2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Kuzu ise başlayınca sagacagiz ya inşallah azalmaz.makinada çok çıkmıyor benim ocak şubat haftada iki gün gelebilirim dedim bakalım ne diyecekler
İnşallah kabul ederler 2 günü azalmaz hiç düşünme bile ama iş yerinde sağma imkanın olucak mı? Benimde çok çıkmadı iki göğüs 10-10 dk 43cc gibi bir şey ama bayadır sağmıyorum. Zamanla daha artar diye düşünüyorum. Ağzımız durmamalı yemeliyiz
 

İnşallah bakalım.
Vallahi oğlumda sagmadim çok aptallık ettim
Boş doktor odası var orada sagacagim işte
 
Geçenlerde bir video gördüm siyahi bir bayan süt sağıyor o videoyuda bir başka kadın izliyor. Değişik bir süt sağma makinesi, böyle göğüs üstüne takılı felan.. çıkarıyor döndürüyor azcık bişi dökülüyor kaba, sonra tıpa açıyor anammm bir süt dökülüyor akıllara ziyan yuhhhh diyecek kadar. İzleyen kadında şok oluyor bulursam atayım buraya Ben dün sağdım ikisinden 10-10 dk da 43cc gibi bir şey çıktı. Eskiden daha fazla çıkardı.
 
Yaa sağ ol kuzum ne kadar güze yüreğin var çok düşüncelisin keşke aynı şehir olsaydık evet çünkü bebekler aynı dönem olunca birbirimizi en iyi biz anlıyoruz .
Saolasın kuzum aslında herkesin yapması gereken bu ama günümüzde çok rastlanılmıyor. Ben hamileyken bunun eksikliğini çok yaşadım. Kendi ailemden kimse yok. Yatarak geçirdiğim için ev işi vs yapmam yasaktı. 1-2 kere Allah razı olsun eşimin kuzeninin eşi mutfağımı temizledi. Birkaç kere yemek getirdi.
Şimdi karşı binamda komşumuz severim kendisini şuan hamile onun hareket yasaklanmamış ama kanama alanı varmış. Kendi geçen sene yaşadıklarım geldi aklıma direkt dedim neye ihtiyacın olursa çekinme diye. 1-2 kerede yemek gönderdim. Yani elden ne kadar ne gelirse.. Hepimiz insanız birbirimizin desteğine muhtacız.
 
İnşallah bakalım.
Vallahi oğlumda sagmadim çok aptallık ettim
Boş doktor odası var orada sagacagim işte
kesinlikle ihmal etme eve gitme ihtimalin olmadığından gün içerisinde uyarı vermen lazım. Mochi nin pompasını aldırdı ebe bana daha kullanmadım. Gerekli mi pek bilmiyorum ama bana şey demişti. İş yerindeyken tak kıyafet içinde duruyormuş o sağsın demişti. Bir tane çanta al kuzum şu termal gibi olanlar var ya içine buz aküsü vs ile taşırken rahat edersin bebeğe.. Ben ebebekten aldım koydum kenara buz aküsü evde var. Benim mesafe fazla değil ama olsun soğuk zincir bozulmasın. Sağınca önce buzdolabına atarsın, iş çıkışı çantaya alırsın. Aklında olsun.. (Elektrikli kullanıyorum şimdilik evde sağıp çıkıyorum.)
 
5bucuk aylik olmak uzereyiz Ek gidaya baslamayi dusunuyorum ama sut urunleri alerjimiz var, yogurt veremicm alerjik bebiki olan anneler neler yaptiniz?
Bide tum annelere soruyorum hangi sebzeleri verdiniz simdiye kadar?
Patates, havuç, kabak, bal kabağı bunlarla başladım canım. Bugün sebze bulamadım elma verdim ama yanağında kırmızılık yaptı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…