- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.141
Ozaman daha ne bende ediyorum fazla geldimi aksamada veriyorummErtesi gün hiç vermedim kuzum gün içinde yapıyorum mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman daha ne bende ediyorum fazla geldimi aksamada veriyorummErtesi gün hiç vermedim kuzum gün içinde yapıyorum mutlaka
Kızzz olurrmuu asıl pirinçten daha faydalı 6.5 aydan beri veriliyo zaten oKızlar ben bebegime bulgur yediriyorum yiyor zararlı mı acaba iri bulgur 7 bucuk aylığız
Denedim hemen dipleri almiyor canim zorlaman gerekiyor ozamanda bebik durmadi benim ama keskinligi aliyor kisaltarakDenedin mi ben beceremedim sanırım ya
Ohh mis şifa olsun kuzumaMinnokaaa akşam yemeği
Pazı kavurması yoğurt eşliğinde
Eki Görüntüle 3198685
Soğanına bakmayın pek vermiyorum az veriyorum lezzetli oluyoya diye yapıyorum
Tişikkirler teyzoşOhh mis şifa olsun kuzuma
Minnokaaa akşam yemeği
Pazı kavurması yoğurt eşliğinde
Eki Görüntüle 3198685
Soğanına bakmayın pek vermiyorum az veriyorum lezzetli oluyoya diye yapıyorum
Demiii bi 3müz koyuyoz kimse koymuyo etiketlerim.bacuuYa ben hep kaçırıyorum menüleri he tesadüfen görüyorum çok güzel görünüyor yarasın minnoka eve hiç pazı almıyorum ben nedense :) benimkinede tatttırmam lazım kız menü paylaşınca beni sweetgirlcandy etiketleyin be bi zahmet :)
Sahaneeee ss aldımm balkabağıda yaparım bigünKızlar bunları buldum kaydettim bende belki yapmak istersiniz sizde Jou sweetgirlcandy
Eki Görüntüle 3198733 Eki Görüntüle 3198735 Eki Görüntüle 3198735 Eki Görüntüle 3198733 Eki Görüntüle 3198736 Eki Görüntüle 3198737
Hayvanlı,butonlu oyuncağı var ışık yanana bastırıyorum,hayvan sesleri görseli öğretmeye çalışıyorum bu oyuncakLa. Kucagimda abi,abla kovalamaya bayılıyor çığlık atıyor sevinçten. Onun dışında mama sandalye veya bebeyatmazda oyuncak oynuyor.Kızlar minnoklarla gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Hastalanınca iştahı çok azaldı yoğurt harici pek bir şey yemez oldu. Şimdi birde atak zamanındayız emmeye çok düştü. Bende BLW ye başladım. Bugün brokoli haşladim verdim eline iyi yedi valla. Çorbasını yapsam kesin yemezdi böyle daha çok sevecek sanırım. Sabah pankek yaptım peynir altı sulu,pekmezli yumurtalı. Onuda birazcık yedi. Resim çektim ama normal pankek yani size bir katkısı olmaz diye atmadım canım. Sizin gibi hünkar beğendi neyim yapsam atmadığım yer kalmaz kıızNiye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm
Hayvanlı,butonlu oyuncağı var ışık yanana bastırıyorum,hayvan sesleri görseli öğretmeye çalışıyorum bu oyuncakLa. Kucagimda abi,abla kovalamaya bayılıyor çığlık atıyor sevinçten. Onun dışında mama sandalye veya bebeyatmazda oyuncak oynuyor.
Hastalanınca iştahı çok azaldı yoğurt harici pek bir şey yemez oldu. Şimdi birde atak zamanındayız emmeye çok düştü. Bende BLW ye başladım. Bugün brokoli haşladim verdim eline iyi yedi valla. Çorbasını yapsam kesin yemezdi böyle daha çok sevecek sanırım. Sabah pankek yaptım peynir altı sulu,pekmezli yumurtalı. Onuda birazcık yedi. Resim çektim ama normal pankek yani size bir katkısı olmaz diye atmadım canım. Sizin gibi hünkar beğendi neyim yapsam atmadığım yer kalmaz kıız
Sahaneeee ss aldımm balkabağıda yaparım bigün
Yok kuzum ne eksiği sen harika bir annesinİyi genelimiz böyle yani. Eksik birşey yapıyorum muyum düşüncesi var hep bende çünkü
Ben aldımebebekten hippten ama tabi yapsak daha iyi üşendim edemedimBebe bisküvisi yaparsam inş bende yaparım:)
Mükkk hemen yarın tatlıyı yapicam bal kabakli olaniKızlar bunları buldum kaydettim bende belki yapmak istersiniz sizde Jou sweetgirlcandy
Eki Görüntüle 3198733 Eki Görüntüle 3198735 Eki Görüntüle 3198735 Eki Görüntüle 3198733 Eki Görüntüle 3198736 Eki Görüntüle 3198737
Valla kuzum cok basit inanki sadece zaman lazim kontrol etmeye ve sekil vermeye ben 2 kez yapabildim annem varken bidaha biri gelirse yine yapip kaldircamBebe bisküvisi yaparsam inş bende yaparım:)
Yaaa teşekkür ederim kuzum sende öylesinYok kuzum ne eksiği sen harika bir annesin
Annelik=vicdan azabı bunu hepimiz yapıyoruz. Onları en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Ben aldımebebekten hippten ama tabi yapsak daha iyi üşendim edemedim
Şimdiden afiyet olsun minnokaMükkk hemen yarın tatlıyı yapicam bal kabakli olani
Valla kuzum cok basit inanki sadece zaman lazim kontrol etmeye ve sekil vermeye ben 2 kez yapabildim annem varken bidaha biri gelirse yine yapip kaldircam
Hahahahah olsunnn beee demenn bile yeterr ama resimlide iyi gidiyo bee ondanHayvanlı,butonlu oyuncağı var ışık yanana bastırıyorum,hayvan sesleri görseli öğretmeye çalışıyorum bu oyuncakLa. Kucagimda abi,abla kovalamaya bayılıyor çığlık atıyor sevinçten. Onun dışında mama sandalye veya bebeyatmazda oyuncak oynuyor.
Hastalanınca iştahı çok azaldı yoğurt harici pek bir şey yemez oldu. Şimdi birde atak zamanındayız emmeye çok düştü. Bende BLW ye başladım. Bugün brokoli haşladim verdim eline iyi yedi valla. Çorbasını yapsam kesin yemezdi böyle daha çok sevecek sanırım. Sabah pankek yaptım peynir altı sulu,pekmezli yumurtalı. Onuda birazcık yedi. Resim çektim ama normal pankek yani size bir katkısı olmaz diye atmadım canım. Sizin gibi hünkar beğendi neyim yapsam atmadığım yer kalmaz kıız
Doğrudurr bende ekmek yapıyorum yulaf unuylaYaaa teşekkür ederim kuzum sende öylesin
Üşenmek değilde artık ekmekçi ya bizim kızım ama tatlılar için galiba yine gerekecek
Şimdiden afiyet olsun minnoka
Basit malzeme de var. Önceden çok yapar kavanoza koyardım. Şimdi çok vermediğimden yapmıyordum. Oyüzden bi üşengeçlik geldi :) ama yarın yaparım bende inş :)
Doğrudurr bende ekmek yapıyorum yulaf unuyla