2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Kuzu menenjit aşısı ne kadar

Bir kağıt verdi bana orda da 1-3 saat içinde belirti çıkar yazıyor. Keşke bende yapmasaydım dedim. Yaşadığım şehirdeki doktorlar 3 gün yapacaksın deyince öyle oldu.

Yulaf yediriyor musun bugün bir sayfada yulaftanmış bizim alerji diye bir yazı okudum.

Demekki olacaksa hemen belli ediyor alerji kendini.. sarısına mı alerji oldu kuzum. Doktor bana beyazını da 8. Aydan itibaren verebilirsin dedi.

Reactions: Jou
Demekki olacaksa hemen belli ediyor alerji kendini.. sarısına mı alerji oldu kuzum. Doktor bana beyazını da 8. Aydan itibaren verebilirsin dedi.
Tabii kuzu sarısına beyaz zaten tehlikelii tamamını 8 aydan sonra veriliyor aynen ama doktoruma soracam bakalımm 2haftaya vermeye başlarım bende yumurta

Yulafunu su kuzum bide az tereyağ ettim resmini cekip atcam bisaate

Irmikleri demedi bak irmikle falanda baya veriyorum hep yulaf unu hep yapıyorum bise olmuyo
Alerji için değil de ne bileyim daha küçükken yemelik tarzı demek istedi. Çünkü instagramda pirinç unu ile ilgili bir yazı gördüm, o yüzden sordum. Oda bana verme öyle şeyler dedi

Alerji için değil de ne bileyim daha küçükken yemelik tarzı demek istedi. Çünkü instagramda pirinç unu ile ilgili bir yazı gördüm, o yüzden sordum. Oda bana verme öyle şeyler dedi
Heee her doktor ayrı diyo vallahii benimkide pirinç unu teee 6aylıkken verdirttii

Evett kızımın bügünkü menuyü verdimm yedi löp löppp
Tatsiz tuzsuz olunca yemez demistim hep size bu sefer bi çimdik tuz clk az sogan ve azcık sarımsak koydum cokta güzel yedii yoğurta ayrı bitirdi tabii

YUlaf unu muhallebi
Ve kıyma yemeği

Olduu muhallebi beğendi

Yarısı kalanıda güzelce tuzladım ekmekle yedim
Hayyddiii bizden bukadarr heheheheh bize afiyet olsun

Kızlar buzluktan çıkan kıymayı nasıl yemeğe katıyorsunuz. Su da haşlıyoruz ya bebelerin yemeklerini çözülmesini beklemememize gerek var mı?
Cozulmesini beklemeden at pişir,daha fazla bakteri uremesin icerisinde.ben kofte yapmayacaksam eti hep boyle kullanirim.
Kiz bu işleri sen bilecen biz degil,bakteridir carttur curttur:))

Tabii kuzu sarısına beyaz zaten tehlikelii tamamını 8 aydan sonra veriliyor aynen ama doktoruma soracam bakalımm 2haftaya vermeye başlarım bende yumurta
Aynen sor kuzum iletişimle hareket etmek önemli.. İnşallah tepki vermez kafandan yumurtayı çıkarmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…