2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kollarında kuruluk vardı ya atopik dermatit demişti doktor alerjiden olabilirmiş bir de dün karnında kırmızı isilik gibi noktalar oldu geçti akşam yine oldu daha çoktu anlamıyorum neyden oluyor 🤷🏼‍♀️
Döküntü varmi? Insallah alerji degildir et balik tavuk gibi besinlere yenimi basladiniz

Bugün almişiiinnnnn yumurtasız kahvaltısı 😋

20230128_091544.jpg
Screenshot_20230128-002220_Instagram.jpg

İşte isilik gibi var. Kıyma yedi yeni ama 3 gün yedirdim 4.gün hünkar beğendi yaptım kekik attım ertesi günde kalanı yedirdim. Acaba kekik mi yaptı ki
Olabilir canim kekik agir bi baharat sen yine test yaptir ama ben alerjisi oldugunu dusunmuyorum cunku alerjik durumda hem cok fazla kizariklik hemde döküntü oluyor bide direk kakaya yansiyor yumurta bizde ishal yapti ve sırtımız komple benek benek kizardi

Olabilir canim kekik agir bi baharat sen yine test yaptir ama ben alerjisi oldugunu dusunmuyorum cunku alerjik durumda hem cok fazla kizariklik hemde döküntü oluyor bide direk kakaya yansiyor yumurta bizde ishal yapti ve sırtımız komple benek benek kizardi
Valla bilmiyorum ki geçenlerde yumurta beyazlı omlet yeyince de hemen böyle nokta nokta olmuştu geri geçmişti. Kakada mukus kan falan yok. İnşallah yoktur yaa. Kolları da hassas olduğundandır umarım

Evet kızlar bugün ki öğle yemeği belistosun efsane oldu :) ben biraz kendi yorumumu kattım kaşar ve kabak rendeledim içine. Etide 3 saat kısık ateşte pişirip tiftikledim üzerine de kalan etin suyunu döktüm belisten 2 kaşık kaldı sadece ben sıyırdım kalanı eheheh sweetgirlcandy sweetgirlcandy Jou Jou sonunda bende yaptım
IMG_20230128_120859.jpg

Evet kızlar bugün ki öğle yemeği belistosun efsane oldu :) ben biraz kendi yorumumu kattım kaşar ve kabak rendeledim içine. Etide 3 saat kısık ateşte pişirip tiftikledim üzerine de kalan etin suyunu döktüm belisten 2 kaşık kaldı sadece ben sıyırdım kalanı eheheh sweetgirlcandy sweetgirlcandy Jou Jou sonunda bende yaptım
Eki Görüntüle 3198590
Ooooo harika olmuş buda oldu et begendii😃 bizimki sabah pek yemedi uykusu vardi gene yatırdım oğlen oldu busefer oldu öğlen kahvaltısı😃

Eki Görüntüle 3198590
Kalan etin suyu nere döktün

Eki Görüntüle 3198590
Ohhh mis mis bu da bi seçenek olsun bize🤭

X