2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Niye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm 🙄
Canım ben evde bize pişen şeylerden veriyorum artık. Mesela bgn öğlen etli nohut yedi yanında ekmekle. Sabah kendime peynirli krep yaptım kızımla onu bölüştük. Ben yumurta beyazı da veriyorum. Yani şöyle söyleyeyim hatta şeker ve bal hariç herseyi veriyorum. Dün somon pişirdim verdim kabak püresiyle beraber. Böyle sizler gibi değişik güzel tarifler yapamıyorum ben. Biz ne yiyorsak tuzsuz ve bol kimyonlu pişiriyorum. Mercimek çorbası, nohut, et, tavuk, balık Allah ne verdiyse veriyorum yani 🙈 ama şu beğendiyi de yapıp vereceğim biz de yeriz ondan patatesle püre yaparım altına 😃

Canım ben evde bize pişen şeylerden veriyorum artık. Mesela bgn öğlen etli nohut yedi yanında ekmekle. Sabah kendime peynirli krep yaptım kızımla onu bölüştük. Ben yumurta beyazı da veriyorum. Yani şöyle söyleyeyim hatta şeker ve bal hariç herseyi veriyorum. Dün somon pişirdim verdim kabak püresiyle beraber. Böyle sizler gibi değişik güzel tarifler yapamıyorum ben. Biz ne yiyorsak tuzsuz ve bol kimyonlu pişiriyorum. Mercimek çorbası, nohut, et, tavuk, balık Allah ne verdiyse veriyorum yani 🙈 ama şu beğendiyi de yapıp vereceğim biz de yeriz ondan patatesle püre yaparım altına 😃
Aayyy ne güzel şeylerde veriyorsun amaaa 8aylık oldumu senin bebe

Mesela ben yulaf kaselerine çok heves ediyorum ama yemiyor kızım hiç bir şekilde. Benm kızım pekmez de yemiyor. Tatlı şeyleri sevmiyor muz hariç. Sabah krep verirken birkaç lokmayı pekmeze bandırıp verdim hemen suratını ekşitip çıkarmaya çalıştı ağzından. Labne sürüp veriyorum bu sefer ağzındaki bitmeden devamını istiyor 😁 daha cok tuzlu seviyor.

Tam dayaklık bunlarrr hiç kimse keyifle yapmıyo sanki ekgıdayı bizim gibi🤣🤣
Eve temizliğe biri gelse ütü yemek onlarıda yapsa bebemde uzun uyusa bende keyifli keyifli ek gıda hazırlasam ohh bee hayali bile iyi geldi şuan🙃 herşeyimiz koşa koşa geçen akşam boğuluyodum yemek yerken hızlı yicem die😁

Aayyy ne güzel şeylerde veriyorsun amaaa 8aylık oldumu senin bebe
Yok olmadı 10 gün sonra 8 aylık doğacak hatta 25 gün de erken doğdu benm bebem😁 doktorumuz ver dedi. Takip et bir şey olmuyorsa devam dedi. Annem de biz size hep veriyorduk dedi. Sadece süt alerjisinden yoğurt veremedim daha. Mesela süt alerjisi nedeniyle ilk başlarda peynir verdiğimde yanakları kızarıyordu. Ben de hiç bırakmadım azar azar verdim ölçüyü abartmadan. Bence bağışıklık kazandı peynire şimdi peynir verince kızarmıyor. Biz de atopiye yatkınız ben her gün kremliyorum atopik eğilimli cilt kremi ile. Ama sadece vücudu kızarıyor diye de kesmedim mesela peyniri. Allah korusun daha ileri bir reaksiyon verse tabiki vermezdim. Yakında yoğurt da vereceğim insallah birsey olmaz 🙈

• Beğen
Reactions: Jou
Yok olmadı 10 gün sonra 8 aylık doğacak hatta 25 gün de erken doğdu benm bebem😁 doktorumuz ver dedi. Takip et bir şey olmuyorsa devam dedi. Annem de biz size hep veriyorduk dedi. Sadece süt alerjisinden yoğurt veremedim daha. Mesela süt alerjisi nedeniyle ilk başlarda peynir verdiğimde yanakları kızarıyordu. Ben de hiç bırakmadım azar azar verdim ölçüyü abartmadan. Bence bağışıklık kazandı peynire şimdi peynir verince kızarmıyor. Biz de atopiye yatkınız ben her gün kremliyorum atopik eğilimli cilt kremi ile. Ama sadece vücudu kızarıyor diye de kesmedim mesela peyniri. Allah korusun daha ileri bir reaksiyon verse tabiki vermezdim. Yakında yoğurt da vereceğim insallah birsey olmaz 🙈
Anladımm canimm iyi olmuş genede boyle düşünmen ben korktum açıkcası ozamanki gibi bir değill şimdikiler buyuzden

Eve temizliğe biri gelse ütü yemek onlarıda yapsa bebemde uzun uyusa bende keyifli keyifli ek gıda hazırlasam ohh bee hayali bile iyi geldi şuan🙃 herşeyimiz koşa koşa geçen akşam boğuluyodum yemek yerken hızlı yicem die😁
Ayyyyemek konusunda benim şekerik düşüyo benimki izin vermiyo 😅

Valla bilmiyorum ki geçenlerde yumurta beyazlı omlet yeyince de hemen böyle nokta nokta olmuştu geri geçmişti. Kakada mukus kan falan yok. İnşallah yoktur yaa. Kolları da hassas olduğundandır umarım
Bence yoktur canim yumurta ve et agir oldugu icin bazen kizariklik yapiyormus yumurta alerjisi vardir en fazla korkma cunku coklu besin alerjisi kakada mukus kan deri döküntüsü ve nefes darligi yapiyor

Ben hicbirsey yaoamiyorum cunku surekli kucakta 😔 çok uzuluyorum hatta hic birsey ogretemedigim icin gel al tut o nerde bu nerde byby hicbirsey ogrenemedi hala . Bide isin kotu yani isminede bakmiyor karakterimi bu yoksa benmi basaramiyorum bilmiyorum motor becerileri icin birsuru oyuncak aldik donup bakmaz kitap okumaya calisirim alir ısırır 🫣
Kızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz

Ben hicbirsey yaoamiyorum cunku surekli kucakta 😔 çok uzuluyorum hatta hic birsey ogretemedigim icin gel al tut o nerde bu nerde byby hicbirsey ogrenemedi hala . Bide isin kotu yani isminede bakmiyor karakterimi bu yoksa benmi basaramiyorum bilmiyorum motor becerileri icin birsuru oyuncak aldik donup bakmaz kitap okumaya calisirim alir ısırır 🫣
Enbaşından beri hic sesine hitap etmedin mii ben hep sesiyle bağırdım çağırdım oynarken bile hep dedim bakmazdı sonra anlayınca hemen dönüyo

Bide gelip bu dediğime takarsan seniboğarımm

Niye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm 🙄
Kuzum vallahi cekmeye fırsatim olmuyor yemegi yaparken ayri bocaliyorum yedirirken ayri sogumasin diye hemen veriyorum cunku biz 1 saatte 4 5 kasik anca tuketiyoruz kavga dövüş ama söz uslu oldugu zaman yada o uyurken mama yapabilirsem cekicem. Bide hasta diye ben sadece anne sütü veriyorum 2 gündür sadece aksam tarhana iciriyorum bikaç kasik

• Üzgünüm
Enbaşından beri hic sesine hitap etmedin mii ben hep sesiyle bağırdım çağırdım oynarken bile hep dedim bakmazdı sonra anlayınca hemen dönüyo

Bide gelip bu dediğime takarsan seniboğarımm
Yok kiz 🤣🤣 kızma hemen ilk 1 2 ay ismiyle hitap etmedim açıkcası hep aslanim oglum kuzum pamuk pastam falan sonra ismine basladim binara bakiyordu cokta guzel oyun oynuyorduk birlikte hatta sevimli hayvanlar kitaplari var pırıl nerde diyorum fil kitabini alio isart edio ( filin adı pırıl 🤣🤣) kuzu nerde essk nerde hepsini ayirt edio ama bu ara nolduysa benle arasi sadece kucak oyuncul değil aktif değil zorla yemek yediriyorum suyu bile kavga dòvüş babasiyla zorla veriyoruz tokatliyo bizi 🤣 anlamadim derdi ne evden pek cikamiyoruz hasta diye onamı sıkılıo yoksa atakmi çözemedim.

Kuzum vallahi cekmeye fırsatim olmuyor yemegi yaparken ayri bocaliyorum yedirirken ayri sogumasin diye hemen veriyorum cunku biz 1 saatte 4 5 kasik anca tuketiyoruz kavga dövüş ama söz uslu oldugu zaman yada o uyurken mama yapabilirsem cekicem. Bide hasta diye ben sadece anne sütü veriyorum 2 gündür sadece aksam tarhana iciriyorum bikaç kasik
Olsunnn genede iyi bakıyorsun tekbaşına helal olsun sana kuzumm haklısın bende aktivitelere yapmaya zaman olnuyo benimkine yapsam alır ısırır kemirir atar kucağıma gelir 😅

Olsunnn genede iyi bakıyorsun tekbaşına helal olsun sana kuzumm haklısın bende aktivitelere yapmaya zaman olnuyo benimkine yapsam alır ısırır kemirir atar kucağıma gelir 😅
Teşekkür ederim kuzum 🩷 hepsi aynı bu minnaklarin ya ısırcam totolarini görcekler 🤩

• Muhteşem

Eklentiler

• 16749109451977688253474504975656.jpg
    16749109451977688253474504975656.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 32
Oo baya düşmüş kız fiyatı
Aynen canım bir şekilde kesiyordm ama zor oluyor ya en iyisini bunu bir deneyim

Tamam balım niye ki kesmedi mi
Bu arada alerjiden şüphelenmişsin inşallah çıkmaz canım dikkat et bakalım sadece baharatlara mı tepki veriyor
Bilmem sanki pek törpülemedi gibi ya da ben beceremedim. Valla bilmiyorum neyden olduğunu en son kıymaya kekik koymuştum o mu ki diye düşünüyorum

X