- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.630
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.081
Tamamdırrr aldım ss yi hahahaEtin üzerine beybi
Aynen güzel oldu valla arada yapılır
HiçbirşeyyKızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Ocean kullanıyorum benKızlar hayırlı günler hepinize paraben içermeyen kan ilacı hangisinden kullanıyosunuz
Teşekkür ederim canmOcean kullanıyorum ben
Newvit kullanıyoruz bizdeKızlar hayırlı günler hepinize paraben içermeyen kan ilacı hangisinden kullanıyosunuz
Kızlar hayırlı günler hepinize paraben içermeyen kan ilacı hangisinden kullanıyosunuz
Niye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm
Tam dayaklık bunlarrr hiç kimse keyifle yapmıyo sanki ekgıdayı bizim gibiEvet ya fikir oluyor ne güzel bize
Hiçbirşeyy
Tam dayaklık bunlarrr hiç kimse keyifle yapmıyo sanki ekgıdayı bizim gibi
He vallahaa nerde bu milleettttHe yaaa şurada insan heveslenir yaptığı mamayı bile paylaşıldı
Atıyorum önüne oyuncakları oynuyo ama aktivite etmek lazım artık oynuyo ama nadir sandalyeye koyuyorum atıyo herşeyi yere daha napimOda güzelmiş eheheh
Atıyorum önüne oyuncakları oynuyo ama aktivite etmek lazım artık oynuyo ama nadir sandalyeye koyuyorum atıyo herşeyi yere daha napim
Ay bende ne kitap ne birşey sanada helal yaniKitap okuyorum oyun oynuyorum arada yürüteçte falan duruyor ama yetersiz gibi. Bi arkadaş vardı hergün çocuğuna farklı aktiviteler hazırlardı iyi yürek varmış be :)
En doğalı :) azıcık vermeye başladım aslında ama yinede damlada kullanayımPekmez :)
Oo baya düşmüş kız fiyatıEvett kuzum kullanıyorumm atayim sana linkini
Ben zaten tırnak makasıyla elinine tini kesiyodum sen iyi kestin vallahaa
Anamm bayada ucuzlanmış haa buna benzer gibi gibi pembesi varbende yeni çıkmıştı 300 ze aldım.aboovvvvv
HODAF YenidoÄan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HODAF YenidoÄan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamam balım niye ki kesmedi miBen yeni aldım indirimden 90 liraya. Ay ay başlıkları varmış. Ama ben beceremedim sanırım ya
Bestiron kullanıyorduk ama kan değerlerinde demiri çok düşük çıktı şimdi sabah akşam ferrum kullanıyıruzKızlar hayırlı günler hepinize paraben içermeyen kan ilacı hangisinden kullanıyosunuz
Niye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm
Eskiden Bi hevesle yapıyordum oğlan yiyordu sonra iştahsızlık çıkınca saldım çayıra mevlam kayıraTam dayaklık bunlarrr hiç kimse keyifle yapmıyo sanki ekgıdayı bizim gibi