- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.061
Selam kızlar. Bebem çok huzursuz,gündüz ikinci uykuyu uyumadı. AksM sekiz buçukta zor uyuttum,sürekli uyanıp emiyor kafayı yicem haa
Atak haftasında hep böyle oluyor
İkisi bir arada kötü olmuş geçmiş olsun canım yaGöğsümün biri de mastit oldu yine yatamıyorum bile acıdan of off
Döküntü varmi? Insallah alerji degildir et balik tavuk gibi besinlere yenimi basladinizKollarında kuruluk vardı ya atopik dermatit demişti doktor alerjiden olabilirmiş bir de dün karnında kırmızı isilik gibi noktalar oldu geçti akşam yine oldu daha çoktu anlamıyorum neyden oluyor
Olsunn çıkarrrYA maşallah bakalım bizimkinin ne zamana artık
Zeytin daha vermedikk tuzlu yaa tuzsuz varsa verebilirsin 1çay kaşık yeterliKızlar zeytin peynir nasıl veriyonuz bebelere kaça bölüp vs
Doktor ver 10 dk önceden suya koy dedi. Peynir içinde aynısını dedi sanırım. Amannn ne zor yaZeytin daha vermedikk tuzlu yaa tuzsuz varsa verebilirsin 1çay kaşık yeterli
Sağ ol canım benimİkisi bir arada kötü olmuş geçmiş olsun canım ya
İşte isilik gibi var. Kıyma yedi yeni ama 3 gün yedirdim 4.gün hünkar beğendi yaptım kekik attım ertesi günde kalanı yedirdim. Acaba kekik mi yaptı kiDöküntü varmi? Insallah alerji degildir et balik tavuk gibi besinlere yenimi basladiniz
Zeytin vermedim ben daha elimle ezip veriyorum peyniriKızlar zeytin peynir nasıl veriyonuz bebelere kaça bölüp vs
Vallahaa çok zorrr yaa he suya koyunca tuzu gidiyor çünkü gusel mantıklıDoktor ver 10 dk önceden suya koy dedi. Peynir içinde aynısını dedi sanırım. Amannn ne zor ya
Olabilir canim kekik agir bi baharat sen yine test yaptir ama ben alerjisi oldugunu dusunmuyorum cunku alerjik durumda hem cok fazla kizariklik hemde döküntü oluyor bide direk kakaya yansiyor yumurta bizde ishal yapti ve sırtımız komple benek benek kizardiİşte isilik gibi var. Kıyma yedi yeni ama 3 gün yedirdim 4.gün hünkar beğendi yaptım kekik attım ertesi günde kalanı yedirdim. Acaba kekik mi yaptı ki
Valla bilmiyorum ki geçenlerde yumurta beyazlı omlet yeyince de hemen böyle nokta nokta olmuştu geri geçmişti. Kakada mukus kan falan yok. İnşallah yoktur yaa. Kolları da hassas olduğundandır umarımOlabilir canim kekik agir bi baharat sen yine test yaptir ama ben alerjisi oldugunu dusunmuyorum cunku alerjik durumda hem cok fazla kizariklik hemde döküntü oluyor bide direk kakaya yansiyor yumurta bizde ishal yapti ve sırtımız komple benek benek kizardi
Ooooo harika olmuş buda oldu et begendiiEvet kızlar bugün ki öğle yemeği belistosun efsane oldu :) ben biraz kendi yorumumu kattım kaşar ve kabak rendeledim içine. Etide 3 saat kısık ateşte pişirip tiftikledim üzerine de kalan etin suyunu döktüm belisten 2 kaşık kaldı sadece ben sıyırdım kalanı ehehehsweetgirlcandy Jou sonunda bende yaptım
Eki Görüntüle 3198590
Bizimkide beni uyutuyor anca:)Ooooo harika olmuş buda oldu et begendiibizimki sabah pek yemedi uykusu vardi gene yatırdım oğlen oldu busefer oldu öğlen kahvaltısı
Kalan etin suyu nere döktünEvet kızlar bugün ki öğle yemeği belistosun efsane oldu :) ben biraz kendi yorumumu kattım kaşar ve kabak rendeledim içine. Etide 3 saat kısık ateşte pişirip tiftikledim üzerine de kalan etin suyunu döktüm belisten 2 kaşık kaldı sadece ben sıyırdım kalanı ehehehsweetgirlcandy Jou sonunda bende yaptım
Eki Görüntüle 3198590
Ohhh mis mis bu da bi seçenek olsun bizeEvet kızlar bugün ki öğle yemeği belistosun efsane oldu :) ben biraz kendi yorumumu kattım kaşar ve kabak rendeledim içine. Etide 3 saat kısık ateşte pişirip tiftikledim üzerine de kalan etin suyunu döktüm belisten 2 kaşık kaldı sadece ben sıyırdım kalanı ehehehsweetgirlcandy Jou sonunda bende yaptım
Eki Görüntüle 3198590
Kalan etin suyu nere döktün
Ohhh mis mis bu da bi seçenek olsun bize