2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Allahım nasılda imreniyorum 2 saat 3 saat uyuyan bebelere günde 3 uyku yapıyo bizimki 20 dakikayı aşmıyo bazen 10 dakika. Gece uykusunada 10 gibi uyutuyorum 2 saatte anca dalıyo bütün gecede dönüp duruyo uykusuzluktan sürekli migrenim tutuyo

Biz iki uykuya geçtik bir iki haftadır. Sabah 7-7:30 gibi kalkıyor 10:00-11:00 gibi ilk uykusunu yapıyor bir saat ortalama. Sonra 15:00-16:00 aralığında ortalama bir saat uyuyor. Aksam da 20:00 da gece uykusuna geçiş.
Böyle yazınca çok düzenli gibi ama gece kaç kez uyanıyor sormayın

Ayni bizimkide öyle
Benim 2 gündür basim çatlıyor 1 de emzirdim 2 de kalk 3 de kalk tobeeee
Bak memeden ayrılmıyor yarım SAAT OLDu memede

Uuuu kızzz bu baya yürüyomu bukadarr ben çok bindiremiyorum ayağın ucundan sürüyo çünkü iyi değil tam bassa

Benimkide yurutec de yürüyor ama yürümek istemiyor hemen kucama gelmek istiyor
Aslında yuruteci keyfini alsa birakmaz

Reactions: Jou
Tabağa vurunca şöyle birkaç sn insan hayatı sorguluyor Sonra biraz sinir geliyor daha sonra rahatlıyorsun
Ahahah kesinlikle

Bizimki kendisi geçti zaten 2 uykuya çoğu zamanda tek uyku oluyor akşam 9da uyuyor hanımefendi :)

canım bizim de 2 uyku
uyanış: 06.30
ilk uyku: 09.00-11.00
ikinci uyku: 14.00-16.00
gece uykusu 20.30

Ayni bizimkide öyle
Benim 2 gündür basim çatlıyor 1 de emzirdim 2 de kalk 3 de kalk tobeeee
Bak memeden ayrılmıyor yarım SAAT OLDu memede
Ya isyan etmiyorum ama dayanamıyorum bazen, yapışık gibiyiz hiç durmuyo inanılmaz hareketli ne bi iş yapabiliyorum ne oturabiliyorum salmıyo beni acaba 2 uykuya geçince uzarmıki uykuları bi umut bekliyorum

Memede mi uyuyo ki oyle az uyuyo acaba? Ben de 1.cocugu memede uyuturdum az az uyurdu,bunda oyle bi kaçişim vardi ki meme de uyutmaktan.tüm korkum oydu dogduğunda
Bizimkide 2 bazen 3 kez kalkiyo gece.beslenmek icin kalkiyo ama sutu bitirmeden yatmiyo.Allah kolaylik versin
Bizimki kendisi geçti zaten 2 uykuya çoğu zamanda tek uyku oluyor akşam 9da uyuyor hanımefendi :)
Tek uyku icin erken degil mi ki? Ama uykusunu tamamliyosa demek
canım bizim de 2 uyku
uyanış: 06.30
ilk uyku: 09.00-11.00
ikinci uyku: 14.00-16.00
gece uykusu 20.30
Gece uykusuna erken yatiyomus ne guzel.bizimki gunduz cok uyudugu icin daha gec yatiyo.ama buna şükür

Uyumuyor canım ne yaptımsa uykusu oluyor ama uyumak istemiyor oyun derdinde

yok 3 ay emzirebildim mamayla devam ediyoruz ben bi anlam veremiyorum artık kurulu saat gibi hiç şaşmıyo

Ya isyan etmiyorum ama dayanamıyorum bazen, yapışık gibiyiz hiç durmuyo inanılmaz hareketli ne bi iş yapabiliyorum ne oturabiliyorum salmıyo beni acaba 2 uykuya geçince uzarmıki uykuları bi umut bekliyorum

Bizimki 2 uykuya geçti canım ama yok değişmedi bisi alışkanlık sürekli memede durmak istiyor gece full memedeydi
Gündüz çok emmiyor sürekli kucak istiyor zaten 2 saat anca uyuyor toplam oda sürekli salla ya sa meme de tutla
Gece yarım saatten fazla memede duruyor koyuyorum 1 saat olmadan tekrar temS bağımlısı bu veletler

yok 3 ay emzirebildim mamayla devam ediyoruz ben bi anlam veremiyorum artık kurulu saat gibi hiç şaşmıyo
anladim canim.o zaman uykusunu devam ettiremedigi icin uyaniyo.kendi kendine duzelmesi belki 2 yasini bulur ama sen bi yardim felan almayi dusunuyo musun bu konuda uyku danismanindan?mama aliyosa cabuk uyum saglayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…