- 2 Ağustos 2013
- 34.303
- 102.488
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Bende geçen sene bu zamanlar. Ay bi görsen uyuyorum sürekli kafamı kaldıramıyorum. Dedim hamileyim kesinBenm tek hamile belirtim uyku. Adetime daha varken uykudan anlamistim hamile oldugumu. Smdi oglum var da cok uyuyamiyorum. Ilk hamilelikte 18 saat uyuyodumkeske.gonderilse de gondersem
Bencede olabilir
Ben ilk leke geldikten sonra ki gün duş aldım sonradan aklıma geldi. Dün de çok az geldi ama bilemedim gerekir mi?
8.30 da uyandım alarm çalmış gibi daha gözümü kapatmadım. Başka zaman olsa uyurdum kesinEvet uyku düzensizligi oluyor canim genelde o yorgunluk uykulu hal daha sonralari geliyor. Sabah erkenden ayaktayim bende
Benm tek hamile belirtim uyku. Adetime daha varken uykudan anlamistim hamile oldugumu. Smdi oglum var da cok uyuyamiyorum. Ilk hamilelikte 18 saat uyuyodumkeske.gonderilse de gondersem
AhahahhaBende geçen sene bu zamanlar. Ay bi görsen uyuyorum sürekli kafamı kaldıramıyorum. Dedim hamileyim kesinDeğilmişim
Yaaa çok sevindim bunu duyduğuma ne zaman geleceği belli olmuyor sürekli duş yapsam bu seferde üşümek ten korkuyorum dün yapmıştım bugün yapmadım içim rahatladı Allah razı olsunOzur sayilir kizlar o yuzden gusul gerektirmez
Aynen bende öyle canim 8de kalkiyorum uyuyamiyorum kac gündür8.30 da uyandım alarm çalmış gibi daha gözümü kapatmadım. Başka zaman olsa uyurdum kesin
Bakalım bizde uyuycaz mıAynen bende öyle canim 8de kalkiyorum uyuyamiyorum kac gündür
Rica ederim canmYaaa çok sevindim bunu duyduğuma ne zaman geleceği belli olmuyor sürekli duş yapsam bu seferde üşümek ten korkuyorum dün yapmıştım bugün yapmadım içim rahatladı Allah razı olsun
O özür kanama diye geçer, duş gerekmez. Yatarak dinleyebilirsin, hasta hükmündesin sorun olmaz. Sonuçta hasta insanın yanında da kuran okunur, kalk otur demiyoruzKızlar ben Yusuf suresini indirdim onu dinleyecemde baya uzun 40 dakika uzanarakda dinlenebilir diye duymuştum başımı örtsem uzanırken dinleyebilirmiyim
Bide leke geliyor ya benden durup durup geldi şimdi yok ama duş yapmak gerekirmi ki bilgisi olanlar varsa
Bende çok uyuyorum tek belirtimBenm tek hamile belirtim uyku. Adetime daha varken uykudan anlamistim hamile oldugumu. Smdi oglum var da cok uyuyamiyorum. Ilk hamilelikte 18 saat uyuyodumkeske.gonderilse de gondersem
Ayy sağol kuzum benim içimi rahatlattınızO özür kanama diye geçer, duş gerekmez. Yatarak dinleyebilirsin, hasta hükmündesin sorun olmaz. Sonuçta hasta insanın yanında da kuran okunur, kalk otur demiyoruz
SelamlarSelam kızlar nasılsınızkarnında benim gibi gaz bombası ile gezenler burada mı acayip gazım var kızımda olmadı diye hatırlıyorum
MerhabalarSelamlarönceki hamilelikte benimde çok aşırı gazım vardı ultrasonda bile gazdan keseyi göremedi doktor şimdi sadece sağ tarafta biraz batma gibi oluyor
Bende öyleydim karnım şişti Tayt almıştım bende esnek daha rahat ettimMerhabalarbende bel ağrısı oluyor genelde ve bolca gaz kızımda hatırlamıyorum valla şimdiden gebe pantolonu giycem sanirim
Son aylar ağırlastikca uyu uyuyabildigin kadar canim dogunca gecen gündüzün karisacakBakalım bizde uyuycaz mı
Valla herkes aynı şeyi diyorSon aylar ağırlastikca uyu uyuyabildigin kadar canim dogunca gecen gündüzün karisacak
Ayy evet 2ci gebelik.ondan herhalde ilkinde taş gibiydikBende öyleydim karnım şişti Tayt almıştım bende esnek daha rahat ettim
Sağlıkla gelsinlerde o ne zaman uyursa onla uyursun canimValla herkes aynı şeyi diyor