- 25 Ağustos 2019
- 61.121
- 114.088
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.901
Dantel sevmeyengillerdenmisinÇok iyiymiş bu dantelden kurtardın beni
Dualarım seninle ve bebişinle sağlıkla su gibi geçicek eminim güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsinÖğleden sonra doğumum var canım
valla çok kadınsı gösteriyor ben daha naif, sade olmak istiyorum.Dantel sevmeyengillerdenmisin
Yok onu biz atacazHahaha tribidemi varmış
Eevttt yaavvvv pek kıynetli olcakkÖğleden sonra geliyor haziran anasının ilk beybisii
Adam bugüne kadar tribimle yaşadı hamileyken çok değiştin dedi banaaa hahahahaha bide lohusadada yaparsam dicek kafayı yedi buYok onu biz atacazAdetken o sinirli duygusal tuhaf halleri 2× yap lohusalikta. Tabi herkesin ki farkli olur
Yarın bu saatlerde koynunda yatıracaksın inşallah canım dün Bi tanıdığımız bizlerden sadece bir haftalık büyüktü bebeğini normal doğumla kucağına aldı küvezde falan da kalmadı bebekAh birde kucağıma alıp dönseydim evime benden mutlusu yoktu ama bunada şükür
Bi 40 45 gün daha sabrediversin yapcak yokAdam bugüne kadar tribimle yaşadı hamileyken çok değiştin dedi banaaa hahahahaha bide lohusadada yaparsam dicek kafayı yedi bu
Yarın bu saatlerde koynunda yatıracaksın inşallah canım dün Bi tanıdığımız bizlerden sadece bir haftalık büyüktü bebeğini normal doğumla kucağına aldı küvezde falan da kalmadı bebek
Dualarımiz senle canimÖğleden sonra geliyor haziran anasının ilk beybisii
Kaç kilo olmuş canım bebişAaa ciddimisin bu ne güzel bir haber böyle ay Allahım inş ya inş bende alırım kucağıma gerek kalmasın lütfen küveze
Öyle olcak garibimm yaBi 40 45 gün daha sabrediversin yapcak yok
Dualarım seninle ve bebişinle sağlıkla su gibi geçicek eminim güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin
Geçen cuma 1805ti canım şimdi ne kadar oldu bilmiyorumKaç kilo olmuş canım bebiş
Benim kocam da heyecanla doğum sonrasını bekliyor hemen ilişki olacak sanıyor kıyamam yaÖyle olcak garibimm ya
Şu an 2 kiloyu çoktan geçmiştir canım kalsa bile max. Bi hafta kalır o da bişey değil yine görürsün bebişiniAmin canım benim amin inş
Amin canım çok saol
Geçen cuma 1805ti canım şimdi ne kadar oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?