- 25 Ağustos 2019
- 61.130
- 114.112
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.061
Şuan herşeyi hasbelkader alıyoruz iştebelki bu kilo olayı esnektir ya. Normal kiloda doğan bebekler içinde ilk bir kaç hafta kullanılabilir belki.
Kuzu çevremde bi kaç kişi sleepyden baby turcoya geçti hiç pişik falan yapmamışBen bez almadım halaa
Bu bez de 2 numaramı almamız gerek hep ben aldığımdan bezi aynısını hep almam lazım daha sonra değişemeyizz bide sleepyde normalde çok pahalı oluyo genelde sıkışırsak nasıl olcak baby turcoda iyimidir
Buarada kızlarrr aldım birşeyler ama 100 lira çek verdi e bebek acaba ne alsam
Bence 3-6 al 0-3 ler acaip küçük bunarada civilin zıbınları harikaMüslin annem yaptı kuzu
Kundak ne işe yarıyor kız baktım ama anlamadım
Ozaman ben 2 numarayla başlayemm bebek 3kilo doğacaksa tabii
Peki zıbın nekadarlık aldınızz 3-6 mi alsam
Bende 20 tane koydum ama sanırım 10 tanesini çıkarıp 2 numara koyucam inşallah 1 olurBende hastane çantasına koymak için açtım Allahım bit kadar dedim2 de aşağı yukarı böyleymiş bi tık büyükmüş
Tencereye suyu koydum kaynayınca biberon emzikleri attım 5 dk sonra aldımsweetgirlcandy cano ya biberonla emziği nasıl kaynattın
Senin bebiş bide biraz daha iri demiŞuan herşeyi hasbelkader alıyoruz işte
Kuzu çevremde bi kaç kişi sleepyden baby turcoya geçti hiç pişik falan yapmamış
Bence 3-6 al 0-3 ler acaip küçük bunarada civilin zıbınları harika
Bende 20 tane koydum ama sanırım 10 tanesini çıkarıp 2 numara koyucam inşallah 1 olur
Heee yapmadıysa ozaman iyi kuzu benoyle ediyimŞuan herşeyi hasbelkader alıyoruz işte
Kuzu çevremde bi kaç kişi sleepyden baby turcoya geçti hiç pişik falan yapmamış
Evettt yaa civile bayılıyorumm ben aslında ordan almak istiyorumm ben e bebek bana cok dandik geliyo hep indirim oluyo adamlar niye boşuna indirim yapcak hep yani bide o varBence 3-6 al 0-3 ler acaip küçük bunarada civilin zıbınları harika
Bende 20 tane koydum ama sanırım 10 tanesini çıkarıp 2 numara koyucam inşallah 1 olur
Bende 50 tane kadar kolonya şişesi var. İçlerine Gül suyu dolduracağım. (Gül suyunu trendyoldan 5 litrelik aldım.Kızlar hediyelik bişe ler yaptırıyo musunuz ya magnet anahtarlık fln tarzı şeyler
Kaynayınca altinı kapatıyormusun pekiTencereye suyu koydum kaynayınca biberon emzikleri attım 5 dk sonra aldım
Yok 5 dk yine kaynıyor biberon emzik içinde. 5 dk sonunda kapatıyorumKaynayınca altinı kapatıyormusun peki
Tamam aşkommYok 5 dk yine kaynıyor biberon emzik içinde. 5 dk sonunda kapatıyorum
Bir tek bizim buradaki civil dandik heralde ya hiç bir şey yokHeee yapmadıysa ozaman iyi kuzu benoyle ediyim
Evettt yaa civile bayılıyorumm ben aslında ordan almak istiyorumm ben e bebek bana cok dandik geliyo hep indirim oluyo adamlar niye boşuna indirim yapcak hep yani bide o var
Civilde daha güzel çeşit var nese ben e bebekte almıcam eşime kp bayram parasını verirr ordan cıkartırırım ben zaten hediyede alan varmış veremeyenler var ben başka alemebebekten
Aynen canm o kadar ihtiyacım var ki zaten evi temiz görmeyeEvettt olsun bigünde bi güzel silsin süpürsünde
Inanki benimde yaaa hele mutfak ama yarın ben yavaştan mutfak etsem diyorum yaAynen canm o kadar ihtiyacım var ki zaten evi temiz görmeye
Aynen öyle canm önemli olan sağlıklarımızOlsun boşver canım az kaldı zaten ne yapalım bebisler iyi olsun biz iyi olalım ev işi bir şekilde halledilir
Burda ben o fiyatlarda görmedim kuzu acaba heryerde farklımı yaa az gelen yerlere fazlamı fiyat veriyolar anlamadım ben burda 10 17 arası gorüyorum hepBir tek bizim buradaki civil dandik heralde ya hiç bir şey yok
Olanlarda çöp gibi dandik ve inanılmaz pahalı
Tekli zıbınlar bile 75 TLydi gittiğimde
Ya benimde çok canım istiyor şöyle Bi girişmek istiyorum köpüklü köpüklü ama burda gördüm bir iki kişinin erken doğum riski çıkmıştı doktora gitmeden hiçbir şey yapmayayım diyorum o yüzdenInanki benimde yaaa hele mutfak ama yarın ben yavaştan mutfak etsem diyorum ya
Bencede sen yapma kuzuu bakalım bende perşembe gidicemm sonunda okadar özledimki kızımıYa benimde çok canım istiyor şöyle Bi girişmek istiyorum köpüklü köpüklü ama burda gördüm bir iki kişinin erken doğum riski çıkmıştı doktora gitmeden hiçbir şey yapmayayım diyorum o yüzden
Bilmiyorum ki buradaki civil 4-5 katlı bir mağazaBurda ben o fiyatlarda görmedim kuzu acaba heryerde farklımı yaa az gelen yerlere fazlamı fiyat veriyolar anlamadım ben burda 10 17 arası gorüyorum hep
Olabilirr kuzuuBilmiyorum ki buradaki civil 4-5 katlı bir mağaza
Fakat sadece 1 katı yeni doğana ayırmışlar. Onunda yarısında şampuan bez araba beşik vs gibi şeyler var ve çeşit çok az belkide ondandır
Benim bir sonraki randevu 21’inde daha 11 gün varBencede sen yapma kuzuu bakalım bende perşembe gidicemm sonunda okadar özledimki kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?