2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Minnokaaa akşam yemeği

Pazı kavurması yoğurt eşliğinde

Eki Görüntüle 3198685

Soğanına bakmayın pek vermiyorum az veriyorum lezzetli oluyoya diye yapıyorum

Ya ben hep kaçırıyorum menüleri he tesadüfen görüyorum çok güzel görünüyor yarasın minnoka eve hiç pazı almıyorum ben nedense :) benimkinede tatttırmam lazım kız menü paylaşınca beni sweetgirlcandy etiketleyin be bi zahmet :)

Kızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Hayvanlı,butonlu oyuncağı var ışık yanana bastırıyorum,hayvan sesleri görseli öğretmeye çalışıyorum bu oyuncakLa. Kucagimda abi,abla kovalamaya bayılıyor çığlık atıyor sevinçten. Onun dışında mama sandalye veya bebeyatmazda oyuncak oynuyor.
Niye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm
Hastalanınca iştahı çok azaldı yoğurt harici pek bir şey yemez oldu. Şimdi birde atak zamanındayız emmeye çok düştü. Bende BLW ye başladım. Bugün brokoli haşladim verdim eline iyi yedi valla. Çorbasını yapsam kesin yemezdi böyle daha çok sevecek sanırım. Sabah pankek yaptım peynir altı sulu,pekmezli yumurtalı. Onuda birazcık yedi. Resim çektim ama normal pankek yani size bir katkısı olmaz diye atmadım canım. Sizin gibi hünkar beğendi neyim yapsam atmadığım yer kalmaz kıız

İyi genelimiz böyle yani. Eksik birşey yapıyorum muyum düşüncesi var hep bende çünkü

İyi genelimiz böyle yani. Eksik birşey yapıyorum muyum düşüncesi var hep bende çünkü
Yok kuzum ne eksiği sen harika bir annesin
Annelik=vicdan azabı bunu hepimiz yapıyoruz. Onları en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Yok kuzum ne eksiği sen harika bir annesin
Annelik=vicdan azabı bunu hepimiz yapıyoruz. Onları en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Yaaa teşekkür ederim kuzum sende öylesin
Ben aldımebebekten hippten ama tabi yapsak daha iyi üşendim edemedim

Üşenmek değilde artık ekmekçi ya bizim kızım ama tatlılar için galiba yine gerekecek
Mükkk hemen yarın tatlıyı yapicam bal kabakli olani
Şimdiden afiyet olsun minnoka
Valla kuzum cok basit inanki sadece zaman lazim kontrol etmeye ve sekil vermeye ben 2 kez yapabildim annem varken bidaha biri gelirse yine yapip kaldircam

Basit malzeme de var. Önceden çok yapar kavanoza koyardım. Şimdi çok vermediğimden yapmıyordum. Oyüzden bi üşengeçlik geldi :) ama yarın yaparım bende inş :)

Hahahahah olsunnn beee demenn bile yeterr ama resimlide iyi gidiyo bee ondan

Benimkini eline veriyorum kaçkere yok ağzına atmiyo mıncırırken yüzü ekşiliyo sanki

Doğrudurr bende ekmek yapıyorum yulaf unuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…