Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Sevindim ağrıların azalmasına 🤗 bugün benimki de huysuzdu kabız oldu yine sanırım. Gazını güzel çıkarıyor kabızlık sorun bizde de. Anne sütü almıyor maalesef memeyi tutmuyor yalıyor. Bende sağıp vermeye çalışıyorum gün içinde 😕
Olsun canim anne sutu alsinlar da:) memeye de alisir merak etme

Moc pompa kullanan var mı? Doğurmadan her şeye bakıyorum ne olur ne olmaz diye de yorumları çok iyi😁

Yoğunbakımda biberona alışmış sıpalar 🤦🏻‍♀️ Ağızlarına kendiliğinden aksın diye bekliyorlar, akmayınca da tabi kıyameti koparıyorlar. Hayır bir de küçücükler, 2,5 kg birinden o ses nasıl çıkıyor anlamıyorum😂
Zamanla daha da alışırsınız, alışırız inşallah hepimiz 🥰
Daha dün hamile haberlerimizi konuşurken şimdi kucaklarımızda fıstıklar, şaka gibi geliyor 🥰❤️
Hemde nasıl şaka gibi🥲

İşte onu nasıl keseceğiz bilmiyorum. Sen göğüs silikonuyla denedin mi peki. Sağlık ocağında ki hemşire bir hastamızda senin gibi emziremiyordu eczaneden göğüs ucı aldı şimdi sadece emziremiyor diyordu
Ay göğüs ucu aldı eşim bebenin ağzına sığmadı kocaman ay o ney öyle 🤭 boyutları varmış meğerse kuzenimin eşi dedi. O onla emzirdi 2.5 yaşına kadar. Ama önceliğin o olmasın çok zor silikon işi dedi. Küçüğünü de almadım gidip kendim bakmam lazım.

Ay şimdi denedim katateri aldı bu sefer hadi inşallah buna alışana kadar bekliycem sonra danışmana tekrar yazcam inşallah işe yarar. Ya işin garibi elimi cop cop emdi memeyi niye sevmiyor o da deri😂

• Beğen
Reactions: Jou
Ay göğüs ucu aldı eşim bebenin ağzına sığmadı kocaman ay o ney öyle 🤭 boyutları varmış meğerse kuzenimin eşi dedi. O onla emzirdi 2.5 yaşına kadar. Ama önceliğin o olmasın çok zor silikon işi dedi. Küçüğünü de almadım gidip kendim bakmam lazım.

Ay şimdi denedim katateri aldı bu sefer hadi inşallah buna alışana kadar bekliycem sonra danışmana tekrar yazcam inşallah işe yarar. Ya işin garibi elimi cop cop emdi memeyi niye sevmiyor o da deri😂

Evet eşim aldım benimki de kocamandı. Zaten kaybettim nasıl oluyor anlamıyorum 2 defa aldı ikisinide kaybettim :)) ya o katater olayına alışmıyorlarmı acaba çünkü emsede biraz kolaylık oluyor onun için gibi geldi

Hanımlar doğum sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Doktorum bana parol ve feramat yazdı. Birde hamileyken icitigim Ferro sanol var. Ama pek kullanamiyorum ozellikle feramat icin mide bulandırıcı demiş herkes

Dogurma ihtimali olanlardan biri bnm ama bi belirti yok henüz 🤭

Yarin benim de kontrol ve cati muaynesi var, ondan sonrasindan korkuyorum bakalim gelickmi bebik

Haziran sonuna kadar yolumuz var 😆

Enflasyonu altini dolari duyunca geri kacti bebeler 🤣

Hem hormonlar hemde stres tetiklemistir normaldir tabi, ben dun gece dogumla ilgili oyle normal videolara fln bile denk gelince uyuyamadm uykum kacti ya

Bence çok normal. Korku heyecan sevinç her şey karmakarışık oluyordur 😊 Allah yardımcın olsun. Diğer kızlar da yazmıştı hatırlıyorum uyuyamıyorum heyecandan filan diye. Bende de yavaş yavaş başladı gerginlik nasıl olur şöyle mi böyle mi vs.

Tabi ki korku heyecan her şey vardır şimdi sende. İnşirah aç oku bol bol. Bende sezeryana alcaz deyince ağlama tutmuştu beni hazır değilim diye🤭 hemşireler anneme demiş çok ağladı siz gelmeden önce diye

vallahi yarın öğleden sonra olsunda herşey bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum, eşim sabah kahvaltı yaparım ben dedi diye bile 2 saat ağladım ben doğurcam sen kahvaltı peşindesin diye 😂😂

umarım benim bebiş yarın sabahtan önce gelmeye karar verir yoksa bende uyuyabileceğimi sanmıyorum 😬

Hanımlar doğum sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Doktorum bana parol ve feramat yazdı. Birde hamileyken icitigim Ferro sanol var. Ama pek kullanamiyorum ozellikle feramat icin mide bulandırıcı demiş herkes
Bana minoset ve antibiyotik verdi bu bittimi diger vitaminlere devam ett dedi demir ilaci var gyno var balık yağı var onlar bitcek daha parol agrina iyi geliiyomukii hafif ya ondannsordum

Sevindim ağrıların azalmasına 🤗 bugün benimki de huysuzdu kabız oldu yine sanırım. Gazını güzel çıkarıyor kabızlık sorun bizde de. Anne sütü almıyor maalesef memeyi tutmuyor yalıyor. Bende sağıp vermeye çalışıyorum gün içinde 😕
Sıkma canını, hamdolsun bebeklerimiz yanında.💕gece bizimkide inat etti asla almamaya. Biberona alıştı süt olmayınca onu arıyor hep.

Daha sonra yine denersin olmazsa. Ya benim göğüs kanalları tıkalı değil demiştim ama emince anladım kapalıymış. Belis emdikten sonra daha fazla süt geldi. Ondan önce sağmak çok zor oluyordu. Biraz daha emse baya gelecek süt 😐
Murphy sürekli sağ, hiç pes etme sağdıkça daha da süt gelicek kanallar açılcak.

Evet eşim aldım benimki de kocamandı. Zaten kaybettim nasıl oluyor anlamıyorum 2 defa aldı ikisinide kaybettim :)) ya o katater olayına alışmıyorlarmı acaba çünkü emsede biraz kolaylık oluyor onun için gibi geldi

Bunu yapıyorum alışınca yaz dedi demek ki bi sonraki adıma geçcez neyse😂 katater zor biberon gibi akmıyor yavaş yavaş çektikçe ancak

Feramat hamileyken beni fena yapmıştı bulantı falan. Bana minoset ile sef antibiyotik yazdı. Ha bir de demir ilacı gynotardyferon yazmış

Back
X