- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.121
Ay bende kestim hep gerçi neyden olduğunu bilmiyorum tahmin ediyorum. Kesmesem mi bende sadece kızarıklık kuruluk varYok olmadı 10 gün sonra 8 aylık doğacak hatta 25 gün de erken doğdu benm bebemdoktorumuz ver dedi. Takip et bir şey olmuyorsa devam dedi. Annem de biz size hep veriyorduk dedi. Sadece süt alerjisinden yoğurt veremedim daha. Mesela süt alerjisi nedeniyle ilk başlarda peynir verdiğimde yanakları kızarıyordu. Ben de hiç bırakmadım azar azar verdim ölçüyü abartmadan. Bence bağışıklık kazandı peynire şimdi peynir verince kızarmıyor. Biz de atopiye yatkınız ben her gün kremliyorum atopik eğilimli cilt kremi ile. Ama sadece vücudu kızarıyor diye de kesmedim mesela peyniri. Allah korusun daha ileri bir reaksiyon verse tabiki vermezdim. Yakında yoğurt da vereceğim insallah birsey olmaz
Ay Allah korusun yaaBence yoktur canim yumurta ve et agir oldugu icin bazen kizariklik yapiyormus yumurta alerjisi vardir en fazla korkma cunku coklu besin alerjisi kakada mukus kan deri döküntüsü ve nefes darligi yapiyor
Denedin mi ben beceremedim sanırım yaKargo azönce geldi125 liraya aldiydim şans
Canım ben evde bize pişen şeylerden veriyorum artık. Mesela bgn öğlen etli nohut yedi yanında ekmekle. Sabah kendime peynirli krep yaptım kızımla onu bölüştük. Ben yumurta beyazı da veriyorum. Yani şöyle söyleyeyim hatta şeker ve bal hariç herseyi veriyorum. Dün somon pişirdim verdim kabak püresiyle beraber. Böyle sizler gibi değişik güzel tarifler yapamıyorum ben. Biz ne yiyorsak tuzsuz ve bol kimyonlu pişiriyorum. Mercimek çorbası, nohut, et, tavuk, balık Allah ne verdiyse veriyorum yaniama şu beğendiyi de yapıp vereceğim biz de yeriz ondan patatesle püre yaparım altına
Hakediyolar benceeTeşekkür ederim kuzumhepsi aynı bu minnaklarin ya ısırcam totolarini görcekler
Owww pazıya geçtinMinnokaaa akşam yemeği
Pazı kavurmasıyoğurt eşliğinde
Eki Görüntüle 3198685
Soğanına bakmayın pek vermiyorum az veriyorum lezzetli oluyoya diye yapıyorum
Gectim beybimm iyi yedii 6 kaşık yeterOwww pazıya geçtin
o davula vuruyo bizde ablasiyla oynuyoruz:))sonra saklambaç felan oynuyoruz,onun taklit felan yapiyoruz hoşuna gidiyo,en cokta aynanin onune oturup birbirimize bakip guluyoruz çildiriyo ona:)Kızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Ayna işini biz çok yaparızzo davula vuruyo bizde ablasiyla oynuyoruz:))sonra saklambaç felan oynuyoruz,onun taklit felan yapiyoruz hoşuna gidiyo,en cokta aynanin onune oturup birbirimize bakip guluyoruz çildiriyo ona:)
o davula vuruyo bizde ablasiyla oynuyoruz:))sonra saklambaç felan oynuyoruz,onun taklit felan yapiyoruz hoşuna gidiyo,en cokta aynanin onune oturup birbirimize bakip guluyoruz çildiriyo ona:)
Ben öğlen pek vermiyorum aslında duzenli iyi yapıyosunda ben yetişemiyorum pekKızlar bişi sorcam siz mesela minnoklara yemeği fazla yapıp hem sabah hem akşam mı yediriyorsunuz. Ben öyle yapıyorum da hata yapıyorum acaba
Bizimki en cok ablasi dans edince ya da çilgin hareketler yapinca mutlu oluyodur heralde:)Ayna işini biz çok yaparızz
Negüzel iste enazından oyalandıracak bi evladında varBizimki en cok ablasi dans edince ya da çilgin hareketler yapinca mutlu oluyodur heralde:)
Ben öğlen pek vermiyorum aslında duzenli iyi yapıyosunda ben yetişemiyorum pek
Bazı şeyleri bekletmek iyi değel ispanak pazı gibi
Gün icerisindemi gün içerisinde öğlen akşam olduysa birşey olmazz dünden kalan iyi değil derler kuzuşMesela eti biraz fazla pişirdim ikiye bölüp aynı yemeği yaptım bugün
Gün icerisindemi gün içerisinde öğlen akşam olduysa birşey olmazz dünden kalan iyi değil derler kuzuş
Kızlar ben bebegime bulgur yediriyorum yiyor zararlı mı acaba iri bulgur 7 bucuk aylığız