- 25 Ağustos 2019
- 60.425
- 110.507
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.961
Elbetki sevecek yaaBenimkide yurutec de yürüyor ama yürümek istemiyor hemen kucama gelmek istiyor
Aslında yuruteci keyfini alsa birakmaz
Benim yeğenim 1 yaşındayken cikmış7,5 aylık olcaz nerdeyse diş yok hala
Benimki boğa burcu oda inatçıymış anlamış oldum :)Aksam tamamliyo demek ki uykuyu,ikizler burcu inatci oluyomus ogrenmis olduk:)
Bizimde 3 haftadır tamda böyle 2 gündür başım ağrıyor. Gündüz uykusu çok uyumuyor. Akşam uyutunca da sürekli sabaha kadar kalkıyor.Allahım nasılda imreniyorum 2 saat 3 saat uyuyan bebelere günde 3 uyku yapıyo bizimki 20 dakikayı aşmıyo bazen 10 dakika. Gece uykusunada 10 gibi uyutuyorum 2 saatte anca dalıyo bütün gecede dönüp duruyo uykusuzluktan sürekli migrenim tutuyo
Baya oldu oğlum 2 uykuya düşeli zaten oldu olası sevmedi uykuyu benceKizlar bir sorum olacak.gunduz uykusunu 2 ye düsuren var mi bebeleriniz arasinda?
Bizimkisi sabah 11.30-13.30 ,15:30-18:00 arasi genelde uyuyo 21:30 bazende 22:00 u bularak gece yatiyo.
2 uykuya erken mi geçtik hatirlamiyorumda,sizinkiler 3 mu 2 mi uyuyo?
Evet çinko da var sudo daBilemedim kuzum kafamda kalmamış çinko da olabilir. Ek gıda da araya girince kafam gitti ona. Neden bana 3 gün kuralı yaptın. Sizin yapmanıza gerek yoktu dedi
Fındığın göbeğinde öyle bir şey olmasınKızlar aldım getirde vardı fındık tadı ve keçiboynuzu tadı var pekmezli ve tahinliside var onuda denerim artık. Belis çok sevdi sert olduğu için emerek yiyor :) tavsiye ederim. Bakalım fındık alerjisi de inş çıkmaz :)
Eki Görüntüle 3198072
Fındığın göbeğinde öyle bir şey olmasın
Evet ya unutmuşum:))Benimki boğa burcu oda inatçıymış anlamış oldum :)
kiz gece baya uyuyo o zaman:)Baya oldu oğlum 2 uykuya düşeli zaten oldu olası sevmedi uykuyu bence10 11 gibi 1saat uyuyor , öğleden sonra 3gibi de yarım saat uyuyor gündüz toplam Max 1.5saat uyuyor.
Gecede 8 9gibi anca dalıyo sabah 6.30 en iyi ihtimalle 7de ayaktakiz gece baya uyuyo o zaman:)
Bu arada senin minnokun boy-kilo ne alemde,bide neler yapiyo:)
uykusuz şirin seninki:))benimki de tam tersi uyumayi seviyo.biz de bexero yaptirdik 2.dozunu,gece ates yapti huzursuzlandi.Gecede 8 9gibi anca dalıyo sabah 6.30 en iyi ihtimalle 7de ayaktadoktora da sorduk zorlamayın gündüz uykusu büyümeye etki etmez dedi bilemiyorum artık doğruluğunu 9400gr 74cm canım çarşamba günü menenjit yaılırken baktık.emeklemeye başladı çok seri olmasa da henüz
Ben de uykusuzmuşum hala da sevmem bana çekmese iyiydi ama oldu artıkuykusuz şirin seninki:))benimkide uyumayi seviyo.biz de bexero yaptirdik 2.dozunu,gece ates yapti huzursuzlandi.
Maşallah canim guzel boy kilosu,bizimkide cok yakin seninkine boy bizimde 74,kilo da 9300 şuan.ben artik baskulun ustune oturtup tartiyorum:) bizimki emeklemiyo sürünuyo,park yataginin,koltugun kenarlarindan tutturunca ayakta tek başina baya kaliyo oyle:)
Boyunda 6. Ay ile aynı çıktı anlamadımKuzum moralini bozma dusuk degil kilosu, boyu uzunsa boya gitmistir zaten. Alir zaten kilo degil mi bu stres yapma kendine bosuna
Nimerix ates yapmiyo diye biliyorum zaten ama bexero fena 1 doz daha var.bizim 1 yasindan sonra nimerix,doktor israr etti:))Ben de uykusuzmuşum hala da sevmem bana çekmese iyiydi ama oldu artıkbiz de nimenrixle başladık 1.dozu oldu ateş yapmadı ama huysuzluğu vardı biraz ,şifa olsun hepsine bizim oğluşların gelişimi baya yakın birbirine gerçekten. Oğlum da ayakta durunca ağzı hiç kapanmıyo çok mutlu ve hevesli bakalım yaşlarına yürürler heralde
Anne sütü alıp şimdiye kadar herhangi bir alerji durumu gözlenmezse 3 gün kuralı uygulanmıyormuş.Evet çinko da var sudo da
Anaa niye beee
Beksero yapacak mı bakalım daha ona var bizim biraz. Evet ya ağız açık hep kuş gibiNimerix ates yapmiyo diye biliyorum zaten ama bexero fena 1 doz daha var.bizim 1 yasindan sonra nimerix,doktor israr etti:))
Ayakta durunca bizimkininde ağzi acik kaliyo,seviniyo bak şimdi bi video çekmişim izledim:))