- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.981
çalismaya ne zaman baslayacaksin,kim bakacak minige?Beksero yapacak mı bakalım daha ona var bizim biraz. Evet ya ağız açık hep kuş gibimutlulukları nasıl da güzel. Video ve fotoğraflara dalınca da çıkılmıyor
Allah Allah çok garip bak jou nun kızının yumurtaya alerjisi var anne sütü alıyordu o daAnne sütü alıp şimdiye kadar herhangi bir alerji durumu gözlenmezse 3 gün kuralı uygulanmıyormuş.
Ben elimle ezip bırakıyorum önüne ağzına da öyle veriyorum ezer onlar merak etmeKızlar şimdi doktor bize ilk 15 dk kahvaltı ve akşam yemeğinde bebek kendi yiyecek oynayacak dedi. Hiç dişimiz yok. Peynir köfte makarna vs siz nasıl yedirdiniz eline vereniniz var mı? Nasıl davranmam lazım bilemedim kendisi nasıl yer diye endişeye girdim. Bebeğin kendi parmağının 2. Boğumu büyüklüğünde peynir köfte vereceksin dedi ama bilemedim.
Hiç bilmiyorum ki kuzum öyle dedi dün doktor.Allah Allah çok garip bak jou nun kızının yumurtaya alerjisi var anne sütü alıyordu o da
Birkaç kere verip bıraksam içime sinecek sanırım. Zor ya sert bir geçiş oldu benim içinBen elimle ezip bırakıyorum önüne ağzına da öyle veriyorum ezer onlar merak etme
7şubatta başlıyorum inşallah canım karşı dairemdeki abla bakacak şu an orda hatta oğluşum. Bir haftadır günde bir saat bırakıyorum alıştırma sürecindeyiz çok şükür iyi gidiyor şu an anlaştılar. Böyle devam ederse başlarım ben deçalismaya ne zaman baslayacaksin,kim bakacak minige?
Hadi hayirli başlangiçlar olsun senin icin de,bebiş ıcin de:)7şubatta başlıyorum inşallah canım karşı dairemdeki abla bakacak şu an orda hatta oğluşum. Bir haftadır günde bir saat bırakıyorum alıştırma sürecindeyiz çok şükür iyi gidiyor şu an anlaştılar. Böyle devam ederse başlarım ben de
Çok sağ olHadi hayirli başlangiçlar olsun senin icin de,bebiş ıcin de:)
Bunu ilk kez duydum ben de yine kafalar karışıkAnne sütü alıp şimdiye kadar herhangi bir alerji durumu gözlenmezse 3 gün kuralı uygulanmıyormuş.
Ahahahh sorma ben şok oldum duyuncaBunu ilk kez duydum ben de yine kafalar karışık
canım biz de yapmadık üç gün kuralını. sadece riskli şeyleri ilk gün çok az verdim, 1 çay kaşığı kadar. yumurta ceviz gibi. doktor alerjisi şimdi olmaz sonra çıkar, öyle bişey değil dedi. olursa da hemen belli eder zaten kendini dediAhahahh sorma ben şok oldum duyunca
Aynen oyle yaparsin.rahat ol yoksa korkularini,stresini hisseder bebişÇok sağ oltedirginliklerle başlıcam bakalım nasıl olacak süreç. En kötü ihtimalle tekrar ücretsiz izin yolu görünür bana
Yani bi andaBirkaç kere verip bıraksam içime sinecek sanırım. Zor ya sert bir geçiş oldu benim için
Daha neler duyacağız bakalımAhahahh sorma ben şok oldum duyunca
Çabalıyorum rahat olmaya başarıcam inşallah sürekli kendimi gaza getiriyorumAynen oyle yaparsin.rahat ol yoksa korkularini,stresini hisseder bebiş
Basarirsın,en zorlu donemleri gecti bebeklerinÇabalıyorum rahat olmaya başarıcam inşallah sürekli kendimi gaza getiriyorum
Karnın etrafına iyice yaydı benek benek hemdee şok oldumm zatej yediği anda 5 10 dk sonra başladı tam bezini degiştireyim derken gördümHiç bilmiyorum ki kuzum öyle dedi dün doktor.Jou senin miniğin yumurtaya alerjisi mi oldu. Nasıl anladın?