- 2 Ağustos 2013
- 35.631
- 109.615
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.101
Allah Allah bilmiyorum ki neden öyle olduÇok feci bişi antibiyotikden sonra ağrımayan diş etlerim ağrımaya başladı bu antibiyotik enfeksiyon olan yerlere mi hücum ediyor anlamadım asıl ağrıyan dişte ağrı yok
Masallah canim saglikla kavuşmaniza cok sevindimTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Çok duygulandım.. Elhamdulillah Rabbim yuvanıza sağlık afiyet huzur bereket versin, küçük hanımında ömrünü bereketli kılsın.Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Allah Allah bilmiyorum ki neden öyle oldu
Iyimiş kuzu bakalım unutmasam dicemKuzu ilk 4.ay onu kullandım süt ürünü ne içtim ne yiyebiliyordum mahvetti beni.Kızımda feramat kullanmıştım.Bunda da demiron plus kullanıyorum.
Yaaaaa maşallah maşallah barekallah canım benim yaaaTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Duymadım hiç ilk defa duyuyorumKızlar karnindan çit sesi gelen var mibende 2 gündür oluyor sanki parmak çitlatma sesi gibi internetten baktim şimdi bebişim eklem yerlerinden gelen ses olduğu yazıyor çok enteresan değil mi doğrumu acaba bilginiz varmi
Sıkıntı görmediyse doktor aynen canim son ana kadar devamAy kızlar çok güldüm yorumlarınıza
Bende son gaz devam, özellikle son zamanlarda çok olsun ki doğum kolay olsun derdindeyim
Çok şükür canim sen ve bebegin sağliklisiniz ya cok mutlu oldumTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Dikkat et bakalım belki oluyodur sendede doktora gidince sorucamDuymadım hiç ilk defa duyuyorum
M -Murphy tebrik ediyorum seni ve eşini, okurken nasıl heycanlandım. Darısı başımızaTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Kuzu bol bol yürümeye çalış sezeryanda en önemli şey o bence
Vallahi bende çok heveslendim, utanmasam bende doğurmaya çalışıcam şimdidenAynen öyle şuan o tür sıkıntılar hiç yok. Her yemek yedikten sonra su bile içsem midem çok kötü olan ben iyiyim finale doğru koşarak bekliyoruz ozaman
Ay bide o mesele varmış evet çıkarmanı dört gözle bekliyorlarmışSaat başı kalkıp yürüyorum da gaz çıkarmak hiç bu kadar zor olmamıştı ya
O neden kiAy bide o mesele varmış evet çıkarmanı dört gözle bekliyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?