2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar şimdi doktor bize ilk 15 dk kahvaltı ve akşam yemeğinde bebek kendi yiyecek oynayacak dedi. Hiç dişimiz yok. Peynir köfte makarna vs siz nasıl yedirdiniz eline vereniniz var mı? Nasıl davranmam lazım bilemedim kendisi nasıl yer diye endişeye girdim. Bebeğin kendi parmağının 2. Boğumu büyüklüğünde peynir köfte vereceksin dedi ama bilemedim.
Ben elimle ezip bırakıyorum önüne ağzına da öyle veriyorum ezer onlar merak etme

çalismaya ne zaman baslayacaksin,kim bakacak minige?
7şubatta başlıyorum inşallah canım karşı dairemdeki abla bakacak şu an orda hatta oğluşum. Bir haftadır günde bir saat bırakıyorum alıştırma sürecindeyiz çok şükür iyi gidiyor şu an anlaştılar. Böyle devam ederse başlarım ben de

7şubatta başlıyorum inşallah canım karşı dairemdeki abla bakacak şu an orda hatta oğluşum. Bir haftadır günde bir saat bırakıyorum alıştırma sürecindeyiz çok şükür iyi gidiyor şu an anlaştılar. Böyle devam ederse başlarım ben de
Hadi hayirli başlangiçlar olsun senin icin de,bebiş ıcin de:)

Dreamgirls Dreamgirls çinko oksit sanırım bunu demiş doktorun şimdi karşıma çıktı

Screenshot_2023-01-27-14-26-13-685_com.instagram.android.jpg

Ahsenin neye alerjisi var anlamadım yaa sanırım tam buğday ununa ya valla anlamadım. Yumurtayı kestim 1 hafta oldu dünde beğendi yaptım akşam yatarken karnında isilik gibi noktalar vardı tam buğday unundan diye düşündüm. Sabah yoktu azalmıştı. Çarşamba gününe doktoruna randevu aldım bakalım o ne diyecek kollarına alerjiden mi değil mi

Hiç bilmiyorum ki kuzum öyle dedi dün doktor. Jou Jou senin miniğin yumurtaya alerjisi mi oldu. Nasıl anladın?
Karnın etrafına iyice yaydı benek benek hemdee şok oldumm zatej yediği anda 5 10 dk sonra başladı tam bezini degiştireyim derken gördüm

Cok kötüydü kabarmışti hattaa bak bide tam buğday unuda yapar alarrjen onada dikkat edin isilikte olur onun yuzünden

Son düzenleme:
Akşaaaaammmmm yemeğimizz
Muhallebi beğendiii
Ve tarhana az kalmıştı onun niyetine ekmek edecem 😆 yulaf unuyla kabartma tozu henden bukadar 🤭🤭😝

X