- 24 Mayıs 2017
- 7.478
- 14.644
- 33
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Suan uykumun arasindan yaziyorum sana gece de 12 saat falan uyudumKız bacılar bu hamilelikte hani hep uyku hali oluyordu. Öğrendiğimden beri sabahın köründe uyanıyorum öğlen falan da uyuyamıyorum
33Kızlar tabloyu oluşturdum
Kaçıncı Çocuk
Başlangıç Kilosu
şimdilik bu bilgilerinizi yazarsanız tabloya ekleyim
O zaten normalde hep olan şeyler aynı benOf bende de şöyle, 1 de dersim olduğu günler salak gibi 8 de uyanıyorum gram uyku yok, 10 da dersim varsa hiç uyanasım gelmiyor
Ekledim gittiEklenebiliyo muyiz ya
Merhaba hoş geldin hayırlı olsun gebeliğinMerhabalar güzel anne adayları nasip olursa bende haziran annesi olacağımGeup hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım minnoşları inşallah Listeye eklerseniz çok sevinirim
29
8 haziran
1.
64
Ay beni de beni de. Doktora gidince muhtemelen guncellicek zaten hazirana aticak beni. SimdilikEkledim gitti
HoşbuldumMerhaba hoş geldin hayırlı olsun gebeliğinEklerim hemen
İnşallah şu an tek isteğimizHoşbuldumTeşekkür ederim Hepimizin hayırlı olsun inşallah daha cok yeni inşallah sağlıkla devam eder
O kadar öğretmeniz şubat martta doğum yapalım dedik olmadıOf bende de şöyle, 1 de dersim olduğu günler salak gibi 8 de uyanıyorum gram uyku yok, 10 da dersim varsa hiç uyanasım gelmiyor
Ay ne guzel olurmus subatta falan olsaymis tuhO kadar öğretmeniz şubat martta doğum yapalım dedik olmadıtüm hamileliği okul sezonu geçircez
Doğum izni de yaz tatiline denk geliyorO kadar öğretmeniz şubat martta doğum yapalım dedik olmadıtüm hamileliği okul sezonu geçircez
Al bende de o kadar kuzum ama biz şuan şoku atlatamadık bence ondanValla hep diyorlar ya uyku oluyo diye yok bacım valla tık yok
EvetDoğum izni de yaz tatiline denk geliyorama şubattan itibaren 24 haftalık idari izne çıkabiliyoruz
Mayıs , haziranda denedim iki ay olmadı. Stres yüklendim iyice. Temmuz ailem yanındaydım denemedik. Ağustos 1. Dozu oldum dedik denemeyelim bi kaç ay . Eylül 2. Dozu oldum tek ilişkiyle kalmışımAy ne guzel olurmus subatta falan olsaymis tuh
Kızzz bizede gönder azcıkSuan uykumun arasindan yaziyorum sana gece de 12 saat falan uyudum
Hay maşallahSuan uykumun arasindan yaziyorum sana gece de 12 saat falan uyudum
Benm tek hamile belirtim uyku. Adetime daha varken uykudan anlamistim hamile oldugumu. Smdi oglum var da cok uyuyamiyorum. Ilk hamilelikte 18 saat uyuyodumKızzz bizede gönder azcıkbiz galiba swetle sevindirik olduk
Bencede olabilirAl bende de o kadar kuzum ama biz şuan şoku atlatamadık bence ondan
Ben ilk leke geldikten sonra ki gün duş aldım sonradan aklıma geldi. Dün de çok az geldi ama bilemedim gerekir mi?Kızlar ben Yusuf suresini indirdim onu dinleyecemde baya uzun 40 dakika uzanarakda dinlenebilir diye duymuştum başımı örtsem uzanırken dinleyebilirmiyim
Bide leke geliyor ya benden durup durup geldi şimdi yok ama duş yapmak gerekirmi ki bilgisi olanlar varsa
Evet uyku düzensizligi oluyor canim genelde o yorgunluk uykulu hal daha sonralari geliyor. Sabah erkenden ayaktayim bendeKız bacılar bu hamilelikte hani hep uyku hali oluyordu. Öğrendiğimden beri sabahın köründe uyanıyorum öğlen falan da uyuyamıyorum