- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.101
Valaha ben hala almadım ondan yaa gecelik daha iyi başlarım lohusa elbiselere hepsi pahalıKızlar gecelik aldınızmı hastaneye ya bu pijama takımlarını boşamı aldık gecelik daha iyi diyolar wc için falan
Ben almadım ya kararsızımKızlar gecelik aldınızmı hastaneye ya bu pijama takımlarını boşamı aldık gecelik daha iyi diyolar wc için falan
LCW onlinedan 2-3 tane gecelik 1 pijama aldım.Kızlar gecelik aldınızmı hastaneye ya bu pijama takımlarını boşamı aldık gecelik daha iyi diyolar wc için falan
Gecelik dediğin elbise gibimi aldınızLCW onlinedan 2-3 tane gecelik 1 pijama aldım.
Evet gecelik daha iyi diyorlar bende öylelikle aldım mantıklı aslında kontrol vs oluyormuş sürekli, WC de öyle.. Sezeryanda sanırım sonda mı ne takıyorlarmış.
Bende almadim, sordun ben nisan annelerinde gecelik önerdiler hep, sezaryen olursa sonda fln oluyomus, normal dogumda da dikis ya da tuvalet yuzunden fln zor oluyomus pijama, gecelik de hic sevmem ama alicam mecburKızlar gecelik aldınızmı hastaneye ya bu pijama takımlarını boşamı aldık gecelik daha iyi diyolar wc için falan
Vuuu kızzz kandırdılarmııiBende almadim, sordun ben nisan annelerinde gecelik önerdiler hep, sezaryen olursa sonda fln oluyomus, normal dogumda da dikis ya da tuvalet yuzunden fln zor oluyomus pijama, gecelik de hic sevmem ama alicam mecbur
Bi tane pijama almistim bakin simdi aldigima bide gelenin rengine
Eki Görüntüle 3045144
Aldigim yukardaki
Eki Görüntüle 3045143
Gelenin rengi de bu
Bu şekilde aldımGecelik dediğin elbise gibimi aldınız
Eneeeeeee nerden aldınBende almadim, sordun ben nisan annelerinde gecelik önerdiler hep, sezaryen olursa sonda fln oluyomus, normal dogumda da dikis ya da tuvalet yuzunden fln zor oluyomus pijama, gecelik de hic sevmem ama alicam mecbur
Eki Görüntüle 3045144
Aldigim yukardaki
Eki Görüntüle 3045143
Gelenin rengi de bu
Aaayy çok güzel almıssınnnBu şekilde aldım
Valla, kör olmak lazim bunun rengine ayni demek icin ya, aynen iade edicemVuuu kızzz kandırdılarmııi
Trendyoldan almistim, aynen iadeye vericm en kisa zamanda, begenmedm ztn seklini deEneeeeeee nerden aldın
Terbiyesuzlerrr yaaa iade kabul ediyorsa çok iiiValla, kör olmak lazim bunun rengine ayni demek icin ya, aynen iade edicem
Trendyoldan almistim, aynen iadeye vericm en kisa zamanda, begenmedm ztn seklini de
Diğer yerlere göre uygunda oldu bedenleride tam olursa güzel olacakAaayy çok güzel almıssınnn
Ediyo ediyo trendyolda sorun olmuyo iadeler neysekiTerbiyesuzlerrr yaaa iade kabul ediyorsa çok iii
Ohhh bari en azından iade var trendyolda.. dedim acaba instadan felan mı aldınValla, kör olmak lazim bunun rengine ayni demek icin ya, aynen iade edicem
Trendyoldan almistim, aynen iadeye vericm en kisa zamanda, begenmedm ztn seklini de
Sutyenler noldu geldimiDiğer yerlere göre uygunda oldu bedenleride tam olursa güzel olacak
Bazıları kabul etmiyo amaa öyle birşeyde var halama bozuk süpürge geldi ulaşamadıEdiyo ediyo trendyolda sorun olmuyo iadeler neyseki
Lohusa gecelikleri pahalı zaten tek parça almak mantıkl ya hepside fistanlı en sevmediğim deli olucamValaha ben hala almadım ondan yaa gecelik daha iyi başlarım lohusa elbiselere hepsi pahalı
Ben alıcamda ne alıcağıma kararsızımBen almadım ya kararsızım
Baktımda beden bitmiş çoğunda yaLCW onlinedan 2-3 tane gecelik 1 pijama aldım.
Evet gecelik daha iyi diyorlar bende öylelikle aldım mantıklı aslında kontrol vs oluyormuş sürekli, WC de öyle.. Sezeryanda sanırım sonda mı ne takıyorlarmış.
Hahahahahahah hayal ettiğim ve bana gelenBende almadim, sordun ben nisan annelerinde gecelik önerdiler hep, sezaryen olursa sonda fln oluyomus, normal dogumda da dikis ya da tuvalet yuzunden fln zor oluyomus pijama, gecelik de hic sevmem ama alicam mecbur
Eki Görüntüle 3045144
Aldigim yukardaki
Eki Görüntüle 3045143
Gelenin rengi de bu
Kuzu genelde sonda takıyolar alttan bunun için gecelik daha iyi bide takılmazsa wc ye gidiliyo pijamayı sıyırma derdi var ama gecelik direkt yukarı kaldırıcan kontrol falan da ediliyomuşya
Geldi geldi. Hepsini aynı beden almama rağmen bir tanesi hem çok büyük hemde şekilsizdi. Mağazaya gidip iade ettim. Yerine üstüne para ekleyip bir elbise gecelik aldım en uygun o vardı şansıma favda ekliydi. Ama hamile geceliği değil sonradan yazın iyi kötü giyerim diye aldım. Pentide zaten her şey uçmuşşşş deli fiyat, onun akşamı aldım Lcw dan geceliklerideSutyenler noldu geldimi
Yok yok o riski almam ne gelcegi belli olmuyo ordanOhhh bari en azından iade var trendyolda.. dedim acaba instadan felan mı aldın
Eyvaah deme demeBazıları kabul etmiyo amaa öyle birşeyde var halama bozuk süpürge geldi ulaşamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?