- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.001
Gecede 8 9gibi anca dalıyo sabah 6.30 en iyi ihtimalle 7de ayaktadoktora da sorduk zorlamayın gündüz uykusu büyümeye etki etmez dedi bilemiyorum artık doğruluğunu 9400gr 74cm canım çarşamba günü menenjit yaılırken baktık.emeklemeye başladı çok seri olmasa da henüz
Nimenrix 992ye aldık biz çarşamba günü kuzumKuzu menenjit aşısı ne kadar
Bir kağıt verdi bana orda da 1-3 saat içinde belirti çıkar yazıyor. Keşke bende yapmasaydım dedim. Yaşadığım şehirdeki doktorlar 3 gün yapacaksın deyince öyle oldu.canım biz de yapmadık üç gün kuralını. sadece riskli şeyleri ilk gün çok az verdim, 1 çay kaşığı kadar. yumurta ceviz gibi. doktor alerjisi şimdi olmaz sonra çıkar, öyle bişey değil dedi. olursa da hemen belli eder zaten kendini dedi
Öyle yapayım kuzum saoalsınYani bi andasen bence ilkinde köfteyi falan elinle ez kendin ver sonra kuzucuğuma ver
Evet kuzum bunu bende gördüm, büyük olasılık çinkodan..
Yulaf yediriyor musun bugün bir sayfada yulaftanmış bizim alerji diye bir yazı okudum.Ahsenin neye alerjisi var anlamadım yaa sanırım tam buğday ununa ya valla anlamadım. Yumurtayı kestim 1 hafta oldu dünde beğendi yaptım akşam yatarken karnında isilik gibi noktalar vardı tam buğday unundan diye düşündüm. Sabah yoktu azalmıştı. Çarşamba gününe doktoruna randevu aldım bakalım o ne diyecek kollarına alerjiden mi değil mi
Demekki olacaksa hemen belli ediyor alerji kendini.. sarısına mı alerji oldu kuzum. Doktor bana beyazını da 8. Aydan itibaren verebilirsin dedi.Karnın etrafına iyice yaydı benek benek hemdee şok oldumm zatej yediği anda 5 10 dk sonra başladı tam bezini degiştireyim derken gördüm
Cok kötüydü kabarmışti hattaa bak bide tam buğday unuda yapar alarrjen onada dikkat edin isilikte olur onun yuzünden
Yaaa bana doktor irmik yulaf vs verme dedi. 6 aylıkken yiyecekti onları dedi. Muhallebi nasıl yaptın kuzum.Akşaaaaammmmm yemeğimizz
Muhallebi beğendiii
Ve tarhana az kalmıştı onun niyetine ekmek edecemyulaf unuyla kabartma tozu henden bukadar
Bexsero 10 ocakta 1250 TL cik tiKuzu menenjit aşısı ne kadar
Yulafunu su kuzum bide az tereyağ ettim resmini cekip atcam bisaateYaaa bana doktor irmik yulaf vs verme dedi. 6 aylıkken yiyecekti onları dedi. Muhallebi nasıl yaptın kuzum.
Tabii kuzu sarısına beyaz zaten tehlikelii tamamını 8 aydan sonra veriliyor aynen ama doktoruma soracam bakalımm 2haftaya vermeye başlarım bende yumurtaDemekki olacaksa hemen belli ediyor alerji kendini.. sarısına mı alerji oldu kuzum. Doktor bana beyazını da 8. Aydan itibaren verebilirsin dedi.
Nimenrix 992ye aldık biz çarşamba günü kuzum
buz kalıbından çıkarıp az suda eze eze pişiriyorum canım, çözdürmüyorumKızlar buzluktan çıkan kıymayı nasıl yemeğe katıyorsunuz. Su da haşlıyoruz ya bebelerin yemeklerini çözülmesini beklemememize gerek var mı?
Alerji için değil de ne bileyim daha küçükken yemelik tarzı demek istedi. Çünkü instagramda pirinç unu ile ilgili bir yazı gördüm, o yüzden sordum. Oda bana verme öyle şeyler dediYulafunu su kuzum bide az tereyağ ettim resmini cekip atcam bisaate
Irmikleri demedi bak irmikle falanda baya veriyorum hep yulaf unu hep yapıyorum bise olmuyo
Heee her doktor ayrı diyo vallahii benimkide pirinç unu teee 6aylıkken verdirttiiAlerji için değil de ne bileyim daha küçükken yemelik tarzı demek istedi. Çünkü instagramda pirinç unu ile ilgili bir yazı gördüm, o yüzden sordum. Oda bana verme öyle şeyler dedi
Cozulmesini beklemeden at pişir,daha fazla bakteri uremesin icerisinde.ben kofte yapmayacaksam eti hep boyle kullanirim.Kızlar buzluktan çıkan kıymayı nasıl yemeğe katıyorsunuz. Su da haşlıyoruz ya bebelerin yemeklerini çözülmesini beklemememize gerek var mı?
Ben buzluktan çıkarıp suda kavurdum az suda hemen çozülüyor zatenKızlar buzluktan çıkan kıymayı nasıl yemeğe katıyorsunuz. Su da haşlıyoruz ya bebelerin yemeklerini çözülmesini beklemememize gerek var mı?
Aynen sor kuzum iletişimle hareket etmek önemli.. İnşallah tepki vermez kafandan yumurtayı çıkarmış olursun.Tabii kuzu sarısına beyaz zaten tehlikelii tamamını 8 aydan sonra veriliyor aynen ama doktoruma soracam bakalımm 2haftaya vermeye başlarım bende yumurta