince

Kizlar ya konumuzdan bağimsız birsey danisicam size ben sabah halı örtüsü atmistim makinaya koyu renk oda agir gelmis galiba su kacirmis fayans aralarim siyah siyah oldu hemen sildim ama derze islemis cif ultra hijyen sıktım köpük cif domestosla ovaladim ama cikmadi derz temizleyici öneriniz varmi bana ben simdi asla rahat edemem o çıkmadan 🫣🫣

Bende hepinizinkini merak ediyorum 😂😂

E bebekte 180e vardı kampanya varmış beybi

Aynen benimde razı değilde az zararsız olan şeylerdende sıkıntı olmaz herhalde :)

Yarasın o zaman minnoka

Off çok ihtiyacım var öyle üstünü örtmek çok yorucu

Yaaa ne güzel yapmışsın dün bende bıraktım gittim saçımı kısacık kestirdim eheheh

Oyy ellerine sağlık yarasın ahsene

Kız üşümez diye değil eşim gidip kuş tüyü yorgan aldı ona okadar para boşa mı verdim diyor ahaha
Valla bende öyle sabaha kadar 40 kere üst örtüyordum rahatladım şimdi.

Offf bana da yine geliyor saç kesme perileri bu sefer dokunmayacam😂😂

Aa hunkar begendinin begendisinde sut tereyag patlican kaşar fln var hep riskli seyler, tek tek az az verince bsy olmuyodur belki de sut urunleri bombasi olmus o belki bir arada kullanilan sut urunleri agir geliyo olabilirmiki?

Kiz yogurt vermeye calisiyorum, yavas yavas baslayip denemek istiyorum belki bi umit gecmistir alerji diye

Eki Görüntüle 3198944
Bu da bizim kahvalti ama resim pek iştah açıcı olmamiş 🤣 tarif veriyorum 1,5 elma rendesi, yarim cennet hurmasi, 1tatli kasigi tepeleme yulaf unu, pisirirken yanmasin diye azcik su ve 1 yumurta sarisi, elmayla yulafi azcik su ekleyip pisirdim, sonra digerlerini ekledim hop blendr yaptm, bunu iki seferlik yedirmek icin fazla yaptim
Kız yok tabanında yağ ve tam buğday unu kavurdum o var bebek hünkar beğendisi😂😂😂😂

Sormaaaa bendede 2 abi var buyuk olanla konusmuyoruz dügünümden beri zaten oncesindede konusmuyorduk abime canım cicim diyorum diye kıskandı beni sacimi basimi yolcakmis ablamda sen kimi yoluyosun diye cemkirdi onlada küstüler kimsesiz kaldi abim oralarda zaten asgeri personel hep sehir disinda tamamen koptuk
Gelinde zatenn dünden razıymış oda rahatlamıştırr artıkk ulan kardeşten kıskanilırmı

Neyse bu kadar oldu artik 7bucuk aylik, yakinda baslariz heralde alerjiklere de, bazi asilardan sonra yumurta alerjisi tetiklenebiliyomus sonradan mi cikti bebikte alerji sizin?
9.ay aşısına mesela yumurtayı tam yedirip gelin diyorlar. Ay bizimde mi acaba aşılardan oldu ki. Gerçi neye alerjisi var çözemedim. Her şeyi 3 gün kuralı ile vermiştim çünkü. Bende yaptırmak istemiyorum aşıyı ama sonra da riske atmak da istemiyorum çok araftayım

Sabah paket kaşık maması hazırladım suyla 2 tane de bebe bisküvisi attım onu verdim. Yumurta olmayınca bişey bulamıyorum. Zaten yumurtaya da alerjisi yok bence ama bekliyorum doktora gidecene kadar🤭

Sebze Çorbası 😍
Havuç ve kabağı makineye koydum. 1 küp tavuk suyu, 1 küp kapya biber koyup pişirdim. Blenderdan geçirdim. Suyunu döküp çekmediğim için sıvı oldu zeytinyağında yulaf unu kavurup koydum koyulaştı 🤭

IMG_20230129_134623.jpg

X