- 13 Kasım 2020
- 1.225
- 2.194
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.101
Canım ben evde bize pişen şeylerden veriyorum artık. Mesela bgn öğlen etli nohut yedi yanında ekmekle. Sabah kendime peynirli krep yaptım kızımla onu bölüştük. Ben yumurta beyazı da veriyorum. Yani şöyle söyleyeyim hatta şeker ve bal hariç herseyi veriyorum. Dün somon pişirdim verdim kabak püresiyle beraber. Böyle sizler gibi değişik güzel tarifler yapamıyorum ben. Biz ne yiyorsak tuzsuz ve bol kimyonlu pişiriyorum. Mercimek çorbası, nohut, et, tavuk, balık Allah ne verdiyse veriyorum yaniNiye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm
Aayyy ne güzel şeylerde veriyorsun amaaa 8aylık oldumu senin bebeCanım ben evde bize pişen şeylerden veriyorum artık. Mesela bgn öğlen etli nohut yedi yanında ekmekle. Sabah kendime peynirli krep yaptım kızımla onu bölüştük. Ben yumurta beyazı da veriyorum. Yani şöyle söyleyeyim hatta şeker ve bal hariç herseyi veriyorum. Dün somon pişirdim verdim kabak püresiyle beraber. Böyle sizler gibi değişik güzel tarifler yapamıyorum ben. Biz ne yiyorsak tuzsuz ve bol kimyonlu pişiriyorum. Mercimek çorbası, nohut, et, tavuk, balık Allah ne verdiyse veriyorum yaniama şu beğendiyi de yapıp vereceğim biz de yeriz ondan patatesle püre yaparım altına
Eve temizliğe biri gelse ütü yemek onlarıda yapsa bebemde uzun uyusa bende keyifli keyifli ek gıda hazırlasam ohh bee hayali bile iyi geldi şuanTam dayaklık bunlarrr hiç kimse keyifle yapmıyo sanki ekgıdayı bizim gibi
Yok olmadı 10 gün sonra 8 aylık doğacak hatta 25 gün de erken doğdu benm bebemAayyy ne güzel şeylerde veriyorsun amaaa 8aylık oldumu senin bebe
Heee benimkinede oyle ettim salmıştım şimdi tekrar başladımmEskiden Bi hevesle yapıyordum oğlan yiyordu sonra iştahsızlık çıkınca saldım çayıra mevlam kayırabakalım yeniden alıştırmaya çalışıyorum
Anladımm canimm iyi olmuş genede boyle düşünmen ben korktum açıkcası ozamanki gibi bir değill şimdikiler buyuzdenYok olmadı 10 gün sonra 8 aylık doğacak hatta 25 gün de erken doğdu benm bebemdoktorumuz ver dedi. Takip et bir şey olmuyorsa devam dedi. Annem de biz size hep veriyorduk dedi. Sadece süt alerjisinden yoğurt veremedim daha. Mesela süt alerjisi nedeniyle ilk başlarda peynir verdiğimde yanakları kızarıyordu. Ben de hiç bırakmadım azar azar verdim ölçüyü abartmadan. Bence bağışıklık kazandı peynire şimdi peynir verince kızarmıyor. Biz de atopiye yatkınız ben her gün kremliyorum atopik eğilimli cilt kremi ile. Ama sadece vücudu kızarıyor diye de kesmedim mesela peyniri. Allah korusun daha ileri bir reaksiyon verse tabiki vermezdim. Yakında yoğurt da vereceğim insallah birsey olmaz
Ayyyyemek konusunda benim şekerik düşüyo benimki izin vermiyoEve temizliğe biri gelse ütü yemek onlarıda yapsa bebemde uzun uyusa bende keyifli keyifli ek gıda hazırlasam ohh bee hayali bile iyi geldi şuanherşeyimiz koşa koşa geçen akşam boğuluyodum yemek yerken hızlı yicem die
Dene deneOo baya düşmüş kız fiyatı
Aynen canım bir şekilde kesiyordm ama zor oluyor ya en iyisini bunu bir deneyim
Tamam balım niye ki kesmedi mi
Bu arada alerjiden şüphelenmişsin inşallah çıkmaz canım dikkat et bakalım sadece baharatlara mı tepki veriyor
Bence yoktur canim yumurta ve et agir oldugu icin bazen kizariklik yapiyormus yumurta alerjisi vardir en fazla korkma cunku coklu besin alerjisi kakada mukus kan deri döküntüsü ve nefes darligi yapiyorValla bilmiyorum ki geçenlerde yumurta beyazlı omlet yeyince de hemen böyle nokta nokta olmuştu geri geçmişti. Kakada mukus kan falan yok. İnşallah yoktur yaa. Kolları da hassas olduğundandır umarım
Kızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Bende pekmez kullaniyorum karadut ve keci boynuzu ozuylede meyve suyu yapip iciriyorumPekmez :)
Enbaşından beri hic sesine hitap etmedin mii ben hep sesiyle bağırdım çağırdım oynarken bile hep dedim bakmazdı sonra anlayınca hemen dönüyoBen hicbirsey yaoamiyorum cunku surekli kucaktaçok uzuluyorum hatta hic birsey ogretemedigim icin gel al tut o nerde bu nerde byby hicbirsey ogrenemedi hala . Bide isin kotu yani isminede bakmiyor karakterimi bu yoksa benmi basaramiyorum bilmiyorum motor becerileri icin birsuru oyuncak aldik donup bakmaz kitap okumaya calisirim alir ısırır
Kuzum vallahi cekmeye fırsatim olmuyor yemegi yaparken ayri bocaliyorum yedirirken ayri sogumasin diye hemen veriyorum cunku biz 1 saatte 4 5 kasik anca tuketiyoruz kavga dövüş ama söz uslu oldugu zaman yada o uyurken mama yapabilirsem cekicem. Bide hasta diye ben sadece anne sütü veriyorum 2 gündür sadece aksam tarhana iciriyorum bikaç kasikNiye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm
Yok kizEnbaşından beri hic sesine hitap etmedin mii ben hep sesiyle bağırdım çağırdım oynarken bile hep dedim bakmazdı sonra anlayınca hemen dönüyo
Bide gelip bu dediğime takarsan seniboğarımm
Olsunnn genede iyi bakıyorsun tekbaşına helal olsun sana kuzumm haklısın bende aktivitelere yapmaya zaman olnuyo benimkine yapsam alır ısırır kemirir atar kucağıma gelirKuzum vallahi cekmeye fırsatim olmuyor yemegi yaparken ayri bocaliyorum yedirirken ayri sogumasin diye hemen veriyorum cunku biz 1 saatte 4 5 kasik anca tuketiyoruz kavga dövüş ama söz uslu oldugu zaman yada o uyurken mama yapabilirsem cekicem. Bide hasta diye ben sadece anne sütü veriyorum 2 gündür sadece aksam tarhana iciriyorum bikaç kasik
Teşekkür ederim kuzumOlsunnn genede iyi bakıyorsun tekbaşına helal olsun sana kuzumm haklısın bende aktivitelere yapmaya zaman olnuyo benimkine yapsam alır ısırır kemirir atar kucağıma gelir
Kargo azönce geldi
Kızlar törpü tırnak makası 99 tl ye düşmüş ihtiyacı olan bakabilir
Bilmem sanki pek törpülemedi gibi ya da ben beceremedim. Valla bilmiyorum neyden olduğunu en son kıymaya kekik koymuştum o mu ki diye düşünüyorumOo baya düşmüş kız fiyatı
Aynen canım bir şekilde kesiyordm ama zor oluyor ya en iyisini bunu bir deneyim
Tamam balım niye ki kesmedi mi
Bu arada alerjiden şüphelenmişsin inşallah çıkmaz canım dikkat et bakalım sadece baharatlara mı tepki veriyor