- 25 Ağustos 2019
- 60.423
- 110.493
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.921
Uuuu kızzz bu baya yürüyomu bukadarr ben çok bindiremiyorum ayağın ucundan sürüyo çünkü iyi değil tam bassaBizde hafta sonu e bebege gidelim dedim hem bariyer alcaz hem kenar korumaliklar varya onlardan gecen yurutecle üniteye dalmis kafasini cizdirmis kenara allah korusun sivri korktum hemen halletmem lazim ayy cok zor ya bu plastik kelepcelerden de alcam baya deterjanlari koydugum dolap var lavabonun girisinde gidip gidio acio kitlemem lazim orayi
Parmam uclarinda kosturuyor canim 5er dk gunde 3 kez biniyor fazla durdurmuyorum sırf yorulsun enerjisini atsın diye butun evi turluyorUuuu kızzz bu baya yürüyomu bukadarr ben çok bindiremiyorum ayağın ucundan sürüyo çünkü iyi değil tam bassa
Mantıklı kuzumm iyi ediyorsun meraklı mahlukat napcanParmam uclarinda kosturuyor canim 5er dk gunde 3 kez biniyor fazla durdurmuyorum sırf yorulsun enerjisini atsın diye butun evi turluyor
Oohhh temizlik ettin rahatladin:)Dun vallaha evi talan ettimm bi rahatladım bugün dolap arkası ve camaşır makinenin deterjan bölümünü temizlemek kizçe uyuduktan sonra anca akşama ediyorum iş
He vallahii yaaa oturdum papatya çayımıda içtimOohhh temizlik ettin rahatladin:)
Afiyetler..Kız ben de sabaha poaça yaptim,pişmesini bekliyorum yatacam:)He vallahii yaaa oturdum papatya çayımıda içtim
OOo iyi ettinn kızzz yap yat vallaha uyku gibisi yok benim uykum var ama hiç uyuyasımda yokAfiyetler..Kız ben de sabaha poaça yaptim,pişmesini bekliyorum yatacam:)
Sudo değil evet bende sadece kaka yapınca kullanıyorum aslında kullanmamak gerekUni Babyde de içerik sıkıntılı sanki kuzum ama tabi bebenin cildi alışmışsa bilemiyorum. Minoris kullanıyorum saç vücud, pişik kremi kullanmıyordum. Arada sudocream kullanıyorum. Sudo da da birisi içeriği temiz değil demişti o yüzden genelde kullanmamaya çalışıyorum ihtiyaç durumunda..
3 uyuyor bizimki halaKizlar bir sorum olacak.gunduz uykusunu 2 ye düsuren var mi bebeleriniz arasinda?
Bizimkisi sabah 11.30-13.30 ,15:30-18:00 arasi genelde uyuyo 21:30 bazende 22:00 u bularak gece yatiyo.
2 uykuya erken mi geçtik hatirlamiyorumda,sizinkiler 3 mu 2 mi uyuyo?
7 aylık halen diş çıkarmadık ve çok huysuzuz bunu da bir deneyelim bakalımDiş için masaj
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @-Murphy Sade frappe @Amazing family Maybelater
@Krglhly
@turkish-americano @Boncuk000 @Elsa355
@BHCMELEK @Masal_Perisi @ssummer @YunSevmeliyke @Biscuits @simin55
meliyke 1mrw
Varsa yazamadıklarım affolaa
hiç bilmeyruum o diziyi..poaça oldu ama tadina sabah bakacam tabikide:))OOo iyi ettinn kızzz yap yat vallaha uyku gibisi yok benim uykum var ama hiç uyuyasımda yok
Gelsin hayat bildigi gibi diziyi izleyrum şuan
Bizimkinin de aslinda akşam 20:00 gibi uykusu geliyo gibide ben yatirmiyorum yoksa tekrar uyaniyo.sabahta 9:00-9:30 gibi kalkiyo3 uyuyor bizimki hala
Evet bende genelde kullanmama tarafındayım ama bugün doktor pişik için artık sudocream gibi ne bazlı dedi unuttum, o tarz kullanman lazım dedi.Sudo değil evet bende sadece kaka yapınca kullanıyorum aslında kullanmamak gerek
Anlıyorum çok zor7 aylık halen diş çıkarmadık ve çok huysuzuz bunu da bir deneyelim bakalım
Haydiiiii yat aşşağaaaahiç bilmeyruum o diziyi..poaça oldu ama tadina sabah bakacam tabikide:))
Bizimkinin de aslinda akşam 20:00 gibi uykusu geliyo gibide ben yatirmiyorum yoksa tekrar uyaniyo.sabahta 9:00-9:30 gibi kalkiyo
Tamam yatayim:)Haydiiiii yat aşşağaaaa
3 kere uyuyor en son 18.30-21.00 gibi uyuyor. Şimdi bu saatlerde de gece uykusuna geçiyor. Ama biz yeni doğan dönemi gibi geceleri 2 saat de bir kalkmaya devam ediyoruz malesef.Kizlar bir sorum olacak.gunduz uykusunu 2 ye düsuren var mi bebeleriniz arasinda?
Bizimkisi sabah 11.30-13.30 ,15:30-18:00 arasi genelde uyuyo 21:30 bazende 22:00 u bularak gece yatiyo.
2 uykuya erken mi geçtik hatirlamiyorumda,sizinkiler 3 mu 2 mi uyuyo?
Yani 8 de yatarsa sabahlar olmasınhiç bilmeyruum o diziyi..poaça oldu ama tadina sabah bakacam tabikide:))
Bizimkinin de aslinda akşam 20:00 gibi uykusu geliyo gibide ben yatirmiyorum yoksa tekrar uyaniyo.sabahta 9:00-9:30 gibi kalkiyo
Bha mı ne sanırım o muEvet bende genelde kullanmama tarafındayım ama bugün doktor pişik için artık sudocream gibi ne bazlı dedi unuttum, o tarz kullanman lazım dedi.